Προς το περιεχόμενο

Μουσική απο διαφημίσεις/εκπομπές (Radio & TV)

mrFrodo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σε όλους :) ψαχνω ενα ξένο slow τραγουδι που ακουστηκε στην σειρα "Παρα Πεντε", στο επεισοδιο που ανακάλυψαν οτι,όλοι τους είχαν καποιον δικό τουσ στο αεροπλάνο που έπεσε(στο σημείο που αποφάσησαν να μην ξαναβρεθούν) έχω και ένα μικρό sample [url']http://briefcase.pathfinder.gr/browse/nick833/42716[/url]

Δεν μπορώ να ακούσω το sample αλλα επειδή έψαχνα κι εγώ από το συγκεκριμένο επεισόδειο το τραγούδι που ψάχνεις είναι το Foolish games από Jewel

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@nick833

Eίδε κανείς παρά 5 τελευταίο επαναληπτικό επεισόδειο [προχθές θαρρώ το έδειξε] έπαιζε στο τέλος μια υπέροχη μπαλάντα σκέτο πιάνο γυναικεία φωνητικά το μόνο που κατάφερα να συγκρατήσω μέσα σε όλη την αφηρημάδα/συγκίνηση/φόρτιση ήταν το 'the morning is brilliant..smoking a cigarette..'..Όποιος κατάλαβε τουλάχιστον εφόσον είδε το επεισόδιο..ας βοηθήσει [και χωρίς να το έχει δει:P]..Αυτά τα ολίγα.. :D

Edit..Βρέθηκε..'Jewel-Foolish Games'...

...apo tin akribws proigoumeni selida ;)

Γεια σε όλους :) ψαχνω ενα ξένο slow τραγουδι που ακουστηκε στην σειρα "Παρα Πεντε", στο επεισοδιο που ανακάλυψαν οτι,όλοι τους είχαν καποιον δικό τουσ στο αεροπλάνο που έπεσε(στο σημείο που αποφάσησαν να μην ξαναβρεθούν) έχω και ένα μικρό sample [url']http://briefcase.pathfinder.gr/browse/nick833/42716[/url]

Δεν είχα δει το επισόδειο της σειράς, αλλά τώρα που άκουσα το sample...

Aυτή η φωνή δεν μου κάνει για της Jewel... :roll:

Με τίποτα... :roll:

Πρέπει να είναι άλλη εκτέλεση, δεν έχω ιδέα όμως ποια...

Ευχαριστώ :) ksessalonikios αυτό είναι 'Jewel - Foolish Games'

Cristina Ίσως δεν ήταν καλό το sample μου, γιατί το ηχογράφησα με κινητό και ήμουν μακριά απο την τηλεόραση. Βρήκα και μια εκτέλεση Jewel & Melissa Etheridge αλλά δεν μπόρεσα να την κατεβάσω ακόμη.

!!! Πολύ χρήσiμο post !!!

Μήπως ξέρει κάποιος ποιο είναι το τραγούδι που παίζει στη νέα διαφήμιση του Peugeut 307 όπου είναι ένας άντρας μέσα στο αυτοκίνητο, οδηγάει και όλα γύρω του είναι πολύ μικρά και μόλις βγαίνει από το αμάξι έρχεται ο σκύλος του και όλα επανέρχονται στο φυσιολογικό τους μέγεθος.

Nivea Cream

Asher Lane - New Days

Πριν λίγο την έδειξε η TV ;)

Κατεβάστε τη Διαφήμιση εδώ

Asher Lane Official Site

edit: Στην διαφήμιση του link, θα δείτε οτι αντί για Αθήνα/Ελλάδα λέει: Dallas/USA :P

Μήπως ξέρει κάποιος ποιο είναι το τραγούδι που παίζει στη νέα διαφήμιση του Peugeut 307 όπου είναι ένας άντρας μέσα στο αυτοκίνητο, οδηγάει και όλα γύρω του είναι πολύ μικρά και μόλις βγαίνει από το αμάξι έρχεται ο σκύλος του και όλα επανέρχονται στο φυσιολογικό τους μέγεθος.

Two Princes - Spin Doctors

thellw ton titlo apto trgoudi tis teleuteas

diafimisis tis 3bit sas parakallw

Dragostea Din Dei - O-Zone

edit: Στην διαφήμιση του link, θα δείτε οτι αντί για Αθήνα/Ελλάδα λέει: Dallas/USA :P

Και πού κατάλαβες πως είναι Ελλάδα αυτό αφού δεν δείχνει κάτι χαρακτηριστικό... :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...