Sadako Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Λοιπόν, το κινητό μου τα έχει ψιλοφτύσει, αν και είναι αρκετά παλιό, 6210, μου έκανε μια χαρά τη δουλειά μου. Μία φίλη μου είπε να μου πουλήσει το παλιό δικό της με 30 ευρώ, και είπε ότι είναι το Panasonic G90. To θέμα είναι ότι έψαξα στο google, και δεν βρήκα πουθενά φωτογραφίες και λοιπά χαρακτηριστικά . Τώρα δεν ξέρω αν μπερδεύτηκε και εννοούσε GD90(αν και το αποκλείω, αφου αυτό δεν έχει έγχρωμη οθόνη), δεν το θυμάμαι καθόλου που το είχα δει παλιά.. Απο ότι όμως θυμάμαι, είναι κανονικά με κάμερα κλπ. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω πληροφορίες? Ή κάποιος που το έχει, να μου πει αν είναι καλό, και αν αξίζει τα 30ευρά..
sa1901 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Έχω το GD90, είναι μοντέλο 99 καμία σχέση με εχρωμη εικόνα και κάμερα. Ένα απλό τηλέφωνο είναι. Εμένα όμως με καλύπτει.
Sadako Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Τότε δεν θα είναι αυτό. Υπάρχει G90? Ή μπερδεύτηκε και μου είπε άλλο??
Angeldust Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 G90 δεν υπάρχει, εννοούσε φυσικά το GD90 το οποίο είναι αυτό. Με 30 ευρώ δε νομίζω να περίμενες να πάρεις και κινητό με εγχρωμη οθόνη έτσι..?
Sadako Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Φυσικά και ΔΕΝ εννοούσε το GD90, επειδή ΕΙΝΑΙ με έγχρωμη οθόνη και με κάμερα, γιατί το είχα δει παλιά... Απλά δεν το θυμάμαι τώρα. Κανένα άλλο Gxx θα είναι απλά. Θα έκανε λάθος στο μοντέλο η φίλη μου(έχει να πέσει δούλεμα), θα την ξαναρωτήσω.. Δεν θα το αγοράσω απο μαγαζί φίλε, θα μου το δώσει ΦΙΛΗ μου είπα, επειδή δεν το χρειάζεται. Οπότε και 10 ευρώ μπορούσε να μου το δώσει αν ήθελε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.