pavlos77 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ξέρετε πως λέγεται το τραγούδι οπού ακούγεται όταν διαφημίζεται το Knight Rider στο σταρ ( κάθε κυριακή παίζει η σειρά )??Έχει παράξενο ήχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasoula_ant Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μήπως ξέρει κανείς το τραγούδι από την διαφήμιση του έργου <Χίλιες και μια νύχτες> που δείχνει στον αντέννα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Moderators Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μήπως ξέρει κανείς το τραγούδι από την διαφήμιση του έργου <Χίλιες και μια νύχτες> που δείχνει στον αντέννα; Λιγα ποστ πιο πανω κοιταξες? http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3358325&postcount=7367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasoula_ant Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Λιγα ποστ πιο πανω κοιταξες?http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3358325&postcount=7367 Είναι 740 σελίδες.Εννοείται πως δεν έκατσα να τις διαβάσω όλες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olganitsa1994 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Γεια σας παιδια! Εχει σπασει τ κεφαλι μου προσπαθωντας να βρω ποιο ειναι τ κομματι που παιζει απο τα 18 δευτερα μεχρι το τελος τησ διαφημισης αλλα τιποτα!Το βιντεο που θα σας δωσω ειναι καπως κουλο αλλα πιστευω πως θα γινει δουλεια! [ame] [/ame]Ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oxachris Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Παιδεια, ψαχνω το τραγουδι που ακουγεται στην διαφημηση του Head and Shoulders η Pantene Pro V, δεν θυμαμαι καλα... Η διαφημηση παρουσιαζει μια κοπελλα σε μια λυμνη σχεδων γημνη και πεταγεται πανω... Το τραγουδι ειναι ξενω, trance μου φανταζει, και το τραγουδουν αρκετες γυναικειες φωνες συχρονος, δεν καταλαβης τη λεει... thanx.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boussoulitsa Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Γεια σας παιδια!Εχει σπασει τ κεφαλι μου προσπαθωντας να βρω ποιο ειναι τ κομματι που παιζει απο τα 18 δευτερα μεχρι το τελος τησ διαφημισης αλλα τιποτα!Το βιντεο που θα σας δωσω ειναι καπως κουλο αλλα πιστευω πως θα γινει δουλεια! Ευχαριστω εκ των προτερων [ame] [/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Παιδιά ελπίζω να με βοηθήσετε. Μου αρέσουν δύο συγκεκριμένα κομμάτια που έχουν ακουστεί στο Καφέ της Χαράς! Το ένα ακούστηκε όταν έφευγε η δασκάλα από το χωριό. Είναι το Sheltering Sky που το έψαχνα 2 χρόνια. Το άλλο είναι όμως πολύ μα πάρα πολύ δύσκολο. Είτε γιατί δεν είναι γνωστό σαν κομμάτι είτε γιατί γράφτηκε από κάποιον μουσικό της σειράς για συγκεκριμένες σκηνές. Είναι ένα κομμάτι μελαγχολικό που παίζει κιθάρα. Αν ανεβάσω κάποιο βίντεο; Θα βοηθήσω; Έπαιξε για πρώτη φορά (τουλάχιστον τότε με τράβηξε) όταν η Μπουλίτσα είπε την Σταύρουλα ''μαμά''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Ξέρετε πως λέγεται το τραγούδι οπού ακούγεται όταν διαφημίζεται το Knight Rider στο σταρ ( κάθε κυριακή παίζει η σειρά )??Έχει παράξενο ήχο Αν θυμαμαι καλα αυτο εχει Limp Bizkit - Rollin' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olganitsa1994 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 και εγω αρχικα αυτο νομιζα πως ειναι αλλα αμα τ προσεξεις καλυτερα δν ειναι. σ' ευχαριστω παντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios20 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Χαίρετε, παιδιά! Γίνεται φοβερή δουλειά εδώ, βλέπω! Μπράβο σας! Μπράβο ΜΑΣ πλέον αφού μπήκα κι εγώ στην παρέα! Ψάχνω να βρω ένα κομμάτι που παίζει σε μια διαφήμιση αλλά δε θυμάμαι εάν πρόκειται για εκείνη του "Όλυμπος" ή της ΦΑΓΕ ή κάτι παρόμοιο. Πάντως κάτι τέτοιο είναι. Έχει υπέροχη μελωδία με βιολιά και βιολεντσέλο, που σου ταξιδεύει το νου στην εξοχή... Δε γίνομαι πιο συγκεκριμένος, διότι δεν μπορώ... Εάν καταλάβατε, βοηθήστε με! ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeninwonderland Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Γεια σας παιδια,ψαχνω τη μουσικη που ακουγεται στο 7.40 λεπτο απο αυτο το βιντεο...αν γνωριζει κανεις τιποτα..Σας ευχαριστω..![ame]http://www.youtube.com/watch?v=SuzZ_SQpanc&feature=related[/ame] ---------- Προσθήκη στις 13:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:12 ---------- Δεν είμαι και πολύ των βίντεο,δύσκολα τα θυμάμαι..πότε κυκλοφόρησε; Τι τραγούδι είναι;Pop, rock, dance; Κάποιος στίχος,κάτι; δεν θυμαμαι στιχους..νομιζω ο τιτλος περιειχε τη λεξη sea δεν ειμαι καθολου σιγουρη ομως..νομιζω ηταν μεταξυ του ροκ και ποπ..δεν σε βοηθησα το ξερω,μονο το βιντεο θυμαμαι πιο πολυ..δυστυχως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiner Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Γεια σας παιδια,ψαχνω τη μουσικη που ακουγεται στο 7.40 λεπτο απο αυτο το βιντεο...αν γνωριζει κανεις τιποτα..Σας ευχαριστω..!http://www.youtube.com/watch?v=SuzZ_SQpanc&feature=related ---------- Προσθήκη στις 13:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:12 ---------- δεν θυμαμαι στιχους..νομιζω ο τιτλος περιειχε τη λεξη sea δεν ειμαι καθολου σιγουρη ομως..νομιζω ηταν μεταξυ του ροκ και ποπ..δεν σε βοηθησα το ξερω,μονο το βιντεο θυμαμαι πιο πολυ..δυστυχως.. Forrest Gump Theme - Alan Silvestri ψαξτο σε piano version,η μελωδια αυτη ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeninwonderland Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Forrest Gump Theme - Alan Silvestri ψαξτο σε piano version,η μελωδια αυτη ειναι πωω σε ευχαριστω παρα πολυ..να'σαι καλα:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Καλησπέρα σε όλους σας. Σε κάποιο επισόδειο της σειράς "μυστικά της εδέμ" ακούστηκαν κάποιες μουσικές για τις οποίες δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Γνώριμοι ήχοι αλλά δεν πάει το μυαλό μου κάπου. Για βοηθήστε λίγο: Το πρώτο είναι αυτό: http://www.4shared.com/audio/fRNsT1Cx/34_online.html Και το 2ο αυτό: http://www.4shared.com/audio/pDHHfKq9/34-2.html *Είναι επαναφορά παλαιότερου ποστ το οποίο προσπεράστηκε χωρίς αποτέλεσμα. Ελπίζω τώρα να βρεθεί κάτι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα