Προς το περιεχόμενο

Ποιο τροφοδοτικό να πάρω?

G_Zisis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Αυτό τον καιρό κάνω αναβάθμιση τον υπολογιστή μου και επειδή διαπείστωσα ότι το τροφοδοτικό μου είναι παλιό (300W max) λέω να πάρω και καινούργιο τροφοδοτικό, μόνο που δεν ξέρω ποιο να πάρω! Εσεις ποιο μου προτείνετε γι' αυτό το σύστημα? Αν γίνεται να κοστίζει γύρω ή κάτω από 100 ευρώ!

Motherboard: DFI NB73 BC/BL

CPU: Intel Pentium 4, 2.53 GHz

Μνήμη RAM: 2x512 MB Kingston

Κάρτα γραφικών: ASUS 6600GT

Κάρτα ήχου: Onboard

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Εχω να σου προτεινω Akasa, Antec kai Hiper. Ειναι τα καλυτερα αυτη τη στιγμη στην αγορα και τα πιο αξιοπιστα. Για το συστημα που θα φτιαξεις πρεπει να εχεις τουλαχιστον απο οσο υπολογιζω μαζι με οτι αλλο θα εχεις πανω (HDD kai PCI καρτες) 420Watt τροφοδοτικο. Αν δεν βρεις τιποτα απο αυτα στα λεφτα που διαθετεις και θες κατι πιο φθηνο τοτε κοιτα για Tagan.

Δημοσ.

Καλο και σχετικα φθηνο ειναι το heroichi 435W,εγω αυτο σκεφτομαι να παρω.Στα ιδια πανω κατω ειναι και το levicom 420W.Στα 105 ευρω πρεπει να βγαινει και το ocz modstream 450W,ενω στα 100 το ocz powerstream 420W.Eπισης στα 100 περιπου και το Antec Smartpower 450W.Kοιτα και στο http://www.skroutz.gr για λεπτομερειες.Πιστευω οτι αυτα που σου προτεινα ειναι απο τα καλα της αγορας και θα μεινεις ευχαριστημενος.

Δημοσ.

Συγγνώμη που δεν τ' άγραψα όλα. Γράφω όλο το σύστημα απ' την αρχή.

Motherboard: DFI NB73 BC/BL

CPU: Intel Pentium 4, 2.53 GHz

Μνήμη RAM: 2x512 MB Kingston

Κάρτα γραφικών: ASUS 6600GT

Σκληρός δίσκος: Western Digital WD400JB

Κάρτα ήχου: Onboard

DVD-ROM: BTC BCO4016IM

DVD Recorder: Plextor PX-716A

Μόντεμ: Microcom InPorte Home

Αυτά...! Περιμένω γνώμες για τροφοδοτικό!

Δημοσ.

Δεν την πήρα ακόμα. Ο υπολογιστής που περιγράφω είναι ο υπολογιστής μετά την αναβάθμιση!Πρώτα θέλω να διαλέξω τροφοδοτικό γιατί και να την πάρω με αυτό το τροφοδοτικό που έχω δεν πιστεύω να πάει καλά! SkyNet, δεν θέλω να αναβαθμίσω όλο το PC λόγο χρημάτων. Το μόνο που θα αναβαθμίσω είναι η κάρτα γραφικών, η μνήμη RAM, θα πάρω DVD Recorder και μάλλον πρέπει να αλλάξω και δίσκο γιατί αυτός που έχω είναι μάλλον προβληματικός! Please, προτείνετέ μου κανά τροφοδοτικό γιατί βιάζομαι να παραγγείλω την 6600GT!

Δημοσ.

G_Zisis έχω πάρει το OCZ modstream 450 W από Multirama 106 euro και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είναι εντελώς αθόρυβο και επίσης είναι το μόνο που έχει cable managment δηλαδή βάζεις μόνο όσα καλώδια σου χρειάζονται. Με αυτό τον τρόπο γλυτώνεις και το χάος από τα καλώδια μέσα στο κουτί και ο άερας κυκλοφορεί καλύτερα με αποτέλεσμα να ψύχεται πιο αποτελεσματικά. Επίσης το συγκεκριμένο τροφοδοτικό στα +12 V δίνει 26 A που είναι πολύ σημαντικό. TAGAN δεν θα σου πρότεινα γιατί σε προηγούμενο thread έχω διαβάσει ότι υπήρξε προβληματική παρτίδα με αποτέλεσμα καμένα τροφοδοτικά. Το OCZ έχει πραγματική ισχύ 450 W και peak load τα 550 W. H επιλογή είναι δική σου!

Δημοσ.

Πρωτείνω cheeftech 350W για φθηνό ή 400W

ειναι μικρό στο μάτι αλλα τραβάει (δοκιμασμένα πράγματα)

και εχει και πολύ καλή τιμή!!!

Δημοσ.

Μια ψηφο απο εμενα στο Heroichi 435w .Αυτο εχω και φιλε μου λειτουργει αψογα(ιδιαιτερα αθορυβο) εδω και 6 μηνες πιστευω οτι ειναι το καλυτερο τροφοδοτικο στη σχεση αποδοση τιμη. Συγκεκριμενα ενας φιλος μου δουλευει σε μαγαζι που κανουν συνθεσεις και τα δουλευει πολυ για αυτο και γνωριζω οτι ειναι ιδιαιτερα αξιοπιστα.

Δημοσ.
G_Zisis έχω πάρει το OCZ modstream 450 W από Multirama 106 euro και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είναι εντελώς αθόρυβο και επίσης είναι το μόνο που έχει cable managment δηλαδή βάζεις μόνο όσα καλώδια σου χρειάζονται. Με αυτό τον τρόπο γλυτώνεις και το χάος από τα καλώδια μέσα στο κουτί και ο άερας κυκλοφορεί καλύτερα με αποτέλεσμα να ψύχεται πιο αποτελεσματικά. Επίσης το συγκεκριμένο τροφοδοτικό στα +12 V δίνει 26 A που είναι πολύ σημαντικό. TAGAN δεν θα σου πρότεινα γιατί σε προηγούμενο thread έχω διαβάσει ότι υπήρξε προβληματική παρτίδα με αποτέλεσμα καμένα τροφοδοτικά. Το OCZ έχει πραγματική ισχύ 450 W και peak load τα 550 W. H επιλογή είναι δική σου!

Νομίζω πως είναι πολύ καλό αυτό που μου προτείνεις! Έχω όμως μερικές απορίες. Όταν λες ότι βάζεις όσα καλώδια σου χρειάζονται, μπορείς να μου πεις πώς δουλεύει αφτό ακριβώς. γιατί με ενδιαφέρει πολύ? Και κάτι άλλο, εκεί που λες πως έχει πραγματική ισχύ 450W και peak load τα 550W, τι εννοείς ακριβώς?

Δημοσ.

Δες σε αυτό το link:

http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_modstream_power_supply

Στα περισσότερα τροφοδοτικά (τα φτηνά εννοώ) τα Watt που δίνουν είναι όχι τα πραγματικά αλλά το μέγιστο φορτίο που μπορούν να σηκώσουν. Το OCZ έχει πραγματική ισχύ 450 W και το μέγιστο φορτίο που μπορεί να σηκώσει είναι 550.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...