azaleos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 ξερετε την μουσικη που παιζει στο τρειλερ της ταινιας "ο αλλος" που διαφημιζει το σταρ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannnou Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μηπως ειναι το soundtrack της ταινιας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sapila re file Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 ρε παιδια και εγω ψαχμω το οναμα του κομματιου που παιζει οταν σταρ διαφημιζει την ταινια ο αλλος.. φιλε μαλλον ο φιλος εννοει το κομματι που παιζει το σταρ και οχι το soundtrack της ταινιας εκτος και αν ειναι το ιδιο .....οποιος ξερει.... εδω ειναι και το βιντεακι του treiler ειναι http://www.star.gr/tv/tainies/711/O_ALLOS_______________(THE_OTHER_MAN)ειναι το βιντεακι κατω δεξια κατω απο κει που ΄λεει διεση...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McMan Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Ρε παιδιά μήπως γνωρίζετε το τραγούδι της νέας διαφήμισης ΗΒΗ ? Στη διαφήμιση είναι ένα παιδί που πέφτει από ένα ποδήλατο και έπειτα οδηγεί μια βάρκα κάνοντας κουπί!Είναι ελληνικό τραγούδι και κάποιοι στίχοι λένε: "οι ρόδες που κυλάνε αλλά δεν κολλάνε" . . . "θέλει ενέργεια το κουπί για να γυρίσει και κάπου τότε το παιχνίδι ξαναρχίζει". Έχω ψάξει σε πολλά σημεία και δεν νομίζω να υπάρχει ούτε εδώ. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε, σας είμαι υπόχρεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wicked06 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 ρε παιδια και εγω ψαχμω το οναμα του κομματιου που παιζει οταν σταρ διαφημιζει την ταινια ο αλλος.. φιλε μαλλον ο φιλος εννοει το κομματι που παιζει το σταρ και οχι το soundtrack της ταινιας εκτος και αν ειναι το ιδιο .....οποιος ξερει.... εδω ειναι και το βιντεακι του treiler ειναι http://www.star.gr/tv/tainies/711/O_ALLOS_______________(THE_OTHER_MAN)ειναι το βιντεακι κατω δεξια κατω απο κει που ΄λεει διεση...... Για σένα και τον azaleo: http://www.youtube.com/watch?v=w5SnjjEZXLk&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sapila re file Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 φιλε ευχαριστω που μπηκες στον κοπο.. αυτο ειναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azaleos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 ευχαριστω wicked...μηπως ξερει κανεις την μουσικη που παιζει στην διαφημιση των σπουδων ΜΜΕ του ΑΝΤ1? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barrcode Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 ρε παιδιά .μόλις τώρα είδα στο Mega που διαφήμιζαν την σειρά 4 του παπακαλιατη.μπορεί κανείς να μου πει πως λέγεται το κομμάτι που παίζει?μια γυναικεία φωνή πρέπει να ακούγεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimkorinthos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ρε παιδιά μήπως γνωρίζετε το τραγούδι της νέας διαφήμισης ΗΒΗ ? Στη διαφήμιση είναι ένα παιδί που πέφτει από ένα ποδήλατο και έπειτα οδηγεί μια βάρκα κάνοντας κουπί!Είναι ελληνικό τραγούδι και κάποιοι στίχοι λένε: "οι ρόδες που κυλάνε αλλά δεν κολλάνε" . . . "θέλει ενέργεια το κουπί για να γυρίσει και κάπου τότε το παιχνίδι ξαναρχίζει". Έχω ψάξει σε πολλά σημεία και δεν νομίζω να υπάρχει ούτε εδώ. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε, σας είμαι υπόχρεος! Πολλά τραγούδια έχουν δημιουγρηθεί μόνο για τις δθαφημίσεις όπως της Molto και παλαιότερα της Lacta με τον Μουζουράκη και επειδή το ζήτησε κόσμος το ηχογράφησαν. Τώρα για το συγκεκριμένο θα ψάξω και θα σου πώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stellastron Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Παίδες,γνωρίζει κανείς το άσμα της ΔΩΔΩΝΗΣ ΠΑΓΩΤΟ,45 ΓΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ;η πιο πρόσφατη είναι.δεν βρίσκεται με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimkorinthos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Παίδες,γνωρίζει κανείς το άσμα της ΔΩΔΩΝΗΣ ΠΑΓΩΤΟ,45 ΓΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ;η πιο πρόσφατη είναι.δεν βρίσκεται με τίποτα. Αν έχεις FACEBOOK μπες ΕΔΩ και ρώτα. Απ' ότι είδα κάποιος έχει ρωτήσει οπότε μπορείς να ενημερωθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stellastron Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 ως συνήθως,μόνο ερωτήσεις και καμία απαντηση....δεν θα το μάθω ποτέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gslenis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μηπως ξερει κανεις το τραγουδι που παιζει στο πιο προσφατο trailer του Big Bang Theory στο STAR? Thanks εκ των προτερων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skyros Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 γεια χαρα ξερει κανεις αυτο το τραγουδι ποιο ειναι ? Untitled1.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uvec85 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=fWEJHQisBqc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα