lediaquaan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Γεια σε όλους ψαχνω ενα ξένο slow τραγουδι που ακουστηκε στην σειρα "Παρα Πεντε", στο επεισοδιο που ανακάλυψαν οτι,όλοι τους είχαν καποιον δικό τουσ στο αεροπλάνο που έπεσε(στο σημείο που αποφάσησαν να μην ξαναβρεθούν) έχω και ένα μικρό sample [url']http://briefcase.pathfinder.gr/browse/nick833/42716[/url] Δεν μπορώ να ακούσω το sample αλλα επειδή έψαχνα κι εγώ από το συγκεκριμένο επεισόδειο το τραγούδι που ψάχνεις είναι το Foolish games από Jewel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ph4nt0m Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Ας δει κάποιος στις 14:50 στο mega το backstage μήπως και ξέρει το τραγούδι που παίζει στην έναρξη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
szaf Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 @ph4nt0m: Μήπως εννοείς το Bob Sinclair - Love generation; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 @nick833 Eίδε κανείς παρά 5 τελευταίο επαναληπτικό επεισόδειο [προχθές θαρρώ το έδειξε] έπαιζε στο τέλος μια υπέροχη μπαλάντα σκέτο πιάνο γυναικεία φωνητικά το μόνο που κατάφερα να συγκρατήσω μέσα σε όλη την αφηρημάδα/συγκίνηση/φόρτιση ήταν το 'the morning is brilliant..smoking a cigarette..'..Όποιος κατάλαβε τουλάχιστον εφόσον είδε το επεισόδιο..ας βοηθήσει [και χωρίς να το έχει δει]..Αυτά τα ολίγα.. Edit..Βρέθηκε..'Jewel-Foolish Games'... ...apo tin akribws proigoumeni selida Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Γεια σε όλους ψαχνω ενα ξένο slow τραγουδι που ακουστηκε στην σειρα "Παρα Πεντε", στο επεισοδιο που ανακάλυψαν οτι,όλοι τους είχαν καποιον δικό τουσ στο αεροπλάνο που έπεσε(στο σημείο που αποφάσησαν να μην ξαναβρεθούν) έχω και ένα μικρό sample [url']http://briefcase.pathfinder.gr/browse/nick833/42716[/url] Δεν είχα δει το επισόδειο της σειράς, αλλά τώρα που άκουσα το sample... Aυτή η φωνή δεν μου κάνει για της Jewel... :roll: Με τίποτα... :roll: Πρέπει να είναι άλλη εκτέλεση, δεν έχω ιδέα όμως ποια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick833 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Ευχαριστώ ksessalonikios αυτό είναι 'Jewel - Foolish Games' Cristina Ίσως δεν ήταν καλό το sample μου, γιατί το ηχογράφησα με κινητό και ήμουν μακριά απο την τηλεόραση. Βρήκα και μια εκτέλεση Jewel & Melissa Etheridge αλλά δεν μπόρεσα να την κατεβάσω ακόμη. !!! Πολύ χρήσiμο post !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makisg6 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Μήπως ξέρει κάποιος ποιο είναι το τραγούδι που παίζει στη νέα διαφήμιση του Peugeut 307 όπου είναι ένας άντρας μέσα στο αυτοκίνητο, οδηγάει και όλα γύρω του είναι πολύ μικρά και μόλις βγαίνει από το αμάξι έρχεται ο σκύλος του και όλα επανέρχονται στο φυσιολογικό τους μέγεθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sYn Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 to kommati apo ti diafimisi lacta pou i kopela ka8etai sto aerodromio ke perimeni to gkomeno os sini8os pos legete i pia to tragoudai? thnks in advance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
castro Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 nomizw oti to'xoume xanagrapsei ayto gia th lacta. h Andrina Mpampali s'ena neo tou Korkolh. -------------------------------------------------- telika vrhke kaneis afto apo to Dewars me ton pianista????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fozzy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Nivea Cream Asher Lane - New Days Πριν λίγο την έδειξε η TV Κατεβάστε τη Διαφήμιση εδώ Asher Lane Official Site edit: Στην διαφήμιση του link, θα δείτε οτι αντί για Αθήνα/Ελλάδα λέει: Dallas/USA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ph4nt0m Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 @ph4nt0m: Μήπως εννοείς το Bob Sinclair - Love generation; Όχι. Θέλω αυτό στην έναρξη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margar1t15 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 thellw ton titlo apto trgoudi tis teleuteas diafimisis tis 3bit sas parakallw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Μήπως ξέρει κάποιος ποιο είναι το τραγούδι που παίζει στη νέα διαφήμιση του Peugeut 307 όπου είναι ένας άντρας μέσα στο αυτοκίνητο, οδηγάει και όλα γύρω του είναι πολύ μικρά και μόλις βγαίνει από το αμάξι έρχεται ο σκύλος του και όλα επανέρχονται στο φυσιολογικό τους μέγεθος. Two Princes - Spin Doctors thellw ton titlo apto trgoudi tis teleuteasdiafimisis tis 3bit sas parakallw Dragostea Din Dei - O-Zone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sYn Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Προς ενημέρωση καλό θα ήταν να μπαίνατε και σε αυτό το thread που και που http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=67445 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edgar Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 edit: Στην διαφήμιση του link, θα δείτε οτι αντί για Αθήνα/Ελλάδα λέει: Dallas/USA Και πού κατάλαβες πως είναι Ελλάδα αυτό αφού δεν δείχνει κάτι χαρακτηριστικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα