HWOARANG Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Gnorizei kapoios to kommati apo tin seira'' hawaii 5-0''
HWOARANG Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Λοιπον.Πως λεγεται το κομματι με την παλια διαφημιση των ζελε ΓΙΩΤΗΣ που κουνιοντουσαν περα δωθε τα ζελε και ακουγοταν ενας που ελεγε <απαπα χουμαμα παπαχουμαμα παπαχουμαμα ......> Einai to ''Papa oom mow mow'' apo tous Rivingtones!
HWOARANG Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Ventures - Hawaii Five-O Ayto einai mono mousiki i exei kai ta lyrics;
hugelacky Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Να γίνω γραφικός?.....Θα γίνω!!!Το τραγούδι έναρξης των singles το ξέρει κανείς?ΕυχαριστώΤο τραγούδι που λες, είναι γραμμένο από 2 μέλη των Closer οι οποίοι έχουν αναλάβει και την επιλογή των κομμάτιων που ακούγονται μέσα στα διάφορα επεισόδια. Το project τους αυτό λέγεται French 'n' Piano και απ' ότι ξέρω δεν έχουν κυκλοφορήσει κάτι εκτός του τραγουδιού αυτού! ps. Το song είναι όντως πολύ καλό, αν το βρεί κάποιος please pm me γιατί θα το ήθελα κι εγώ! :wink:
Faoust Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Γνωρίζει κανείς ποια είναι η μουσική στην διαφήμιση Tsiklitiria 2005? Ευχαριστώ.
MariaTs. Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 1. Ποιο είναι το latin κομμάτι που ακούγεται στη διαφήμιση του 'Jose Guervo'; 2. Ποιο είναι το κομμάτι στο παγωτό σαντουιτσάκι της Νestle, που λέει: 'Hey Romeo...' (Είναι με τον νεαρό στην παραλία που νομίζει ότι είναι για γυμνιστές)!
ksessalonikios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 παιδια ξερει κανεις το τραγουδακι που ακουγεται στη νεα διαφήμιση της vodafone για τη χορηγια της εθνικής ποδοσφαιρού;
drtassos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 παιδια ξερει κανεις το τραγουδακι που ακουγεται στη νεα διαφήμιση της vodafone για τη χορηγια της εθνικής ποδοσφαιρού; Plastic Bertrand - Ca Plane Pour Moi
Blackie Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Ρε παιδία κάποιος για τη διαφήμιση "Ήβη" με την κοπέλα στο αστυνομικό τμήμα όπου βγαίνει φωτογραφίες; Το έχω ζητήσει εδώ και καιρό και μου φαίνεται περίεργο που δεν τη ξέρει κανείς! Thanks!
colacoca11 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 paidia kserei kanenas pou mporw na vrw to tragoudi enarxis apo to aman,to kainourio omws.afto me to sokrati ktl. an to exei kanenas tha to ithela ki egw thanks
MariaTs. Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 paidia kserei kanenas pou mporw na vrw to tragoudi enarxis apo to aman' date='to kainourio omws.afto me to sokrati ktl.an to exei kanenas tha to ithela ki egw thanks[/quote'] Εγώ δεν ξέρω! Αλλά ψάξτο και εδώ! :wink:
fallen_angel82 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Το τραγούδι που παίζει στη διαφήμιση του supersport για το τένις?
billpeppas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Γειά σας παιδιά Ξέρει κανείς ποια είναι η μουσική στην διαφήμιση που παίζει τώρα στον ΑΝΤ1 για τα Tsiklitiria? Safri Duo - Rise
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα