Προς το περιεχόμενο

Μουσική απο διαφημίσεις/εκπομπές (Radio & TV)

mrFrodo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Cornershop - Brimfull of Asha?

Δεν ηξερα πως ειναι και σε διαφημιση..

Είσαι φοβερός αυτό είναι! Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι είναι νέα διαφήμιση και εγώ μόλις την είδα! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Είσαι φοβερός αυτό είναι! Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι είναι νέα διαφήμιση και εγώ μόλις την είδα! :)

Συγκεκριμένα δες το "Brimful of Asha(Norman Cook Remix)",είναι καλύτερο από το κανονικό.

---------- Προσθήκη στις 21:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:54 ----------

Το άκουσα σε μια εκπομπή και το ηχογράφησα,είναι πολύ γνωστό clubιστικο και αν το ακούσετε προσεχτικά σίγουρα θα το ξέρετε κάποιοι...

http://www.4shared.com/account/audio/YQM6Ku1c/Record000.html

ΑΚΥΡΟ ΑΥΤΟ ΕΨΑΧΝΑ : [ame]

[/ame] Επεξ/σία από christinaki19

Καλησπέρα.Μηπως καποιος ξερει τα τραγουδια απο την διαφήμιση των σαμαριτών?Οι διαφημίσεις είναι 2 και παιζουν ΕΡΤ,ΝΕΤ,ΕΡΤ3.Αν δεν τα βρω θα σκασω...Εχω φαει τον κοσμο να τα βρω..Στο youtube βρισκω κατι απο H.R.T. αλλα τιποτα απο τις διαφημισεις,για αυτο δεν μπορω να σας δειξω και βιντεο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ευχαριστώ πολύ !!!

---------- Προσθήκη στις 04:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:29 ----------

ξέρει κανείς πως λέγεται το κομμάτι που παίζει εδώ από 18:40 εώς 18:46(δύσκολο το ξέρω...) ???

http://www.alphatv.gr/Alpha-Video/Noon/%CE%94%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CF%82/%CE%94%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-17-11-10-%28%CE%9C%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%91%29.aspx

καλημερα.θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε ποιο ειναι το τραγουδι που ακουγεται στην νεα διαφημιση της vodafone cu.Tην πιο προσφατη διαφημιση που παιζεται στην τηλεοραση ευχαριστω πολυ.

καλημερα.θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε ποιο ειναι το τραγουδι που ακουγεται στην νεα διαφημιση της vodafone cu.Tην πιο προσφατη διαφημιση που παιζεται στην τηλεοραση ευχαριστω πολυ.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=Oupqk9QYVTc&feature=related[/ame]

:-):-):-):-)

όχι δεν λέω αυτό των manu chao. μιλάω για αυτό που παίζει τώρα τελευταία :-)

με τον ΓΑΠ να απαντάει και καλά στην ερώτηση που του θέτει ο Χαρλαμπόπουλος για το αν υπάρχουν λεφτά :D

τελικά μάλλον λες γι' αυτό με το χαρακτηριστικό "λαλαλαλαλαλαλαλα.....λαλαλα"

στην εισαγωγή, το οποίο κάτι μου λέει αλλά όχι πολλά πράγματα

ίδωμεν

ΠΑιδεσ καλησπερα ειναι ενα κομαματακι που ψαχνω καιρο...σημερα το ακουσα στιν εκμπομπι "επιχειριση περιβαλων" αν το ξερει κανεις παρακαλω...να ποσταρει τιποτα...:D 21 11 2010 προβολη εγινε στην ΤV

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...