MANNO_04 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Paidia mipos kserei kaneis to tragoudaki pou akougetai sthn diafhmhsh tou Southern Comfort? Euxaristo poli! Nomizw... Crazy Penis - You Started Something Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paokara Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Nomizw... Crazy Penis - You Started Something[/quote Αυτό είναι ωραίο τραγουδάκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anexann Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Ξέρει κανείς ποιό τραγουδάκι ακούγεται στη διαφήμιση του νέου Nokia N91; Μου ακούγεται σα Simply Red... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Ξέρει κανείς ποιό τραγουδάκι ακούγεται στη διαφήμιση του νέου Nokia N91; Μου ακούγεται σα Simply Red... Επειδή δεν την θυμάμαι την διαφήμιση... Υποψιάζομαι ότι είναι το: In My Heart - Moby. gia na voithiso gia kati pou sigoura tha zitithi arga i grigorato kommati stin diafimisi tou neou aromatos AXE click einai: Gangster Of Love-Sam The Sham & The Pharaohs Θα μου επιτρέψεις μια μικρή διόρθωση: Gangster Of Love - Johnny ''Guitar'' Watson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 eurobeat 3 με 5 χρονων, χαρακτηριστικος στιχος: i miss somebody who miss me πολυχρησιμοποιημενο στη τιβι, ραδιοφωνικες διαφημισεις κλπ, τελευταια φορα, χθες βραδυ σε βιντεο του θεμου. πως το λενε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 eurobeat 3 με 5 χρονων' date=' χαρακτηριστικος στιχος: i miss somebody who miss me πολυχρησιμοποιημενο στη τιβι, ραδιοφωνικες διαφημισεις κλπ, τελευταια φορα, χθες βραδυ σε βιντεο του θεμου. πως το λενε?[/quote'] Ι Νeed Somebody (Who Needs Me) - Echoes Of Sound Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheBoyFromSalina Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 ^ Mηηηηπως λες Echoes of sound - Need somebody? (I need somebody who needs me λεει) Edit: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
multiplex Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Geia sas paidia!Mhpws kserete pws legetai to kommataki pou paizei sthn diafhmish ths Lancia Y Momo Design? Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 θενξ κ τους 2, εψαχνα στο σκληρο με το miss κ δεν το εβρισκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Ναι μουλτιπλεξ και εγώ αυτό έψαχνα, το ξέρει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimbo77 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Μήπως ξέρει κανείς το τίτλο του τραγουδιού της διαφήμισης της Cosmote (What's up) στο κλαμπ μέσα που λέει la la la la; κάποιος φίλος μου είπε ότι είναι από τον επιθεωρητή σαίνη! και αν γνωρίζει τον τίτλο του τραγουδιου της διαφήμισης της ΕΒΓΑ :rolleyes: :rolleyes: Gia αυτό υπάρχει απάντηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djagelos Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Cosmote (What's up) -->sid-la la la mac ΕΒΓΑ -->vacuum-i breathe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gary_Kokkin Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Αυτό της Vodafone που λέει "Sometimes it ain't easy, sometimes it's not...' κανείς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MegAtHeRion Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 εγώ θα θελα να μαθω πως λεγεται το κομματι στην διαφημιση του combact disc club για την συλλογη illusions στο οποιο τραγουδαει ενας και απο πισω εχει καστρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
francothebat Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Ψαχνω το τραγουδι που ακουγεται στους τιτλους τελους του 50-50 της σειρας στο MEGA με Φιλιππιδη Χαικαλη Μπουλα. Ξερει κανεις? (Μαλλον το ιδιο ακουγεται και στην αρχη, απλα δεν ειμαι σιγουρος ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα