Προς το περιεχόμενο

Bitsetting, είναι και για data??

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά, μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση, αλλά στα DVD-R είμαι νεογέννητος(2 μέρες έχει που έβαλα το LG-4163). Από ότι έψαξα λίγο, το bitsetting έχει να κάνει με την άυξηση της συμβατότητας στα δισκακια. Ήθελα να ρωτήσω, αυτό ισχύει μόνο για ταινίες DVD? Ή ακόμα και για DVD με mp3 για παράδειγμα?? Και το πρόβλημα είναι μόνο για τις "επιτραπέζιες" συσκευές? Ή ακόμα και για καλύτερη ανάγνωση σε υπολογιστή?? Δηλαδή άλλη ρύθμιση πρέπει να έχω για δισκάκια με διάφορα αρχεία, και άλλη για ταινίες σε DVD??

Δημοσ.

Το bitsetting είναι για να κάνεις τις (παλιότερες κυρίως) επιτραπέζιες συσκευές να βλέπουν τα dvd+r σαν dvd-rom δισκάκια και να παίζουν τις ταινίες, δεν χρειάζεται για τους Η/Υ.

Αν πάντως έχεις κάποιο παλιό dvd reader στο pc σου και δυσκολεύεται με τα dvd+r δοκίμασέ το και κει δεν χάνεις και τίποτα.

Δημοσ.

χρειάζεται και σε περίπτωση που ας πούμε βάλω στην επιτραπέζια συσκευή DVD που είναι γεμάτο με mp3? Εννοώ έχει να κάνει με την ομαλή αναπαραγώγή, ή και την αρχική ανίχνευση του "δισκακίου"?? Δηλαδή γενικά για να είμαι σίγουρος, να το βάζω μόνο όταν γράφω DVD με ταινίες??

Δημοσ.

Ουσιαστικά με το bitsetting ξεγελάς τη συσκευή και νομίζει ότι της βάζεις κανονικό πρεσαριστό δισκάκι οπότε ναι έχει να κάνει με την ανίχνευση. Δοκίμασε να γράψεις δισκάκι +R αρχικά αν στο διαβάζει καλώς αν όχι τότε γράψε ένα με bitsetting και ξαναδοκίμασε. Αν πάλι δεν θες να κάνεις δοκιμές ε τότε γράψτα όλα με bitsetting για να σαι σίγουρος άλλωστε δεν δημιουργεί κάποια παρενέργεια οπότε είσαι οκ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...