le vent nous porterAAAA Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyb98 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα. Ζητώ συγνώμη εάν η ερώτηση δεν είναι ακριβώς εντός θέματος, αλλά την παραθέτω εδώ, διότι πιστεύω είναι καλύτερα απ' το να δημιουργήσω νέο θέμα. Εάν οι mod πιστεύουν ότι είναι εντελώς εκτός, παρακαλώ ας διαγράψουν την τρέχουσα απάντησή μου, και θα φτιάξω ένα αντίστοιχο θέμα. Προβλήθηκε από το Blue Sky σήμερα ένα ντοκυμαντέρ σχετικά με την 28η Οκτωβρίου (εγώ είδα, λόγω περιορισμένου χρόνου, λίγα λεπτά κατά τις 19:50). Ξέρετε ποιό είναι, και εάν υπάρχει κάπου κάποιο download link; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aims Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καθε ημερα σχεδον,ακουω ενα alternative rock κομματακι στον sport fm πρωινα.. σημερα επαιξε 11.10 το πρωι στην εκπομπη του Βεργη.. δυστυχως δεν εχει βρει τιποτα το shazam διοτι τοσο ο Βεργης,οσο και ο Καρπετοπουλος(που το βαζουν και στην εκπομπη του καποιες φορες)μιλανε ασταματητα επανω στο κομματι και το shazam δεν βρισκει τιποτα φυσικα.. ο μονος στιχος που ακουσα(διοτι παντα μιλανε απο πανω) οτι υπαρχει μεσα ειναι "i can see in her eyes.. κλπ κλπ" o ρυθμος ειναι σαν το "επαψες αγαπη να θυμιζεις" των πυξ λαξ(οχι το these days του bon jovi) η φωνη μοιαζει με Morrissey αλλα δεν ειναι αυτος.. αν καποιος γνωριζει κατι.. γιατι στον σπορ φμ δεν απαντησαν ποτε σε ερωτησεις μου.. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από Aims Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis81 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα ψαχνω το τραγουδι απο τη διαφημιση του νεου volvo .Ακουσα τους στοιχους και βρηκα οτι ειναι το you got the whole world in your hands αλλα τη συγκεκριμενη εκτελεση (της διαφημισης) που τραγουδαει νομιζω μια γυναικα δεμπορω να τη βρω πουθενα.Μπορειτε να με βοηθησετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pepinos1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 καλησπερα το mad tv βαζει ενα σποτακι τα πρωινα για μαυρα κραγιον απο αμερικη η εταιρια λεγεται wet and wild los angeles το instrumental μπιτακι που βαζει για κανα λεπτο ειναι μονο ηχος χωρις ομιλια γνωριζει κανεις πως λεγεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Παιδια ψαχνω να βρω ποιος διασκευασε και τραγουδαει το music theme στην ελληνικη εκδοση του animation "Gormiti" που προβαλει το nickelodeon. Αναφερομαι στη νεοτερη μελωδια, διοτι πριν λιγα χρονια παιζοταν αλλη μελωδια και τραγουδι. Δυστυχως το google δεν βρισκει πληροφοριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Στα κανάλια της Cosmote TV παίζει ένα σποτ που διαφημίζει λίγο-πολύ όλα τα αθλητικά γεγονότα που καλύπτει... Στο ρεφρέν ακούγεται έντονα η λέξη Victorious Έχει κανείς καμιά ιδέα ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Λάθος ποστ Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2020 από NovaLacertae Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c00leR_kInG Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Ξέρει κανένας πως λέγεται το κομμάτι απο την παρακάτω διαφήμιση: Έχω δοκιμάσει Shazam αλλα τζίφος. Θυμίζει κάτι σε Χατζιδάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Aυτο το αδιαφορο μουσικο σηματακι πιθανοτατα γραφτηκε ειδικα για τη διαφημιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c00leR_kInG Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δυστυχώς εκεί καταλήγω και γω. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerremyhamston Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Ίσως αυτό το θέμα να τελειώσει εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, jerremyhamston είπε Ίσως αυτό το θέμα να τελειώσει εδώ Μήπως είναι αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerremyhamston Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ακριβώς αυτό το τραγούδι. Πάντα θυμάμαι Chester Bennington. Αυτό το τραγούδι είναι το klingeltöne μου. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2021 από jerremyhamston Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TASOS PAOKG4 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά,θα ήθελα να με βοηθήσετε στην εύρεση ενός μουσικού κομματιού. Ειναι απο την εκπομπή DRIVERS SEAT του OPEN μετά την εισαγωγική μουσική της εκπομπής και αφού ξεκινάει να μιλάει ο παρουσιαστής αυτη η μουσική παίζει από κατω (μου φαίνεται για ηλεκτρονική trance-techno)..Έβαλα Shazam μου βγάζει συνεχεια Travix-The Arrival που είναι λάθος και SoundHound δεν βγάζει αποτελέσματα... ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα