Ailuros Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Υπομονή με τους επεξεργαστές. Σύντομα θα πέσουν οι τιμές και θα μπορείς να το ξανασκεφτείς. Καλοί οδηγοί και σταθεροί από τους καινούργιους ανεπίσημους είναι οι 76.44, αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν θα διορθώσουν το πρόβλημά σου με το splinter cell. Είναι και τρομερά απαιτητικό παιχνίδι και δεν μπορώ εύκολα να μαντέψω από τι μπορεί να προέρχεται. Μπορείς να τους κατεβάσεις από εδώ: http://www.guru3d.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jameson Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Καλοί οδηγοί και σταθεροί από τους καινούργιους ανεπίσημους είναι οι 76.44' date=' Είναι και τρομερά απαιτητικό παιχνίδι και δεν μπορώ εύκολα να μαντέψω από τι μπορεί να προέρχεται. [/quote'] Δε ξερω αν θα τους κατεβασω γιατι να σου πω την αμαρτια εχω μια "εμμονη" με τους επισιμους,αλλα θα το εχω στα υποψιν αν μου κανει σε κανα αλλο παιχνιδακι νερα εκτος απο αυτο γιατι εχω διαβασω οτι το συγκεκριμενο game κανει πολλες μ...κιες σε πολους με 6600gt,6800..Ευχαριστω παντως..Oσο για το παιχνιδι παει μας τελειωσε οποτε κομματια να γινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.