chill Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Και εγώ είχα ένα q-tec 400άρι από τον 8/2002 μέχρι πριν λίγο καιρό και δεν μου είχε παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Σε όσους έβλεπαν τι σήκωνε το συγκεκριμένο τροφοδοτικό δεν το πιστευαν μια που όλοι το χαρακτήριζαν της πλάκας. Anyway δεν τα καταδικάζω μια που εμένα με υπηρέτησε μια χαρά για 2,5 χρόνια δουλευοντας ολημερίς και ολονυχτίς (ακόμα λειτουργεί αλλά στο νέο μηχάνημα που έστησα έβαλα ένα αξιόπιστο 480 της enermax) αλλά ίσως ήμουν από τους τυχερούς γιατί γνωρίζω και αρκετούς καμένους!!!!! Προσπάθησε να πάρεις κάποιο επώνυμο από όσα σου ανέφεραν στα προηγούμενα post για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.
agalmata Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 sto http://www.e-shop.gr to 500ari tis q-tec exei 35 eyro..an einai na to pareis parto apo kei k o theos voithos' date='an kai den nomizo na exeis provlima(ektos an eisai gantemis giati opos leei kai o ailuros eggisi den iparxei se no-name trofodotiko)den pistevo na ftaiei i karta afou an eixe provlima den tha douleve katholou mallon exeis mapa trofodotiko pou allote doulevei sosta kai allote oxi ayta...[/quote'] Φιλε stefan123 ,όταν αναφέρεσαι σε ένα no name τροφοδοτικό όπως το q-tec και λες ότι δεν δίνει εγγύυση , εννοείς ότι δεν δίνει σε περίπτωση που καεί το ίδιο το τροφοδοτικό;Γιατί εντάξει αν είναι έτσι μπορεί να το ρισκάρεις.Υπάρχει όμως περίπτωση να καεί κάποια άλλη συσκευή ,όπως η κάρτα;;Και να μην καλύπτεται από κάποια εγγύυση;;Σε αυτή την περίπτωση είναι σοβαρό το θέμα.Τα επώνυμα τροφοδοτικά δίνουν τέτοια εγγύυση;Βέβαια και να μην δίνουν δεν ρισκάρεις τόσο πολύ όσο έναν φθηνό noname. Αλήθεια αν καεί η κάρτα από το ρεύμα , η εγγύυση που έχει η κάρτα και που μου δίνει το πλαίσιο , καλύπτει κάποια αλλαγή η επιδιώρθοση;
stefan123 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Ta eponima trofodotika einai alli fasi.exoun testaristei kai kathe eksodos ksereis akrivos ti vgazei kai se ti grammi gia na min exeis provlimata me ta ipoloipa periferiaka...ta no name einai opos sou katsei.nai,mporei na kapsei kai kamia periferiaki siskevi alla an exeis eggisi pistevo na mporeis na tin allakseis....tora an kaei to trofodotiko mikri i zimia alla sinithos otan kaigetai pernei kai alla eksartimata mazi tou.ayta.....
Ailuros Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Αλήθεια αν καεί η κάρτα από το ρεύμα , η εγγύυση που έχει η κάρτα και που μου δίνει το πλαίσιο , καλύπτει κάποια αλλαγή η επιδιώρθοση; Λογικά ναι. Περισσότερο η φασαρία είναι σε αυτές τις περιπτώσεις από οτιδήποτε άλλο. Την περασμένη φορά που ακούμπησα ανάλογο τροφοδοτικό κατάφερε αισίως να κάψει μέσα σε 6 μήνες: 1 stick 512ΜΒ ram, 2 σκληρούς δίσκους (ο ένας με 1.5 μήνα διαφορά από τον άλλο) και μια GF4 Ti4400 (μηδαμινή κατανάλωση σε σχέση με τις σημερινές κάρτες). ΄Ολα τα προηγούμενα ήταν εντός εγγύησης εκτός την GPU. Ευτυχώς κρατάω πάντα backup από τα δεδομένα μου, αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα να κάνω αλλεπάλληλα format σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Το τροφοδοτικό όταν το έστειλα πίσω για RMA δεν εντόπισαν βλάβη. Υποψιάζομαι απλά ότι κατά καιρούς έκανε περίεργα σκαμπανευάσματα στο voltage που έκαναν την ζημιά. Και πριν το πει κανένας όχι δεν είναι από την γραμμή ηλεκτροδότησης. Με δύο UPS (ένα για την οθόνη και ένα για το PC στα 1600VA), το ενδεχόμενο αυτό παντελώς αποκλείεται. Επιλογή σας είναι να επιλέξετε ότι νομίζετε καλύτερο, εγώ προσωπικά έχω καεί περισσότερο από μια φορά και στα τρία πράγματα που ποτέ δεν λογαριάζω το κόστος είναι: τροφοδοτικό, μητρική και οθόνη. Το δεύτερο αποτελεί την "καρδιά" ενός συστήματος, το πρώτο είναι ο βηματοδότης της και η οθόνη γιατί τα μάτια μου τα θέλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.