iceman78 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 gia to kommati tis vodafone akoma kai dimiourgia tis vodafone na einai kapoio titlo tha exei.alla pou tha paei kapou tha to petyxoume.pantos den einai to i'll stand by you. auto to katalabame Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman78 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 gia to kommati tis vodafone akoma kai dimiourgia tis vodafone na einai kapoio titlo tha exei.alla pou tha paei kapou tha to petyxoume.pantos den einai to i'll stand by you. auto to katalabame Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daremaster Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 ti na pw prospatho kairw na to vrw alla akoma dn to vrika , pou tha paei tha to vroume!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daremaster Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 ti na pw prospatho kairw na to vrw alla akoma dn to vrika , pou tha paei tha to vroume!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kelly_0001 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Ξέρει κανείς ποιό είναι το 2ο (και τελευταίο) τραγούδι που ακούγεται στο τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1 "Έλα να αγαπηθούμε", αυτή με τον Λιβιεράτο? Γλυκά γυναικεία φωνητικά αλλά δεν κατάλαβα τι έλεγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isle Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Ξερει κανεις πως λεγεται το τραγουδι που εχει στη διαφημιση 'του νεου αρωματος του οικου armani'? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Ξερει κανεις πως λεγεται το τραγουδι που εχει στη διαφημιση 'του νεου αρωματος του οικου armani'? Δεν είμαι σίγουρη αν είναι για το διαφημιστικό του Αρμάνι ή για κάποιο άλλο άρωμα. Πάντως το βέβαιο είναι ότι ακούγεται το: Scandalous - Mis Teeq! Για τσεκαρισέ το, θα το έχω κι εγώ κατά νου αν πετύχω απόψε την διαφήμιση που ακούγεται το συγκεκριμένο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
introscan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Ξέρει κανείς ποιό είναι το 2ο (και τελευταίο) τραγούδι που ακούγεται στο τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1 "Έλα να αγαπηθούμε"' date=' αυτή με τον Λιβιεράτο?Γλυκά γυναικεία φωνητικά αλλά δεν κατάλαβα τι έλεγε.[/quote'] within temptation - stand my ground:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterhs Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Στη νεα διαφημιση της ΕΒΓΑ ακουγεται το: Vacuum - I breathe Μπορειτε να το κατεβασετε απο το site τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Εβλεπα χτες την διαφημιση της WWF . Ξερει καποιος ποια λεει το τραγουδι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Απάντηση από το Customer Support, Vodafone-GR Αγαπητέ συνδρομητή, σε απάντηση του τελευταίου e-mail σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, το συγκεκριμένο δεν είναι τραγούδι κάποιου καλλιτέχνη ή group αλλά μια μουσική παραγωγή που γράφτηκε ειδικά για το συγκεκριμένο διαφημιστικό και μόνο. Παρακαλούμε μην διστάσετε αν έχετε κάποια άλλη ερώτηση ή απορία. Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Kyriacos xxxxxxxxxx Customer Service Support Analyst Customer Services Tel: +30 210 6702000 Fax: +30 210 4276256 Vodafone Panafon S.A Site Address: 88 Makrygianni Str., 18233, Agios Ioannis Rentis Registered Office: 1-3 Tzavella Str., 15231, Halandri, Greece Registered in Greece No26089/01AT/B/92/276/04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harkouts Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Αρχικό μήνυμα απο IsleΞερει κανεις πως λεγεται το τραγουδι που εχει στη διαφημιση 'του νεου αρωματος του οικου armani'? Όντως είναι το scandalous- Miss Teeq Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isle Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Σας ευχαριστω.:)8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costinio Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Costinio; Σαν τα χιόνια! Χωρίς να είμαι σίγουρη 100%' date=' αλλά μου θυμίζει πάρα πολύ το: [b']Πεντοζάλι - Megavibes[/b] σε κάποιο άλλο remix. Για ψάξ'το! thnx alot Maria! Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό είμαι συνέχεια στα χιόνια, χωρίς πλάκα! lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KalEL Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Hello Guys! Μήπως ξέρει κανείς πως λέγεται το τραγούδι που παίζει στη διαφήμιση του Vodafone ΝOW? Αυτή την πρόσφατη, που δείχνει διάφορες σκηνές απ' τη ζωή κάποιων ανθρώπων και χαρακτηριστηκά στο τέλος δείχνει ένα ξανθό κοριτσάκι να βάζει τα μαλλιά του στο πρόσωπο του!?? Πήρα μέχρι και στη Vodafone και μου είπαν οτι είναι το I'll Stand by you των Pretenders αλλά έλα όμως που δεν είναι! Please! Έχω τρελαθεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα