StavrosD Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Προσπαθώ να φτιάξω ένα script που θα χρησιμοποιεί ένα web service, και ένα server script που θα προσφέρει το web service ώστε να το δοκιμάσω. Το πρόβλημα ξεκινάει από την εγκατάσταση. Κάποια στιγμή κατάφερα και εγκατέστησα την activeperl (το .zip, γιατί το msi δεν εγκαθιστώταν σωστά) Δεν έχω καταφέρει ακόμα να τρέξω ούτε τα samples σε tutorials στο ίντερνετ, βγάζουν πάντα κάποιο πρόβλημα (στην γραμμή που έχει το SOAP::Lite νομίζω) Καμιά ιδέα; (Ασχολούμαι χρόνια με τους υπολογιστές, έχω ασχοληθεί με τις περισσότερες γλώσσες προγραμματισμούμ, μέχρι και με assembly ένα φεγγάρι, αλλά τέτοια ήττα δεν έχω ξαναφάει .)
GT1807 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Βασικα δεν γνωριζω απο perl αλλα μαλλον το προβλημα σου μπορει να οφειλεται στο οτι μαλλον δεν εχεις στησει κανεναν apache server στο μηχανημα σου.Κ λεω οτι ειναι προβλημα γιατι νομιζω οτι η perl ειναι server-based γλωσσα αρα μαλλον το χρειαζεσαι.Hope it helps. Τα σέβη μου
StavrosD Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Έχω ενεργοποιήσει τον IIS, τον οποίο τον χρησιμοποιώ μια χαρά για ASP.NET, και έχω ενεργοποιήσει και τα .CGI & .PL για τον κατάλογο scripts. Το Hello World! λειτουργεί, άρα κάτι πάει στραβά με το SOAP::Lite. Έχω εγκατεστημένη την έκδοση που είχε μέσα η ActivePerl, καθώς δεν ήταν δυνατή η εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης.
GT1807 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Ωραια.Αρα απο εκει δεν εχεις προβλημα.Δοκιμασε να βαλεις το λαθος που σου βγαζει στο google.Ολο κ καποιος αλλος θα το εχει παθει κ μαλλον θα εχει βρεθει κ η λυση. Τα σέβη μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.