Προς το περιεχόμενο

Triples sto PES4

Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Nzeppos, μου προκαλεί εντύπωση αυτό που μου λες... Μόνο δύο μήνες ε? Έχει ένας φίλος μου ασύρματο Rumblepad 2. Για κάτσε να τον ρωτήσω τι χρήση κάνει μήπως και το έχουν βελτιώσει..... :D

G_Zisis έχω το ενσύρματο RumblePad 2. Aν το θέλεις για PES δεν νομίζω ότι μπορείς να βρεις καλύτερο. Είναι σαν του PS σε πιο ανατομικό/ μοντέρνο σχεδιασμό και πίστεψέ με, κάνει τη δουλειά του άψογα! Ο κατευθυντήριος μοχλός είναι ροδίτσα η οποία όμως έχει πάνω και σταυρό και έτσι σου επιτρέπει να κινείς τους παίχτες με ακρίβεια και στις κανονικές κατευθύνσεις αλλά και στις διαγώνιες.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, αυτό που είπατε, το ότι το pad δεν είναι τέσσερα ξεχωριστά βελάκια αλλά είναι εννωμένα με έχει ψιλοπροβληματίσει. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις αν είναι τα βελάκια εννωμένα?

Δημοσ.

Όντως, αυτό τι πρόβλημα έχω και εγώ και όσοι άλλοι παίζουν το pes4 στο pc όπου όλα τα pads έχουν αυτό τον άθλιο σταυρό με τα βελάκια ενωμένα. Δε μπορώ να παίξω έτσι!!

Δημοσ.

Δηλαδή δεν αξίζει να πάρω χειριστήριο για τον υπολογιστή? Λες να πάρω αυτό το καλώδιο που πρότεινε ο Theodore Tsi για να βάλω χειριστήριο του Playstation?

Δημοσ.

G_Zisis εγώ το πρότεινα γιατί και εδώ που είμαι όλα τα άτομα που παίζουν pes4 στο pc βρίζουν κάθε λογής pad(και εγώ μέσα;))........

το σίγουρο πάντως είναι ότι σε καμία των περιπτώσεων δεν θα σκεφτείς:"ρε γμτ τι μου γύρισε το παιχτάκι αφού εγώ δεν του είπα!" :-P

Δημοσ.

G_Zisis ναι, προτείνω να πάρει ςαυτό το καλώδιο και να βάλεις το χειρηστήριο του ps. Εκτός αν μάθεις να παίζεις με μοχλό οπότε ένα καλό pad για pc θα σε κάλυπτε.

Δημοσ.

Το κακό είναι πως το χειριστήριο του PS το έχω ψιλοδιαλύσει. Εκτός απ' αυτό, αυτό το καλώδιο μπορώ να το παραγγείλω από ελληνική σελίδα?

Δημοσ.

Δε γνωρίζω αλλά λογικά κάπου θα το βρεις αν ψάξεις. Πάντως δε μπορώ να καταλάβω γιατί όλα τα pads για pc έχουν τον ίδιο χάλια σταυρό και γενικά τον ίδιο σχεδιασμό. Τόσο δύσκολο είναι πια να βγάλει καμιά εταιρεία κανένα που να είναι σαν του ps?? ελεορρρρ

Δημοσ.

Μήπως δεν το αλλάζουν γιατί είναι πιο ξεκούραστο, γιατί θυμάμαι μερικές φορές που έπαιζα με το PS, με πονούσε το δάχτυλό μου!

Δημοσ.

καμία εταιρία δεν έχει βγάλει pad με τον σταύρο ίδιο με του playstation...το μόνο που εγώ καταλαβαίνω είναι ότι έχουν πάρει την πατέντα και απαγορεύεται πλέον από άλλες εταιρίες να βγάλουν το ίδιο....

λογικά υπαρχουν ελληνικά eshops που έχουν τέτοιους adaptores...μπορείς όμως να κοιτάξεις και από μαγαζιά του εξωτερικού που στέλνουν στην ελλάδα...

http://www.skroutz.gr/skr/

τέλος με μια γρήγορη ματιά στο ebay βρήκα και αυτό....έχει και άλλα απ ότι είδα...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=3677&item=5189845655&rd=1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...