Cristina Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 εγώ θα θελα να μαθω πως λεγεται το κομματι στην διαφημιση του combact disc club για την συλλογη illusions στο οποιο τραγουδαει ενας και απο πισω εχει καστρα. Τα κομμάτια που ακούγονται στην διαφήμιση είναι τα εξής: 1. Zbigniew Preisner - Damage 2. Loreena McKennitt - Τango To Evora 3. Sarah Brightman - Harem 4. Alihan Samedov - Sen Gelmez Oldun 5. Antaeus - Byzantine Meditation 6. Adiemus - Adiemus 7. Lesiem - Fundamentum 8. Vanessa Mae - Storm 9. Khadja Nin - Sina Mali, Sina Deni (Free) 10. Enigma - Sadness 11. Art Of Noise - Moments In Love 12. Ευανθία Ρεμπούτσικα - Με Την Πλάτη (Ορχηστρικό) 13. 14. Penguin Cafe Orchestra - Music For A Found Harmonium 15. Yann Tiersen - La Valse D' Amelie Δυστυχώς το 13 αν και είναι πολύ γνωστή μελωδία, δεν ξέρω πως λέγεται. Ενδέχεται να είναι Ελληνικό. Αν όντως είναι, τότε πρέπει να είναι του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου.
francothebat Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Re paidia kserei kaneis pio tragoudi paizei sto 50-50, sti seira tou MEGA me Filippidi, Xaikali, Mpoula.
MariaTs. Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Re paidia kserei kaneis pio tragoudi paizei sto 50-50, sti seira tou MEGA me Filippidi, Xaikali, Mpoula. Adam & Eve - Paul Anka
phobos1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 εγώ θα θελα να μαθω πως λεγεται το κομματι στην διαφημιση του combact disc club για την συλλογη illusions στο οποιο τραγουδαει ενας και απο πισω εχει καστρα. Απ'αυτά που σου γράφει η Cristina, ψάχνεις το: 7. Lesiem - Fundamentum
MegAtHeRion Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Thanx a million. Υπαρχει αλλο κομμάτι των Lesiem που να ναι τοσο καλο και σε τετοιο στυλ τι εχετε να μου προτεινετε? (ή ιδιο στυλ με Therion k Nightwish)
DungeonaS Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 egw pali thelw to tragoudaki pou pezei sthn diafimish ths mevgal me to pitsiriki sto krevati opoios to pplz
vagelisfil Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 geia sas paidia. ena tragoudaki psaxno kai den to vrisko, einai auto pou paizei se mia kainourgia diafimisi tis NOKIA (dixnei kati sto sydney me kati peristrefomenes o8ones kiniton...) kai einai san psalmodia. an mporeite na voi8isete.... efxaristo
ekkli Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 νομιζω πως εχει ξαναμπει , αλλα η αναζητηση στο θεμα δε μου δινει αποτελεσμα. kellog's special K Frank Popp Ensemble - Hip Teens Don't Wear Blue Jeans εξαιρετικο κομματι , ειδικα για παρτυ (ελπιζω να μην περιμενε κανενας να εχουνε βαλει placebo)
fallen_angel82 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 geia sas paidia.ena tragoudaki psaxno kai den to vrisko' date=' einai auto pou paizei se mia kainourgia diafimisi tis NOKIA (dixnei kati sto sydney me kati peristrefomenes o8ones kiniton...) kai einai san psalmodia. an mporeite na voi8isete.... efxaristo[/quote'] Μήπως είναι Moby - In my heart ?
nick833 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Στην σειρά "η ώρα η καλή" έπαιξε ένα παλιό τραγουδάκι που το τραγουδούσε άνδρας' date=' σε γυναικεία διασκευή(Στο σημείο που κοιμόταν ο Π. Μηχαλόπουλος)Δεν μπορούσα να κρατήσω sample, αλλά στο ρεφρέν νομίζω ότι έλεγε ela, ela .....we are twin us δεν είμαι σίγουρος γιατί είχε φασαρία εδώ. Δεν μπόρεσα να δώσω και πολλά στοιχεία ε;[/quote'] Από επανάληψη κατάφερα και πήρα ένα sample http://briefcase.pathfinder.gr/file/nick833/42716/525895
TheBoyFromSalina Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 ^^ Sixpence none the richer - Don't dream it's over
nick833 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 ^^ Sixpence none the richer - Don't dream it's over Ευχαριστώ και καλό μήνα σε όλους!
Jimmy_BlinD Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Απο τη διαφήμιση της Nova που έχει ένα Ουλαλα ξέρουμε τον τίτλο μήπως?Ευχαριστώ. Τελικά το βρήκε κανείς αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα