lazaross Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 δεν εχω καταλαβει πολλα πραγματα απο την τριλογια. την εχω δει δυο φορες αλλα και παλι τιποτα. μπορει καποιος για αρχη να εξηγησει τι ειναι ο κοσμος του matrix, γιατι πιστευω οτι μαζι με εμενα και πολλοι αλλοι δεν θα το καταλαβαν. πως οι μηχανες εγιναν τοσο δυνατες, ποιος δημιουργησε το matrix, ο smith ηταν μερος του προγραμαμτος ή ενεργουσε σαν ιος και τι εγινε στο τελος? συνεχιστηκε η ζωη με τα ολογραμματα?
Typhoon Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δες τα Animatrix και θα σου λυθούν πολλές απορίες.
GRGION Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Εγω προσωπικα δηλωνω οπαδος του Ματριξ αλλα μονο για το πρωτο μερος της τριλογιας. Ειναι ενα εργο το οποιο βασικα πραγματευεται το αιωνιο φιλοσοφικο ερωτημα ''Αν τα πραγματα που βλεπουμε ειναι οπως φαινονται ή ειναι οπως ειναι''. Για να μη σε κουραζω ομως Το MAtrix ειναι ενα τεραστιο προγραμμα στο οποιο βρισκονται παγιδευμενες οι ψηφιακες προβολες των ανθρωπων (το νευρικο συστημα του ανθρωπου εχει ηλεκτρικες ιδιοτητες οποτε ειναι ενα αναλογικο σημα το οποιο μπορει να ψηφιοποιηθει και να ενταχθει σε ενα προγραμμα αυτο του Μatrix) Αν βασιστεις σε αυτην την ιδεα θα καταλαβεις πολλα πραγματα.
^BOOMBOOM Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Κάπου υπάρχει ενα τερατώδες τόπικ άπειρων σελίδων οπου έχουν αναληθεί τα πάντα, διάβασε αυτό αν αντέχεις.
dim_b Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Επειδή μιά αναζήτηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, ψάξε λιγάκι τα πάρα πολλά topics που υπάρχουν γιά το Matrix και αν δε σου λυθούν οι απορίες μπορείς να ρωτήσεις σε κάποιο από αυτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.