Vdellas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2000 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2000 Έχω ένα πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε τώρα τελευταία!!! Ένω ύπηρχαν και τα δύο προγράμματα μέσα στο σύστημα και δούλευαν κανονικά, κάποια μέρα ενώ καθάριζα το σκληρό έσβησα κατά λάθος το cable.Όταν το επανεγκατέστησα και το είχα να τρέχει μάζι με το icq(chat,μυνήματα κτλ) τότε ο υπολογιστής κόλλαγε ,εμφάνιζε προβλήματα χαμηλής μνήμης(έχω 96mb) και τελικά κατέφευγα στο reset!Μήπως έχει υπόψη του κανείς κάτι; <p>[This message has been edited by Vdellas (edited 06-11-2000).] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2000 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2000 Vdella η καλύτερη λύση για τέτοιες περιπτώσεις ονομάζεται FORMAT. Καιρός εξάλλου να κάνεις ένα. Έχεις συνηθίσει πια με το PC σου στα FORMAT!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vdellas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2000 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2000 Ρε άσε τον κόσμο να μου πει καμιά ιδέα,μήπως και λύσω το πρόβλημα μου.Άκου format!!!!<BR>Όποτε ακούω αυτή την λέξη βγάζω σπύρακια!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.