Sand Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Xeraito to plithos ! vrhka loipon to tharros na grapso kiego epitelous mia fora sto yperoxo auto forum afou mexri tora mono kataskopeua..:oops: Kai grafo me aformh auto to polipothito song ths diafhmhshs ths Delta! Ego vre paides to vrhka kai to katevasa apo to dc++ apo ena palikari (na nai kala) Tora an tha to vreite apokei den ksero alla an exete kamia idea pos na to plasaro kai se sas...euprosdekth aa..kai btw Fantasy ti ennoeis otan les den to xei? to tragoudi pou psaxneis pantos einai to Sarah Khider - Mermaid Song
Fantasy Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 entaksei to vrika tou chivas. twra kati allo. to tragoudi tou dewars me ton pianista to exei vreis kaneis?
MariaTs. Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Xeraito to plithos ! vrhka loipon to tharros na grapso kiego epitelous mia fora sto yperoxo auto forum afou mexri tora mono kataskopeua..:oops: Kai grafo me aformh auto to polipothito song ths diafhmhshs ths Delta! Ego vre paides to vrhka kai to katevasa apo to dc++ apo ena palikari (na nai kala) Tora an tha to vreite apokei den ksero alla an exete kamia idea pos na to plasaro kai se sas...euprosdekth aa..kai btw Fantasy ti ennoeis otan les den to xei? to tragoudi pou psaxneis pantos einai to Sarah Khider - Mermaid Song Καλώς τον! Καλή η πρόθεσή σου αλλά καλού κακού διάβασε και τους κανόνες! Να δεις που θα στο προτείνει και η Cristina η συντονίστρια!
Sand Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Καλώς σας βρήκα λοιπόν..αν και εδώ θα πρέπει να διευκρινήσω οτι δεν είμαι male:lol: Τώρα σχετικά με τους κανόνες..Τους ξέρω πολύ καλά τους κανονισμούς, αλλα δεν κατάλαβα τι ακριβώς ζητάτε
MariaTs. Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Καλώς σας βρήκα λοιπόν..αν και εδώ θα πρέπει να διευκρινήσω οτι δεν είμαι male:lol: Τώρα σχετικά με τους κανόνες..Τους ξέρω πολύ καλά τους κανονισμούς' date=' αλλα δεν κατάλαβα τι ακριβώς ζητάτε[/quote'] Ε; :oops: Διόρθωση τότε: Καλώς την! Εδώ κοίταξες; Κοίτα τι γράφει ο κανόνας υπ'αριθμ 11! :-| Βέβαια αν κάποιος το θελήσει το άσμα υπάρχει κι άλλος τρόπος!
Sand Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Καλά..εγώ παντώς το έχω το τραγούδι. Είμαι η κόρη του Δέλτα, μου το 'δωσε ο μπαμπάς μου. Άμα θέλετε κρατήστε εσείς μόνο τον τίτλο του τραγουδιου (Chip - In My Life) και μην το κατεβάζετε απο πουθενά γιατι το απαγορεύει ο κανόνας 11
Kelly_0001 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 «Zbigniew Preisner - Tango» [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/blink.gif[/img] Αν και είναι και αυτό πολύ καλό, δεν είναι αυτό που ψάχνω. Καμία άλλη ιδέα? Για το spot VISA, κανείς?
Cristina Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Αν και είναι και αυτό πολύ καλό' date=' δεν είναι αυτό που ψάχνω. Καμία άλλη ιδέα? [/quote'] Ακόμα ένα που ταιριάζει με τα στοιχεία που έδωσες, αλλά δεν είναι tango, είναι το «Damage» του ίδιου.
drtassos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Το (κατά τα άλλα αρκετα γνωστό) κομμάτι στο spotακι για κάρτες visa, που κάποιοι ανοίγουν διάφορα δώρα? Telepopmusik - Breathe
ph4nt0m Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Το τραγούδι που παίζει στην διαφήμιση του alpha για την ταινία συμμορια των 12 τον ξέρει κανένας;
castro Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 an den kane la8os einai to The a la menthe (den 8ymamai syn8eth). To kommati yparxei sthn tainia, alla oxi sto soundtrack.
dim_b Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Αν είναι αυτό που ακούγεται στη σκηνή με τα lazers (Nikkfurie - Thé à la menthe), διατίθεται γιά download από εδώ.
ph4nt0m Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 an den kane la8os einai to The a la menthe[/b'] (den 8ymamai syn8eth). To kommati yparxei sthn tainia, alla oxi sto soundtrack. Αν είναι αυτό που ακούγεται στη σκηνή με τα lazers (Nikkfurie - Thé à la menthe), διατίθεται γιά download από εδώ[/url']. Ναι αυτό ειναι. Ευχαριστώ! Α και ξέρει κανένας το τραγούδι στους τίτλους έναρξης της εκπομπής backstage του mega;
Fantasy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 mipws telika kserete to tragoudi apo ti diafimisi tou dewars me ton pianista?
nick833 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Γεια σε όλους ψαχνω ενα ξένο slow τραγουδι που ακουστηκε στην σειρα "Παρα Πεντε", στο επεισοδιο που ανακάλυψαν οτι,όλοι τους είχαν καποιον δικό τουσ στο αεροπλάνο που έπεσε(στο σημείο που αποφάσησαν να μην ξαναβρεθούν) έχω και ένα μικρό sample http://briefcase.pathfinder.gr/browse/nick833/42716
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα