Προς το περιεχόμενο

questions about Moderators and insomnia

javaneze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκαθαριζω πως δεν ενδιαφερομαι προσωπικα για να μην παρεξηγηθω.

Πως γινεται καποιος mod? ποια ειναι τα κριτηρια επιλογης?

Τι διαφορα εχει ο mod απο τον Sup.mod? (το απλο το καταλαβαινω και μονος μου. πρακτικα ομως?) οι mods ειναι μια παρεα που αυτοι κρατανε την ινσομνια?

Επειδη εχω και αλλες "κουτες" ερωτησεις (του στυλ: το site της insomnia που βρισκεται, πως διατηρηται), καθαρα απο περιεργια, απλα μετα απο τοσο καιρο μελος θα μου αρεσε να ξερω, αν υπαρχει καποιος γνωστης και προθυμος ας μου πει να στειλω PM και να μην γεμιζω εδω το χωρο με ερωτησεις ....

Ευχαριστω εκ των προτερων!

φιλικα J. :rolleyes:

αν το ποστ προσβαλει κατ'οποιονδηποτε τροπο το site ή τους moderatos, εγινε εν αγνοια μου και ζητω συγνωμη

Δημοσ.

Παρ'όλο που έχω διαβάσει τα topic αρκετές φορές, δεν μπορώ να μην γελάω με τις ατάκες που έχουν πέσει.

Να τις μαζέψω όλες μαζί;

Η απορία του javaneze είναι ορθή και δεν σχολιάζω αυτό.Α, δεν υπάρχουν κουτές ερωτήσεις.

Κουτοί είναι αυτοί δεν ρωτούν για αυτά που δεν ξέρουν.

javaneze, για τις τελευταίιες σου απορίες πας στο Περί βιωσιμότητας sites-forums

Δημοσ.

thanx guys! ;)

EDIT:

killer ατακα απο Wert: "moderiliki" :grin: :grin:

EDIT No2:

Highlander,Paredwse, τι γινεται εδω μωρε!!! :???:

Καλα επαθα με τα ποστς ... διαβασα ολα τα λινκς .... μιλαμε για σκοτωμος ... και να σκεφτεις οτι εκανα και search πριν να ποσταρω ...

Παντως συνοπτικα, αν αντιμετωπισει καποιος με σοβαροτητα και οχι χιουμορ ολα αυτα τα ποστς, μπορει να καταλαβει πως πισω απο ολες τις αποριες για το site και την ιεραρχια του, δεν κρυβεται δολος ...

Ειναι φανερη η εκτιμηση που τρεφουμε για αυτη την ζωντανη αποδειξη αλτρουισμου και αλλυλεγγυης των χρηστων, μα δυστυχως ο τροπος ζωης μας, μας κανει να την αντιμετωπιζουμε με καχυποψια και αμφισβητηση...

Υ.Γ. κατι αναφερεται για "chat της insomnia" στα links... που μπορω να πληροφορηθω για αυτο?

Και παλι ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...