Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παλικάρια..ξέρει κανείς...το κομμάτι που παίζει το STAR τώρα αυτό το διάστημα που διαφημίζει πιες ταινίες & σειρές θα παίξει πιο είναι?.

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω 2 κομμάτια εδώ και πολύ καιρό από το "Πάλι από την αρχή".. Το πρώτο ακούγεται στην αρχη του επεισοδίου(το πρωτο κομμάτι δηλαδή που παίζει) και το δεύτερο στο 2:11. Τα ξέρει κανείς?????

http://video.google.com/videoplay?docid=-789730304096732404#

Δημοσ.
Παιδιά ψάχνω 2 κομμάτια εδώ και πολύ καιρό από το "Πάλι από την αρχή".. Το πρώτο ακούγεται στην αρχη του επεισοδίου(το πρωτο κομμάτι δηλαδή που παίζει) και το δεύτερο στο 2:11. Τα ξέρει κανείς?????

http://video.google.com/videoplay?docid=-789730304096732404#

τα ψαχνω κι εγω αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πωπω πολλα μαζευτηκαν παλι :shock: ειχα καιρο να μπω στο φορουμ για αυτο :lol:B)

Δημοσ.
τα ψαχνω κι εγω αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πωπω πολλα μαζευτηκαν παλι :shock: ειχα καιρο να μπω στο φορουμ για αυτο :lol:B)

[ame]

[/ame]

[ame]

[/ame]
Δημοσ.
Ρε παλικάρια..ξέρει κανείς...το κομμάτι που παίζει το STAR τώρα αυτό το διάστημα που διαφημίζει πιες ταινίες & σειρές θα παίξει πιο είναι?.

A.R. Rahman - Mausam & Escape

Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια...ψάχνω ένα παλιό κομμάτι αλλά δεν έχω καμία πληροφορία για να σας βοηθήσω...το μόνο που μπορώ να σας πώ είναι οτι πάει έτσι:ΝΤΑΜΠΑΝΤΑΜΠΑΝΤΑ ΝΤΑΜΠΑΝΤΑΜΠΑΝΤΑ....ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ.Ειναι παλιο απαλο τραγουδι του στυλ εμμανουελλα,γαλλικο,το χρησιμοποιουσαν κ οι Α.Μ.Α.Ν. σε σκηνες ερωτικες....βοηθείστε με......

Δημοσ.
Παιδιά βοήθεια...ψάχνω ένα παλιό κομμάτι αλλά δεν έχω καμία πληροφορία για να σας βοηθήσω...το μόνο που μπορώ να σας πώ είναι οτι πάει έτσι:ΝΤΑΜΠΑΝΤΑΜΠΑΝΤΑ ΝΤΑΜΠΑΝΤΑΜΠΑΝΤΑ....ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ.Ειναι παλιο απαλο τραγουδι του στυλ εμμανουελλα,γαλλικο,το χρησιμοποιουσαν κ οι Α.Μ.Α.Ν. σε σκηνες ερωτικες....βοηθείστε με......

[ame]

[/ame] :-)
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!Παιδια εχω φαει κολλημα με το τραγουδι που παιζει στη νεα διαφημιση του Suzuki Swift!Ειναι μπιτακι.ψαχνω στο youtube, ολοι ρωτανε γι αυτο αλλα καμια απαντηση ως τωρα.. θα σας ειμουνα ευγνωμων..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...