johnyb98 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Το βρήκα. Για όποιον το ψάχνει, εδώ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μήπως γνωρίζει κάποιος το τραγούδι τής εκπομπής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μήπως γνωρίζει κάποιος το τραγούδι τής εκπομπής; το έχει στα σχόλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 το έχει στα σχόλια *careless alert* Σ' ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου, radiohead. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ποιο τραγουδι εβαλε ο Κανακης στο τελευταιο μερος του Ραδιο Αρβυλα στις 8/3/2016 (σημερα) και θυμηθηκανε τα παλια, στους πειρατικους σταθμους κλπ και ηταν 3η θεση στην Αγγλια το 1987 ? Μαλλον κανει λαθος γιατι δεν μπορω να το βρω! Το βρηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theokou Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Καλησπερα σ ολους!! Ψαχνω χωρις επιτυχια το τραγουδι του trailer: https://www.youtube.com/watch?v=i4R6flJFNr4 -- Shazam τιποτα.... --Μοιαζει πολυ με cochise-audioslave --Δεν πρεπει να ειναι πρωτοτυπη μουσικη, το ακουω κοπτο-ραμμενο μεσα στο τρειλερ... Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LinaT Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Καλησπερα σ ολους!! Ψαχνω χωρις επιτυχια το τραγουδι του trailer: https://www.youtube.com/watch?v=i4R6flJFNr4 -- Shazam τιποτα.... --Μοιαζει πολυ με cochise-audioslave --Δεν πρεπει να ειναι πρωτοτυπη μουσικη, το ακουω κοπτο-ραμμενο μεσα στο τρειλερ... Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη!! Αυτό που λένε στα comments από κάτω μοιάζει αρκετά, αν και εμένα μου ακούγεται λίγο διαφορετικό. Ακουσέ το κι εσύ όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sl028 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cristofer9680 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Γεια σας. Ειχα ακούσει στις απόκριες ενα κομμάτι στο ραδιόφωνο το έχω ηχογράφηση και δεν μπορω να το βρω ούτε shazam ειναι hip hop το ρεφρεν λεει: "στης καλλαρης τα στενα που τελικα την εχω κανει γιτονια την προσοχη μην σε παρει το πρωι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryan _Porsche Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Καλό βράδυ.Σπαω το κεφάλι μου να θυμηθώ ενα μουρλοτραγούδι εδω και αρκετό καιρό που το έβαζε και στο mtv Greece κατι χρόνια πριν Καλό βράδυ.Σπαω το κεφάλι μου να θυμηθώ ενα μουρλοτραγούδι εδω και αρκετό καιρό που το έβαζε και στο mtv Greece κατι χρόνια πριν και πρεπει να έλεγε "when I look in your eyes and I see you cry ",το τραγουδούσε ένας μελαμψός και το βίντεο κλιπ του ήταν λιγο περίπλοκο ,γιατι έδειχνε δυο τρεις γυναίκες και φυσικά αυτόν ξερω εγώ στην αρχή να μην φαίνονταν καθόλου και μετα να φαίνονταν(ξερω δεν πολυ βγάζει νόημα αλλά δεν βρς).Επισης η μια ήταν και κατέβαινε κατι κυλιόμενες και μια άλλη ήταν διπλα σε αμάξι(πιθανόν δικό της ).Θα χαρώ παρα πολυ και θα δεχτώ οποιαδήποτε βοήθεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cristofer9680 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Ryan_Porsche δεν ξέρω αλα μηπος λες το παραπάνω κόματια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryan _Porsche Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Όχι φίλε μου δεν ειναι ´αυτο Ευχαριστω πάντως Κάπως λέει when I look in your eyes and I see you cry ... Χμμ το εχω ψάξει και εχω μείνει άπρακτος . Η φωνή ειναι κάπως πιο βαριά απο ότι θυμάμαι Και ο καλλιτέχνης εχει μαλλιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Παιδιά μόλις είδα το Gotham s2e18. Στο 14:40 ξεκινάει ένα jazz τραγούδι το οποιο τραγουδάει γυναίκα. Οι στίχοι που ακούγονται και είναι transcripted είναι οι εξής: Melts you Get a little closer cause It makes me feel like I'm brand new Another one bites it... Δυστυχώς ούτε στους τίτλους τέλους αναφέρεται. Έχω ψάξει και μέσω lyric finders, αλλά κανένα match. Έχει καμμιά ιδέα κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Παιδιά μόλις είδα το Gotham s2e18. Στο 14:40 ξεκινάει ένα jazz τραγούδι το οποιο τραγουδάει γυναίκα. Οι στίχοι που ακούγονται και είναι transcripted είναι οι εξής: Δυστυχώς ούτε στους τίτλους τέλους αναφέρεται. Έχω ψάξει και μέσω lyric finders, αλλά κανένα match. Έχει καμμιά ιδέα κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ πολύ. BTW ανέβηκε χθες. Μάλλον όταν βγήκε και το επεισόδιο. Να ρωτήσω πως το βρήκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα