panchociv Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Πρίν λίγο σε ένα κλιπ της παρουσίασης του προγράμματος του ΑΝΤ1, ακούστηκε ένα τραγούδι ολίγον τί έθνικ, με ευχάριστο ρυθμό/μελωδία και χρήση κάποιου έγχορδου οργάνου (ίσως κιθάρα . . .) Απ'όσο γνωρίζω είναι κάπως παλαιό . . . Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foufoutios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Για τσεκαρε αυτο nicko - last summer. Δεν το δει το τρεηλερ αλλα νομιζω αναφερθηκε σε καποιο αλλο θεμα. δυστυχως δεν ηταν αυτο.. ευχαριστω για την προσπαθεια παντως! αν βρω το trailer θα το ανεβασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lizoumpoulou Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Ψάχνω ένα τραγούδι από μια διαφήμιση - δεν θυμάμαι όμως καθόλου ποιά ακριβώς είναι, νομίζω με ποδόσφαιρο έχει να κάνει - που έχει ένα πολύ χαρύμενο τραγούδι - αλλά δεν εννοώ το WAVING FLAG από Κ'ΑΑΝ. Τραγουδάει γυναίκα και αν θυμάμαι καλά λέει wanna feel free ή κάτι τέτοιο..μπορεί και να θυμάμαι τελείως λάθος.. αν κάποιος κατάλαβε τι εννοώ ασ βοηθήσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shaman505 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 μολις ειδα την καινουργια διαφημιση της intersport και ανακαλυψα οτι παιζει ενα τραγουδι που ψαχνω εδω κ μερες.. για να βοηθησω το ακουω συχνα απο republic (θεσσαλονικη) κ σε καποια φαση λεει:"don't stop till it's over" thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lizoumpoulou Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 μολις ειδα την καινουργια διαφημιση της intersport και ανακαλυψα οτι παιζει ενα τραγουδι που ψαχνω εδω κ μερες..για να βοηθησω το ακουω συχνα απο republic (θεσσαλονικη) κ σε καποια φαση λεει:"don't stop till it's over" thanks! [ame] [/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shaman505 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 μπραβο ρε γιγαντα!thanks a lot;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SklavosMou Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Παιδιά μήπως ξέρετε το τραγούδι που ακούγεται από την αρχή του video? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsosbmx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 αλλο παιδες.μηπως ξερει κανείς το τραγουδι με το οποιο τελειωσε το σημερινο επεισοδιο του 3ου νομου.delete λεγεται το επεισοδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lizoumpoulou Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 αλλο παιδες.μηπως ξερει κανείς το τραγουδι με το οποιο τελειωσε το σημερινο επεισοδιο του 3ου νομου.delete λεγεται το επεισοδιο φίλε μου το τραγούδι που ψάχνεις είναι αυτό: [ame] [/ame] enjoy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsosbmx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 χιλια ευχαριστω ρε φιλε.μα καλα πως το βρηκες εγω εφαγα ολο τον τοπο και δεν το βρηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lizoumpoulou Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 χιλια ευχαριστω ρε φιλε.μα καλα πως το βρηκες εγω εφαγα ολο τον τοπο και δεν το βρηκα αναγνωρίζω τη φωνή και το στυλ.. btw κοπέλα είμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shaman505 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 αναγνωρίζω τη φωνή και το στυλ.. btw κοπέλα είμαι α ωραια!κ εγω σε ειπα γιγαντα..παντως μπραβο σου.το'χεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
msciman654 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Γεια Σας Παιδια?Ηθελα να ρωτησω πως λεγεται το τραγουδι που παιζει στην εκπομπη του Mega "Πρωταγωνιστες".Και θελω να ρωτησω αν ειδε καποιος το σημερινο επεισοδειο του Κωνσταντινου και Ελενης με την ασφαλιστρια να μου πει αν ξερει το τραγουδι που παιζει εκει που η Ελενη λεει στα παιδια στο μπαρ για το σπασμενο χερι του Κωνσταντινου?Αν μπορειτε βοηθηστε λιγο γιατι μου εχουν κολλησει αυτα τα τραγουδια και θελω να τα βρω τα ειχα ακουσει και στο ραδιοφωνο και δεν ξερω πως τα λενε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christav Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Ηθελα να ρωτησω πως λεγεται το τραγουδι που παιζει στην εκπομπη του Mega "Πρωταγωνιστες" [ame]http://www.youtube.com/watch?v=aGCX--zomnk[/ame] Για το αλλο αμα μπορεις να βρεις με κανα link το επεισοδιο και σε ποιο λεπτο ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lizoumpoulou Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 μήπως ξέρει κάποιος ποιό τραγούδι ακούγεται τώρα σε ένα σποτάκι του ANT1 λίγο πριν ξεκινήσει κάποια εκπομπή ή σειρά κλπ, που ακούγεται ένα ανατολίτικο τραγούδι με γρήγορο ρυθμό μόνο μουσική και μετά πέφτει το σήμα του ΑΝΤ1 , Fresh.. Επίσης το τραγούδι από ένα ίδιο σποτάκι που ακούγεται όταν λεει για το True Blood, που λέει ποιοσ θα χτυπήσει φλέβα ή κάτι τέτοιο και μετά λέει TRue Blood κάθε βράδυ κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα