Προς το περιεχόμενο

Μουσική απο διαφημίσεις/εκπομπές (Radio & TV)

mrFrodo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας.....ψάχνω ένα τραγούδι που ακούγεται τώρα τελευταία όταν πέφτει το σήμα του Ant1 πριν από εκπομπές. Πρόκειται για ένα έθνικ instrumental κομμάτι. Όσο πάιζει η μουσική υπάρχει στη μέση της οθόνης κάτι σαν καλειδοσκόπιο...Δυστυχώς δεν έχω άlλα στοιχεία...έπαιξε και σήμερα πριν την έναρξη του τελικού του Dancing with the Stars....

Έχει απαντηθεί ξανά λίγο πιο πάνω..:-)

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=tZo9qe4DoIc&feature=related[/ame]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδια ξερει κανενας πως λεγεται το τραγουδι π επαιξε στο προηγουμενο επεισοδιο της ζωης της αλλης την στιγμη που ο θειος μιλαει με τον ανηψιο καθισμενοι στο κρεβατι και λενε για τους νεκρους γονεις του μικρου;

παιδιά άκουσα στο ραδιόφωνο στο RED συγκεκριμένα πριν από λίγη ώρα ένα τραγούδι που στο ρεφρέν έλεγε i love you just the way you are, αλλά δεν ήταν billy joel ούτε barry white, ήταν μοντέρνος ρυθμός από κάποιον νέο. άντρας τραγουδούσε, δεν έχω ιδέα αν πρόκειται για κάποια "επανέκδοση" ή απλά για σύμπτωση που περιλαμβάνει αυτούς τους στίχους (τυχαίο? δεν νομίζω!) πάντως όποιος ξέρει κάτι και μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά χαρά σε όλους,

Μήπως θυμάται κανείς, το 2007 ή 2008 την ηχητική επένδυση, στην διαφήμιση του Citroen C4 Picasso ;;

Άν δε κάνω λάθος, σάν ψιλογαλλικό, μου έκανε, απο μία γυναικεία φωνή, που έλεγε κάτι σάν "ζούμπι ζούμπι ζά"

Στο youtube δέ βρήκα το σχετικό βιντεάκι, υποψιάζομαι μήπως ήταν διαφήμιση της ελληνικής αντιπροσωπείας της Citroen και δέν υπάρχει, στο youtube.

Μπορεί κάποιος / κάποια να με βοηθήσει ;;

Επεξ/σία από dhmak

Γειά χαρά σε όλους,

Μήπως θυμάται κανείς, το 2007 ή 2008 την ηχητική επένδυση, στην διαφήμιση του Citroen C4 Picasso ;;

Άν δε κάνω λάθος, σάν ψιλογαλλικό, μου έκανε, απο μία γυναικεία φωνή, που έλεγε κάτι σάν "ζούμπι ζούμπι ζά"

Στο youtube δέ βρήκα το σχετικό βιντεάκι, υποψιάζομαι μήπως ήταν διαφήμιση της ελληνικής αντιπροσωπείας της Citroen και δέν υπάρχει, στο youtube.

Μπορεί κάποιος / κάποια να με βοηθήσει ;;

Για δες μπας και ειναι κανενα απ τα παρακατω:

212. Citroen // Iggy Pop - The Passenger

213. Citroen [ καλοκαίρι 2004 ] "Φέτος όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Citroen..." // Boogie Pimps - Somebody To Love [ Pimps Club Mix ]

Citroen C2 X-ite:Shock To The System - Billy Idol

214. Citroen C3 // French Affair - Comme Ci Comme Ca

215. Citroen C3 X-ite (αυτή με τα αυτοκίνητα που αναποδογυρίζουν) // Welcome to my Life - Simple Plan

216. Citroen C3 Με Το Μαχητικό Αεροπλάνο Ανάποδα Πάνω Από Το C3 // Free - All Right Now

217. Citroen C3 Με Τους Σωσίες Marilyn, Gandhi Και Einstein // Las Ketchup - The Ketchup Song 'Asereje'

218. Citroen C4 // The Clash - The Magnificent Seven

219. Citroen C4 (με τον Sebastian Loeb (παγκόσμιο πρωταθλητή ράλι 2004-2005) και τα ζώα-άνθρωποι) // Baila Morena - Zucchero

220. Citroen C5 Με Τους Σκύλους // Louis Armstrong - C'est Si Bon

221. Citroen Xsara Picasso // Pink Martini - Sympathique

222. Citroen Xsara Με Claudia Schiffer // Dinah Washington - Mad About The Boy

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=67445

Σ' ευχαριστώ φίλε Christav για την βοήθεια αλλα διστυχώς κανένα απο τα παραπάνω κομμάτια δέν πληρεί τα ελλειπή στοιχεία που θυμάμαι.

Πάντως σε ευχαριστώ και πάλι και ελπίζω κ' έυχομαι, κάποιος που το ξέρει να δεί το μηνυμά μου και να με βοηθήσει.

Το Boogie Pimps - Somebody To Love ωραίο βιντεο-κλίπ έχει.

ρε παιδια μηπως ξερετε ενα τραγουδι που λεει i'm a soldier i'm a soldier i'm a soldier i'm a soldier i say peace but i...νομιζω καπως ετσι παει και λεει και κατι αλλα γαλλκα σαν ραπ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...