lunamare Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 ρε παιδια μηπως ξερετε ενα τραγουδι που λεει i'm a soldier i'm a soldier i'm a soldier i'm a soldier i say peace but i...νομιζω καπως ετσι παει και λεει και κατι αλλα γαλλκα σαν ραπ.... Μηπως είναι του Eminem "Soldier remix ft g-unit & antidote" ?
sapila re file Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Μηπως είναι του Eminem "Soldier remix ft g-unit & antidote" ? φιλε φχαριστω για τον κοπο σου αλλα δεν ειναι αυτο το ραπ κομματι που λει στην αρχη ειναι στα γαλλικα μου φενεται και μετα στο ρεφρεν μιλαει αγλλικα ενω η μουσικη γινεται πιο reggae Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2010 από sapila re file
lunamare Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 φιλε φχαριστω για τον κοπο σου αλλα δεν ειναι αυτο το ραπ κομματι που λει στην αρχη ειναι στα γαλλικα μου φενεται και μετα στο ρεφρεν μιλαει αγλλικα ενω η μουσικη γινεται πιο reggae λυπαμαι που δεν ειναι αυτο.. αυτο το κομματι που το ακουσες?και ποτε?ειναι σε καποια διαφημιση?
rariu Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Καλησπερα.Γνωριζει κανεις το τραγουδι που παιζει στην διαφημιση CSI:New York στο σκαι;Ειναι πολυ μικρης διαρκειας διαφημιση.Ευχαριστω!
sapila re file Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 λυπαμαι που δεν ειναι αυτο..αυτο το κομματι που το ακουσες?και ποτε?ειναι σε καποια διαφημιση? το κομματι αυτο το ακουσα στο ραδιοφωνο πριν δυο βδομαδες περιπου μου το βρηκανε ειναι απο 5 nizza soldat και ειναι ρωσικο..και παλι φχαριστω για τον κοπο..
Omirouklas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Ξέρει κανείς ποιο τραγούδι παίζει στη διαφήμιση του I love GR στο ΣΚΑΙ ? Ένα ψιλο ροκ πρέπει να είναι. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
lizoumpoulou Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Ξέρει κανείς ποιο τραγούδι παίζει στη διαφήμιση του I love GR στο ΣΚΑΙ ? Ένα ψιλο ροκ πρέπει να είναι. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων. αν είναι αυτό που θυμάμαι και δεν έχει αλλάξει τότε μάλλον εννοείς το Mr. Brightside (Jacques Lu Cont Mix) - Killers [ame]http://www.youtube.com/watch?v=WwJZJ9GyqKQ[/ame] ελπίζω να μη θυμάμαι άλλη διαφήμιση!! ---------- Προσθήκη στις 12:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:21 ---------- Καλησπερα.Γνωριζει κανεις το τραγουδι που παιζει στην διαφημιση CSI:New York στο σκαι;Ειναι πολυ μικρης διαρκειας διαφημιση.Ευχαριστω! δεν θυμάμαι καθόλου αν είναι από αυτήν τη διαφήμιση ή αν το θυμάμαι από κάποια άλλη διαφήμιση, αλλά για δες μήπως είναι αυτό: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=feP1MWi7xFI[/ame]
kostas1966 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Ψάχνω ένα τραγούδι από μια διαφήμιση - δεν θυμάμαι όμως καθόλου ποιά ακριβώς είναι, νομίζω με ποδόσφαιρο έχει να κάνει - που έχει ένα πολύ χαρύμενο τραγούδι - αλλά δεν εννοώ το WAVING FLAG από Κ'ΑΑΝ. Τραγουδάει γυναίκα και αν θυμάμαι καλά λέει wanna feel free ή κάτι τέτοιο..μπορεί και να θυμάμαι τελείως λάθος.. αν κάποιος κατάλαβε τι εννοώ ασ βοηθήσει.. Aν εννοείς της Hyundai,το σποτάκι αυτό που παίζει στην ανάπαυλα του ημιχρόνου,που λέει "μπες στο ρυθμό" κι έχει μια τεράστια μπάλα Hyundai...το ψάχνω κι εγώ. Αν μας πει κάποιος ποιός είναι ο τίτλος ίσως μπορέσουμε να το βρούμε. Μέχρι τότε..θα το ακούμε καθημερινά στις μεταδόσεις του μουντιάλ.
lizoumpoulou Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Aν εννοείς της Hyundai,το σποτάκι αυτό που παίζει στην ανάπαυλα του ημιχρόνου,που λέει "μπες στο ρυθμό" κι έχει μια τεράστια μπάλα Hyundai...το ψάχνω κι εγώ. Αν μας πει κάποιος ποιός είναι ο τίτλος ίσως μπορέσουμε να το βρούμε. Μέχρι τότε..θα το ακούμε καθημερινά στις μεταδόσεις του μουντιάλ. δεν θυμάμαι καθόλου τη διαφήμιση πια, ούτε καν το τραγούδι αλλά άκουσα ένα τραγούδι τυχαία τισ προάλλες και νομίζω οτι αυτό ήταν.. για τσέκαρέ το κ εσύ να μου πεις (γιατί δεν ξέρω καν αν λέγαμε από την αρχή το ίδιο ) [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Jt955Fj7_JI[/ame]
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Ξέρει κανείς ποιο τραγούδι παίζει στη διαφήμιση του I love GR στο ΣΚΑΙ ? Ένα ψιλο ροκ πρέπει να είναι εγώ γιατί νόμιζα πως ήταν κάτι σε διασκευή του θέματος του Χαβάη 5-0???
kostaspeninha Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 γεια, ψαχνω το παρακατω τραγουδι. ειναι απο την ταινια B.Monkey, 1998 απο οπου εκοψα και το αποσπασμα. η αναζητηση στο soundtrack δεν βοηθησε καθως δεν ηταν αναμεσα στα τραγουδια. ουτε το αναφερει στους τιτλους τελους της ταινιας. ευχαριστω προκαταβολικα... http://www.4shared.com/audio/Qm5xMq8e/bmonkey_unknown_song_0001.html
sildorlaerths Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ξέρει κανείς ποιο ειναι το κομμάτι τέλους απο Στάβλους τις Εριέτας Ζαίμη επισόδειο 12?
SklavosMou Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Ξέρει κανείς ποιο ειναι το κομμάτι τέλους απο Στάβλους τις Εριέτας Ζαίμη επισόδειο 12?
panchociv Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μπορεί κάποιος να μου πεί, ποιό είναι το τραγούδι που ακούγεται στο τηλεοπτικό διαφημιστικό της Γενικής Τράπεζας ? Ευχαριστώ
lizoumpoulou Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 ξέρει κανείς ποιο είναι το τραγούδι απου ακούγεται σε μια διαφήμιση ενός ποτού, που δείχνει μια τύπισσα να βουτάει μέσα σε ένα ροζ ποτάμι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα