vaggospro Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό που παίζει στα τελευταία δευτερόλεπτα του νέου τρέιλερ του Αλ τσαντίρι το ξέρει κανείς?
kyriakh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σας παιδιά. Ξέρετε το όνομα του τσιγγάνου που τραγούδησε σήμερα στην εκπομπή του ζουγανέλη "Γιάννη μου το μαντήλι σου" με καλεσμένο το Μπουλά;
InsertCoinToJoi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 το τραγουδι στο σποτ της vodafone αναμεσα στην εκπομπη Voice πως το λενε?
rus Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Ποια ειναι μουσικη που ακουγεται στη διαφημιση με τη κοκκινοσκουφιτσα?
Nefelh86 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Γεια σας παιδια, εγω θα ηθελα να ρωτησω για τα κομματια 2 διαφημησεων. Καταρχας να σας ευχαριστησω για το υπεροχο αυτο thread, αφου απο καθαρη τυχη βρηκα το θεικο 2 steps from hell - Heart of courage που ακουγα τοσο καιρο απο εκπομπη σε εκπομπη Ας κανω 2 ερωτησουλες και ελπιζω να βρω απαντηση 1) Η καινουργια διαφημιση του Αριελ "3in1 pods". Ειναι μια μουσικη λιγο clubbing που στανταρ την εχω ξανακουσει και σε αλλη διαφημιση πριν απο χρονια 2) Η καινουργια διαφημιση της Nissan. Τη συγκεκριμενη μουσικη την εχω ακουσει σε ενα απο τα σποτακια του ΟΛΑ
grimlor486 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Γεια σας παιδια, εγω θα ηθελα να ρωτησω για τα κομματια 2 διαφημησεων. Καταρχας να σας ευχαριστησω για το υπεροχο αυτο thread, αφου απο καθαρη τυχη βρηκα το θεικο 2 steps from hell - Heart of courage που ακουγα τοσο καιρο απο εκπομπη σε εκπομπη Ας κανω 2 ερωτησουλες και ελπιζω να βρω απαντηση 1) Η καινουργια διαφημιση του Αριελ "3in1 pods". Ειναι μια μουσικη λιγο clubbing που στανταρ την εχω ξανακουσει και σε αλλη διαφημιση πριν απο χρονια 2) Η καινουργια διαφημιση της Nissan. Τη συγκεκριμενη μουσικη την εχω ακουσει σε ενα απο τα σποτακια του ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΙΕΛ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ
Stellatki Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ψάχνω την μουσική επένδυση της εκπομπής " Σε πρώτο πλάνο" του Αντέννα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ;
Nefelh86 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δεν κανεις λαθος grimlor, ευχαριστω Το Νισσανακι τωρα
elephant Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Στη νέα διαφήμιση της Lacta με θέμα #yparxeiagapi ακούγεται ένα τραγούδι που απ'όσο έψαξα λέγεται ''You give me love''. Το remix ξέρουμε ποιο είναι; edit Βρήκα ότι είναι από Marietta Fafouti feat. Gautier.
FIREBALL1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 καλησπερα και απο μενα παιδια...εγω ψαχνω ενα ξενο video clip το οποιο ειναι anime οπου ενα αντρας θελει να αγορασει μια περουκα σε ενα καταστημα και του αρεσε μια την οποια ο καταστηματαρχησ δεν του την εδινε και την εκλεψε...οταν βγηκε εξω και την φορεσε τα μαλλια τησ περουκας μεγαλωναν και οποιοσ περναγε απο διπλα του ακολουθουσε και αισθανοταν ομορφα...αν μπορει καποιοσ να με βοηθησει...ευχαριστω πολυ
FIREBALL1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 καλησπερα και απο μενα παιδια...εγω ψαχνω ενα ξενο video clip το οποιο ειναι anime οπου ενα αντρας θελει να αγορασει μια περουκα σε ενα καταστημα και του αρεσε μια την οποια ο καταστηματαρχησ δεν του την εδινε και την εκλεψε...οταν βγηκε εξω και την φορεσε τα μαλλια τησ περουκας μεγαλωναν και οποιοσ περναγε απο διπλα του ακολουθουσε και αισθανοταν ομορφα...αν μπορει καποιοσ να με βοηθησει...ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα