Προς το περιεχόμενο

Norton Ghost 2005 και log off

iagouaros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγκατέστησα το Norton Ghost στο pc μου και από τότε δεν μπαίνει κατευθείαν στα windows αλλά με βγάζει πρώτα στο παράθυρο των users.

Επίσης κάθε φορά που μπαίνει το screensaver κάνει log off.

Μπορώ να το επαναφέρω στην κανονική λειτουργία χωρίς να κάνω απεγκατάσταση το ghost;

A και κάτι άλλο σε περίπτωση που δεν ξεκινάει ο υπολογιστής, λόγου έλλειψης κάποιου αρχείου, το ghost μπορεί να τον επαναφέρει;

Δημοσ.

Αν χρησιμοποιήσεις το ghost από μία δισκέτα μπορείς να το επαναφέρεις μετά....

φτιαξε μία απλή boot disk με τα βασικά αρχεία συστήματος μόνο και πέτα το αρχείο ghost.exe μέσα. Μετά μπορείς να το τρέξεις από dos και να επαναφέρεις το σύστημά σου....

Για να μην σε βγάζει στην welcome screen, πήγαινε στα display properties, στο tab Screensaver και ξετσέκαρε την επιλογή On Resume, display welcome screen...

Δημοσ.
Εγκατέστησα το Norton Ghost στο pc μου και από τότε δεν μπαίνει κατευθείαν στα windows αλλά με βγάζει πρώτα στο παράθυρο των users.

Στον πινακα ελεγχου στους χρηστες σου εχει δημιουργησει αλλο ενα χρηστη.Πηγαινε και σβηστον. :) :)

Δημοσ.

Βax μπορείς να μου πεις πως να φτιάξω μια bootdisk με τα βασικά αρχεία του συστήματος; Το ghost.exe θα το πάρω από την directory του ghost;

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας, αυτό με το log off το έκανα, έψαξα για wizard στο norton ghost για boot disk αλλά δεν βρήκα τίποτα. Μήπως

μπορείτε να βοηθήσετε για ακόμη μια φορά.

Δημοσ.

sto norton ghost 2003 exei sto advanced mia epilogi pou leei na ftiakseis boot disk an thymamai kala.

alla kai apo tin disketta an kaneis deksi klik kai format, alla tsekareis to Create msdos boot disk, tha sou dimiourgisei mia disketta ekkinisis

meta petas to arxeio ghost.exe apo ton fakello pou einai egkatestimeno to ghost, mesa stin disketta kai eisai ok. arkei na bootareis apo disketta kai na grapseis ghost sto a:\

An vreis tin epilogi mesa apo to ghost gia na stin ftiaksei vevaia tha einai poly kalytera...

apla apo oti thymamai , se emena den douleue i disketta pou eftiaxne to ghost...

Δημοσ.
Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας' date=' αυτό με το log off το έκανα, έψαξα για wizard στο norton ghost για boot disk αλλά δεν βρήκα τίποτα. Μήπως

μπορείτε να βοηθήσετε για ακόμη μια φορά.[/quote']

Λεω....Μηπως εχεις βαλει το ghost9 και οχι το 2005 ???? Ειναι το μονο που δεν φτιαχνει bootdisk αλλα bootcd. :razz: :razz: :razz:

• Members
Δημοσ.

Για το θέμα με το login νομίζω πως ευθύνεται το .Net Framework - αυτό πρέπει να δημιουργεί τον επιπλέον χρήστη.

Γιάννη, το Ghost 9 φτιάχνει boot CD; Εγώ όταν το έψαξα δεν είχα βρει τέτοια δυνατότητα - έπρεπε να έχω το πλήρες CD του προγράμματος (γύρω στα 460 ΜΒ) ή το CD του SystemWorks και να bootάρω από εκεί.

Δημοσ.
Για το θέμα με το login νομίζω πως ευθύνεται το .Net Framework -αυτό πρέπει να δημιουργεί τον επιπλέον χρήστη.

Ναι όντως έτσι είναι ..

Μπορείς απο τα accounts να διαγράψεις τον xρήστη Netframework κάπως έτσι θα στο έχει.. :)

Δημοσ.

Ωραία το βρήκα, μπουτάρεις από το cd toy ghost 9 (όχι 2005 :) ) και μετά σου βγάζει πίνακα αναζήτησης για το back up που έχεις κάνει. Επιλέγεις και μετά είσαι οk. Ότι και να γίνει τώρα, format αποκλείεται να κάνω. Eπιτέλους γιατί ο σκληρός μου είχε φάει πάνω από 40 σε δύο χρόνια και ήταν πολύ κουραστική η διαδικασία (install windows, drivers e.t.c). Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
Ωραία το βρήκα, μπουτάρεις από το cd toy ghost 9 (όχι 2005 :) ) και μετά σου βγάζει πίνακα αναζήτησης για το back up που έχεις κάνει. Επιλέγεις και μετά είσαι οk. Ότι και να γίνει τώρα, format αποκλείεται να κάνω. Eπιτέλους γιατί ο σκληρός μου είχε φάει πάνω από 40 σε δύο χρόνια και ήταν πολύ κουραστική η διαδικασία (install windows, drivers e.t.c). Ευχαριστώ πολύ.

Ετσι !!!!!!!!!!!! :smile: :smile: :smile:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...