Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας ψαχνω το τραγουδι που ξεκινα περιπου στο 1:30 (Μου θυμιζουν λιγο τους Killers αν δεν ειναι αυτοι :P )

We Were Promised Jetpacks - Keeping Warm

Δημοσ.

Καλησπερα αν θα μπορουσε καποιος να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ.Στο trailer απο τον 5 κυκλο του

without a trace ακουγετε ενα κοματι που πρασπαθω να βρω η εγω δεν το ακουω σωστα η το κρατανε "μυστικο" με βαση αυτο που ακουω εγω θα μπορουσε να εχει τιτλο "when the night is over" βεβαια υπαρχει τετοιος τιτλος αλλα δεν εχει καμια σχεση καποια βοηθεια?

Δημοσ.

Καλησπερα αν θα μπορουσε καποιος να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ.Στο trailer απο τον 5 κυκλο του

without a trace ακουγετε ενα κοματι που πρασπαθω να βρω η εγω δεν το ακουω σωστα η το κρατανε "μυστικο" με βαση αυτο που ακουω εγω θα μπορουσε να εχει τιτλο "when the night is over" βεβαια υπαρχει τετοιος τιτλος αλλα δεν εχει καμια σχεση καποια βοηθεια?

Δημοσ.

Γεια σας ψάχνω το τραγούδι που παίζει στο animation πριν μπουν διαφημίσεις για το παγκόσμιο κυπελο, μια γυναίκεια φωνή που λέει Oh, eh, ah. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τραγούδι απ'το trailer του without a trace

http://content2.audionetwork.com/Preview/tracks/mp3/v5res/ANW1852/07.mp3

Guyler & Breneman - Today Is Tomorrow  (3:58) - 135kbps VBR - 3.85MB

To κατέβασα με τον Firefox και το add-on Download Helper με την εντολή Copy URL.

Credits στον goofy_tw που το βρήκε. :-D

Επεξ/σία από vlefteris
Δημοσ.

Μηπως ξερουμε απο που ειναι η υπεροχη μουσικη που ακουγεται στις διαφημισεις της εφημεριδας με τις προσφορες βιβλιων του Παολο Κοελο;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια καλησπερα σας!εχω ψαξει παντου να βρω αυτο το κομματι - στις πληροφοριες προγραμματος γιουτιουμπ παντου - και δεν βρηκα τιποτα...μηπως ξερει κανεις το κομματι που παιζει στο 53:24-54:08? 

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...