Ionna Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 μηπως αυτο? ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...!!! ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!Ευχαριστώωωωωω.........
Ionna Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 μηπως αυτο? ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...!!! ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!Ευχαριστώωωωωω.........
smilemar Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Γεια σου φιλε,εγω το ψαχνω το τραγουδι εδω και τρεις εβδομαδες,εχω στελει e-mail στο σταθμο αλλα δεν απαντανε οι μαλ... και ετσι αναγκαστικα να το ripparo!!!εαν το θες στηλε μου pm να σου στηλω το λινκ να το κατεβασεις,εκτος και αν θελεις να ξερεις μονο ποιος το λεει,σ αυτο δεν μπορω να βοηθισω. ps. sorry για τα ορθογραφικα μου λαθοι ειμαι 15 χρονια γερμανια ---------- Προσθήκη στις 15:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:43 ---------- Παράθεση: Αρχικά καταχωρημένο από theonao Εμφάνιση Μηνύματος Καλησπέρα παιδιά ψάχνω ένα τραγούδι που παίζει στο ντέρτι και μερικοί απόο τουσ στίχουσ είναι ΄΄ αστερι μου δεν την παλεύω ... για σένα σβήνω και οτι πίνεται απόψε για σένα πίνω΄΄ το λέι άνδρασ και είναι σκυλοτράγουδο αν το ξέρει κανείσ να με βοηθήσει γιατί δεν το βρίσκω πουθενά ευχαριστώ Γεια σου φιλε,εγω το ψαχνω το τραγουδι εδω και τρεις εβδομαδες,εχω στελει e-mail στο σταθμο αλλα δεν απαντανε οι μαλ... και ετσι αναγκαστικα να το ripparo!!!εαν το θες στηλε μου pm να σου στηλω το λινκ να το κατεβασεις,εκτος και αν θελεις να ξερεις μονο ποιος το λεει,σ αυτο δεν μπορω να βοηθισω. ps. sorry για τα ορθογραφικα μου λαθοι ειμαι 15 χρονια γερμανια καλησπερα αυτο το τραγουδι το λεει ο ζαζοπουλοσ αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα....μπορεισ να μου το στειλεισ?
dimit8290 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) καλησπερααυτο το τραγουδι το λεει ο ζαζοπουλοσ αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα....μπορεισ να μου το στειλεισ? JORDY83 αν θες βαλε το λινκ να το παιρνουν οσοι ενδιαφερονται μιας κ αποτι φαινεται ειναι πολλοι!!! αν τελικα δε θες για καποιο λογο τοτε θα σε παρακαλεσω να το ξαναστειλεις κ σε μενα γιατι το εχασα κατα καποιο μαγικο τροπο!!!!!!! Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2010 από dimit8290
georgerififi13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 kανενας το soundtrack του νησιου της σειρας?πως λεγεται ποιος το χει γραψει??
Jordy83 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 καλησπερααυτο το τραγουδι το λεει ο ζαζοπουλοσ αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα....μπορεισ να μου το στειλεισ? Λες να ειναι ο ζαζοπουλος?Μιαζει λιγο η φωνη του θα βαλω πιο κατο ενα λινκ για να το κατεβασεται οσοι θελετε ---------- Προσθήκη στις 23:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:31 ---------- JORDY83 αν θες βαλε το λινκ να το παιρνουν οσοι ενδιαφερονται μιας κ αποτι φαινεται ειναι πολλοι!!! αν τελικα δε θες για καποιο λογο τοτε θα σε παρακαλεσω να το ξαναστειλεις κ σε μενα γιατι το εχασα κατα καποιο μαγικο τροπο!!!!!!! Εδω το λινκ για το αγνωστο καψουροτραγουδο απο το DERTI http://rapidshare.com/files/414930771/asteri_mou_den_tin_paleuo.mp3.html
dimit8290 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Λες να ειναι ο ζαζοπουλος?Μιαζει λιγο η φωνη του θα βαλω πιο κατο ενα λινκ για να το κατεβασεται οσοι θελετε ---------- Προσθήκη στις 23:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:31 ---------- Εδω το λινκ για το αγνωστο καψουροτραγουδο απο το DERTI http://rapidshare.com/files/414930771/asteri_mou_den_tin_paleuo.mp3.html στανταρ ειναι ο ζαζοπουλος! κανει μπαμ!!! ευχαριστουμε πολυ JOrdi,να εισαι καλα!
smilemar Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 στανταρ ειναι ο ζαζοπουλος! κανει μπαμ!!! ευχαριστουμε πολυ JOrdi,να εισαι καλα! παιδεια ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να ειστε καλα.... οχι που θα μας κρυφτουν αυτοι....εμεις τους ξετρυπονουμε
tds2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 γεια σας παιδια! ψαχνω ενα τραγουδι που επαιξε προσφατα στουσ 50:50. το ειχαν βαλλει σε μια σκηνη οπου ειχαν μεθυσει οι προταγωνιστες και ειχαν ξεραθει στον υπνο. εκει λοιπον που κοιμοντοθσαν επαιζε αυτο το τραγουδι.ακοθγονται μεσα πουλακια που κελαιδανε και γενικοσ φυση. (δεν ειναι το τραγοθδι του χουζουρη!!!) εχει χρησιμοποιηθει και σε αλλες παρομοιες φασεις υπνου. ελπιζω να καταλαβατε περιπου. ευχαριστω προκαταβολικα!
SklavosMou Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Παιδιά ψάχνω τη μουσική απο το trailer του mega για τη σειρά "Η ζωή της άλλης". και από το trailer της σειράς "τα μυστικά της Εδέμ" Τα ξέρει κανείς?
dwyane Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 ψαχνω το soundtrack απο το trailler του sport+ για το mundial.. ειναι αυτο που δειχνει τις φασεις σε superslow motion.. ευχαριστω
vagelisv Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας παιδια.Μηπως ξερετε το τραγουδι απο την διαφημιση της fanta?
xristos filis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ξερει κανεις πως θα βρω το τραγουδι που λεει αστερι μου δεν τιν παλευω ειναι κενουργιο και πρεπει να το τραγουδα'ι' ο ζαζοπουλος.οποιοσ ξερει το ling ας μου το στηλη σας παρακαλωωωωω........ευχαριστω
boussoulitsa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 "we will be together,to play the games of summer.together...so here we are,together" παιζει σε μια διαφημιση,και μου εχει κολλησει.δεν θυμαμαι καν ποια διαφημιση ειναι!
jorge41 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημερα,χθες ακουσα στο τελος της σειρας Οι σταβλοι της Εριετας Ζαιμη ενα τραγουδι που το ψαχνω παρα πολυ καιρο,και εχω κανει και πολλα posts στο forum μηπως και το βρω αλλα δεν ειχα στοιχεια,γι'αυτο χθες το ηχογραφησα οσο προλαβα.Βαζω το link και οποιος μπορει ας μου πει τιτλο,θα τον ευχαριστω αιωνια http://picosong.com/qgE δεν χρειαζεται download,παιζει κατευθειαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα