Προς το περιεχόμενο

Μουσική απο διαφημίσεις/εκπομπές (Radio & TV)

mrFrodo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδια μηπως ξερει κανεις το τραγουδι που ακουγεται στο trailer της ονειροπαγιδας αυτες τις μερες?δεν μπορεσα δυστυχως να συγκρατισω κανεναν στιχο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα σε όλους σας. Σε κάποιο επισόδειο της σειράς "μυστικά της εδέμ" ακούστηκαν κάποιες μουσικές για τις οποίες δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Γνώριμοι ήχοι αλλά δεν πάει το μυαλό μου κάπου. Για βοηθήστε λίγο:

Το πρώτο είναι αυτό:

http://www.4shared.com/audio/fRNsT1Cx/34_online.html

Και το 2ο αυτό:

http://www.4shared.com/audio/pDHHfKq9/34-2.html

*Είναι επαναφορά παλαιότερου ποστ το οποίο προσπεράστηκε χωρίς αποτέλεσμα. Ελπίζω τώρα να βρεθεί κάτι!

το 1ο [ame]

[/ame]

γεια σας μηπως ξερετε ποιο ειναι το τραγουδι που παιζει στο 20:00 λεπτό και μετα στο παρακατω βιντεο?

http://www.megatv.com/mm/default.asp?catid=16981#toppage

αν εννοεις 20ο δευτερολεπτο ειναι αυτό [ame]http://www.youtube.com/watch?v=NXXjYbJfyhU[/ame]

γειά σας ψάχνω ένα τραγούδι που παίζει συχνά στο rso και συγκεκριμενα στην εκπομπη του νικου βογιατζη, μου φαινεται οτι το λέει συγκροτημα και στο ρεφραιν λεει could do you mean would you love when i come down

ευχαριστω εκ των προτερων

γεια σας παιδια! μηωσ ξερει κανεις ποιο εινια το τραγουδι που παιζεται στο τελος καθε επισοδιου στο πολεμο των αστρων? ευχαριστω!

Επίσης, αν θυμάστε ένα χαρακτηριστικό κομμάτι που αποτελούσε το σήμα τής εκπομπής «Σούλτα Φέρ' τα» με τον Δ. Σούλτα που έτρεχε πέρσι στον City 99,5 (15:00-16:00). Είναι αυτό με τα «ου ου, ου ου ου». :-)

Για το αλλο δεν εχω ιδεα...καμια παραπανω πληροφορια?? Ελληνικο,ξενο,αντρας,γυναικα..οτιδηποτε?

Ευχαριστώ, Christav, για την απάντηση σχετικά με το They. :-)

Το άλλο που αναζητώ το είχε χαλί και το σποτάκι / τρέιλερ του Star για τις ταινίες τού Μαΐου (αλλά δεν κατάφερα να βρω βιντεάκι να τσιτάρω :cry:).

Καλησπερα σε ολους

Ψαχνω ενα τραγουδι απο μια διαφημιση του kia ceed πριν απο κανα 2 χρονια. Τραγουδαει γυναικα, ειναι γαλλικο και στο ρεφρεν λεει απλα "μμμ" και "ααα" αρκετες φορες. Νομιζω πως ειναι η διαφημιση στην οποια ολα τα αλλα αυτοκινητα, εκτος του kia, μετατρεπονταν σε αμμο οταν περνουσε διπλα τους...

Σας ευχαριστω!

Βρε παιδιά ποιό είναι το τραγούδι που ακούγεται στο trailer του Αντ1, για το promo της τούρκικης σειράς 1000+1 νύκτες....??

Ευχαριστώ..

Βρε παιδιά ποιό είναι το τραγούδι που ακούγεται στο trailer του Αντ1, για το promo της τούρκικης σειράς 1000+1 νύκτες....??

Ευχαριστώ..

Last Kiss - Ishtar

Παιδιά, θα ήμουν αιώνια υπόχρεος σε όποιον μπορεί να μου πει τον τίτλο ενός τραγουδιού που παίζει (όχι συχνά ,δυστυχώς) στο NITRO RADIO 105.2 .Το τραγούδι έχει μια χαρακτηριστική ,δυναμική μελωδία που παίζεται από ΒΙΟΛΙΑ .Τα φωνητικά ακούγονται σαν των Gnarls Barkley (funk/soul) και οι μοναδικοί στίχοι που έχω πιασει είναι :refuse to give και dont wanna be free (εχω δοκιμάσει καθε τύπο search και δε γινεται τιποτα)

Παιδια ξερει κανεις τη μουσικη που παιζει στη διαφημηση του Knight Rider στο Star???!!! προσπαθω πολυ καιρο να το βρω!!

λεει κατι με Roll and Roll αλλα δεν βρικα τπτ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...