Προς το περιεχόμενο

Panasonic G90 για 30 ευρώ

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, το κινητό μου τα έχει ψιλοφτύσει, αν και είναι αρκετά παλιό, 6210, μου έκανε μια χαρά τη δουλειά μου. Μία φίλη μου είπε να μου πουλήσει το παλιό δικό της με 30 ευρώ, και είπε ότι είναι το Panasonic G90. To θέμα είναι ότι έψαξα στο google, και δεν βρήκα πουθενά φωτογραφίες και λοιπά χαρακτηριστικά :shock: . Τώρα δεν ξέρω αν μπερδεύτηκε και εννοούσε GD90(αν και το αποκλείω, αφου αυτό δεν έχει έγχρωμη οθόνη), δεν το θυμάμαι καθόλου που το είχα δει παλιά.. Απο ότι όμως θυμάμαι, είναι κανονικά με κάμερα κλπ.

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω πληροφορίες? Ή κάποιος που το έχει, να μου πει αν είναι καλό, και αν αξίζει τα 30ευρά..

Δημοσ.

Έχω το GD90, είναι μοντέλο 99 καμία σχέση με εχρωμη εικόνα και κάμερα. Ένα απλό τηλέφωνο είναι. Εμένα όμως με καλύπτει.

Δημοσ.

Φυσικά και ΔΕΝ εννοούσε το GD90, επειδή ΕΙΝΑΙ με έγχρωμη οθόνη και με κάμερα, γιατί το είχα δει παλιά... Απλά δεν το θυμάμαι τώρα. Κανένα άλλο Gxx θα είναι απλά. Θα έκανε λάθος στο μοντέλο η φίλη μου(έχει να πέσει δούλεμα), θα την ξαναρωτήσω..

Δεν θα το αγοράσω απο μαγαζί φίλε, θα μου το δώσει ΦΙΛΗ μου είπα, επειδή δεν το χρειάζεται. Οπότε και 10 ευρώ μπορούσε να μου το δώσει αν ήθελε..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...