MariaTs. Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Έχουμε και λέμε: Διαφήμιση: Beetle Cabriolet (Volgswagen) Τραγούδι: I Can See Clearly Now Αναζήτηση: Ποιος ερμηνεύει την συγκεκριμένη εκδοχή του γνωστού τραγουδιού; Στοιχεία: Ήρεμη μπαλάντα, χαλαρή, με τον ήχο κιθάρας ή πλήκτρων (δεν μπορώ να εντοπίσω το μουσικό όργανο). Υποψιάστηκα την εκδοχή του Neil Finn στο πιο ακουστικό μέρος του κομματιού. Το All Music μου δίνει κάμια 50αριά διαφορετικά αποτελέσματα! Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω; :neutral:
Dimitris22 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 lipon psaxno dio kommatia diafimiseon: to ena exi vrethi nomizo einai stin diafimisi tis TIM free2go pou einai mia kopelia kai milaei me to agori tis diafonontas se kati kai meta autos leei na mou tripisis tin miti kai telika vazi skoulariki stin miti kai sinantai filous tou pou exoun pathi to idio. 2)to kommati stin diafimisi tis vodafone kai tou kinitou SHARP(montelo den thimamai) pou leei se kapia fasi tous eksis stixous: "I''m feeling so high i''m feeling so down ktl.... ktl.... ktl... vasika poli IGGY POP thimizi alla den eimai kai sigouros. (Re sis auto to in my life ton Chip pou to vrikate?? emena oute stixous mou dini o gouglis oute se kanena P2P mporesa na to vro.... kserete kapio allo kommati ton chip, gnorizete kati??? (sorry gia tin ektasi)
DownUNDERground Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Θα έχετε δει τη νέα διαφήμιση για το ADSL της Otenet με τον τύπο που "ταξιδεύει" σε διάφορα μέρη με το σάντουιτς στο χέρι.Εκεί που πληκτρολογεί το "http://www.music" βρίσκεται σε ένα κλαμπ και ακούγεται ηλεκτρονική μουσική.Ξέρει κανείς αν είναι jingle ή κανονικό κομμάτι;Και αν είναι το δεύτερο, ποιό είναι;
PeiramatoZwo Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Παρεπιπτόντος άκουσα μια διαφήμιση είχε το τραγούδι του bobby darin - beyond the sea... της Hyundai ήταν? θα σας γελάσω...
vagman77 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Η μουσικη απο την καινουρια διαφημιση της shell ειναι απο τραγουδι???
hugelacky Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Παιδιά έχω σπάσει το κεφάλι μου να βρώ σε ποιά διαφήμιση παίζει, έκανα και search στο thread αλλά δεν βρίσκει αποτελέσματα... :? Ψάχνω που ακούγεται το παρακάτω (πανέμορφο btw) track: Μ83 - don't save us from the flames Tnx!
Jimmy_BlinD Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Πάντως παιδιά , εγώ αυτό το τραγούδι που έψαχνα , το βρήκα , αυτό με το Oυ λά λά... δεν θυμάμαι αν ήταν αυτό στη διαφήμιση της ΝOVA ή όχι... Λέγεται Don't Funk with my Heart ..... Απλά ΤΕΛΕΙΟ!!
vagman77 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Πάντως παιδιά ' date=' εγώ αυτό το τραγούδι που έψαχνα , το βρήκα , αυτό με το Oυ λά λά... δεν θυμάμαι αν ήταν αυτό στη διαφήμιση της ΝOVA ή όχι... Λέγεται Don't Funk with my Heart ..... Απλά ΤΕΛΕΙΟ!![/quote'] Αν λες των Black eyed peas, καμια σχεση με αυτο της nova..
thanosgen Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Πάντως παιδιά ' date=' εγώ αυτό το τραγούδι που έψαχνα , το βρήκα , αυτό με το Oυ λά λά... δεν θυμάμαι αν ήταν αυτό στη διαφήμιση της ΝOVA ή όχι... Λέγεται Don't Funk with my Heart ..... Απλά ΤΕΛΕΙΟ!![/quote'] poios to tragoudaei?egw mono apo tous black eye peas to briskw.
Dimitris22 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 to kommati stin diafimisi tis vodafone kai tou kinitou SHARP(montelo den thimamai) pou leei se kapia fasi tous eksis stixous: "I''m feeling so high i''m feeling so down ktl.... ktl.... ktl...
MariaTs. Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 to kommati stin diafimisi tis vodafone kai tou kinitou SHARP(montelo den thimamai) pou leei se kapia fasi tous eksis stixous: "I''m feeling so high i''m feeling so down ktl.... ktl.... ktl... Δημητράκη κάπου πήρε το μάτι μου ότι κι αυτό το άσμα γράφτηκε για τους σκοπούς της διαφήμισης! :-?
Valia Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Γεια σας! Ψάχνω απεγνωσμένα το τραγούδι που ακούγεται στη διαφήμιση του Fiat Punto (Grande????), ένα που είναι ιταλικό ροκάκι. Eλπίζω να με βοηθήσετε!!!
Valia Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Γεια σας! Ψάχνω απεγνωσμένα το τραγούδι που ακούγεται στη διαφήμιση του Fiat Punto (Grande????)' date=' ένα που είναι [u']ιταλικό ροκάκι[/u]. Eλπίζω να με βοηθήσετε!!! Τελικά το βρήκα! Αν σας ενδιαφέρει είναι το Rewind του Vasco Rossi
Renesis Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 tha ithela na rwtisw an xeri kaneis ton titlo tou mousikou komatiou tis ekpompis tis Ert3 "peri ghs o logos" pou ti dixnei kathe kiriaki
Lomar Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κανείς το τραγούδι απο την διαφήμιση του παγωτού magic της algida; Είναι εκείνη η διαφήμιση που δείχνει κάτι γυναίκες να κάνουν κάτι σουρεαλιστικά και λένε σε κάτι φάσεις "I'am a predator", "I'am serius" και διάφορα τέτοια κουλα. Και μια ακόμα, είναι ένα ιταλικό τραγούδι που το τραγουδάει μια γυναίκα σε μια διαφήμιση... σάλτσας (!) της Barilla αν θυμάμαι καλα. Όποιος ξέρει έστω και ένα απο τα δύο θα βοηθήσει πολύ .... :razz: lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα