4alex6 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 ξερει κανεις το κομματι που επαιζε την δευτερα στην εναρξη του Greek Idol?νομιζω το ακουσα και στο τελος του ελλαδα εχεις ταλεντο! Νομιζω ξεκινησε με αυτο [ame]http://www.youtube.com/watch?v=v2gRSTofDsk[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sofokLis_21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 ρε παιδια θα με σωσετε... το ψαχνω μηνες... μηπως ξερετε ποιο ειναι το τραγουδι απ αυτην την διαφημιση της cosmote? [ame]http://www.youtube.com/watch?v=BIWekOa47uM&feature=player_embedded[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buzzad Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 ρε παιδια θα με σωσετε... το ψαχνω μηνες... μηπως ξερετε ποιο ειναι το τραγουδι απ αυτην την διαφημιση της cosmote? http://www.youtube.com/watch?v=BIWekOa47uM&feature=player_embedded Από 0:26 και μετά είναι Ten years after - I'd love to change to world...Δως μου λίγο χρόνο για το πρώτο...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sadest Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Καλησπερα, Μηπως ξερει κανεις το τραγουδι που παιζει στην καινουργια διαφημιση του star για το Big Bang Theory?Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sofokLis_21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Από 0:26 και μετά είναι Ten years after - I'd love to change to world...Δως μου λίγο χρόνο για το πρώτο...!! φιλε οσο χρονο θες... αλλα κ εγω εψαξα πολυ και βρηκα ενα τιτλο αλλα δν μπορω να βρω το τραγουδι... ο τιτλος ειναι Girl Gone Crazy και το λενε οι Literally illiterat... απ οτι βρηκα... αλλα link πουθενα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 παιδιά το τραγούδι απο μια διαφήμιση παγωτού, νομιζω status που είναι μια κοπελα και καθεται σε μια πολυθρονα και το απολαμβάνει και ακούγεται η μουσική .... please love meeeee...αισθησιακό κομμάτι. νομίζω υπήρχε και στην ταινία του λαζόπουλου ὁ καλύτερος μου φίλος" και έπαιζε την ώρα που το κάνενα με την καρύδη.. καμιά ιδέα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buzzad Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 παιδιά το τραγούδι απο μια διαφήμιση παγωτού, νομιζω status που είναι μια κοπελα και καθεται σε μια πολυθρονα και το απολαμβάνει και ακούγεται η μουσική .... please love meeeee...αισθησιακό κομμάτι. νομίζω υπήρχε και στην ταινία του λαζόπουλου ὁ καλύτερος μου φίλος" και έπαιζε την ώρα που το κάνενα με την καρύδη..καμιά ιδέα Τσέκαρε αν θες ένα ένα τα κομμάτια από το soundtrack της ταινίας στο You Tube...: 01. Au revoir - Xaxakes 02. 66 meters - Indian Ropeman 03. Eden - Hooverphonic 04. D' un ciel gris a un ciel tout bleu - Bruno Maman 05. Τηλέφωνο - Nikko Patrelakis 06. 6th sense - Josh Wink 07. El ritmo - C Real 08. These boots are made for walkin' - Velvet 09. And so the story goes - Maria Montell 10. So long - Sophie Zelmani 11. These boots are made for walking - Nancy Sinatra 12. 1 λεπτό (2=1) - Nikko Patrelakis 13. 2 wicky - Hooverphonic 14. Star - Primal Scream 15. Casanova - Xaxakes 16. My friend (under the wrong sign) - Pressure Drop Και αν δεν το βρεις εδώ είμαστε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 (04. D' un ciel gris a un ciel tout bleu - Bruno Maman το έψαχνα και αυτό ) αλλά δυστυχώς δεν είναι μέσα στην λίστα αυτό που ήθελα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buzzad Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 (04. D' un ciel gris a un ciel tout bleu - Bruno Maman το έψαχνα και αυτό ) αλλά δυστυχώς δεν είναι μέσα στην λίστα αυτό που ήθελα. Προσωπικά δεν εχω καταλάβει καν πια διαφήμιση λες...Παίζει κάνα λινκ να ακούσω...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brainpulse Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Καλησπέρα παιδιά... ψάχνω τη μουσική της διαφήμισης Red Bull με τους breakdancers youtube link: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=bfw5oYqp73k&playnext_from=TL&videos=id04HWagjL0[/ame] ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belial Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Καλησπερα, Μηπως ξερει κανεις το τραγουδι που παιζει στην καινουργια διαφημιση του star για το Big Bang Theory?Ευχαριστω. Max Raabe ---Oops!... I Did It Again. (BRITNEY SPEARS) [ame]http://www.youtube.com/watch?v=HH49M86Nb98[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lizoumpoulou Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 μήπως μπορεί κάποιος να μου πει ποιό είναι το τραγούδι που παίζει στη διαφήμιση του star για την ταινλια μάτια ερμητικά κλειστά που παίζεται απόψε ? μόνο μουσική ακούγεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kashmir_07 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 παιδια ψαχνω site με τραγουδια που να εχουν μονο μουσικη απο πιανο...εχει να προτεινει καποιος κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
than_ Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 καλησπερα παιδια!λοιποοοοον ψαχνω να βρω τον τιτλο ενος κομματιου απο το 1998 και δεν εχω καταφερει εως τωρα να το βρω.. ειναι αυτο εδω το κομματακι http://www.megatv.com/boukia/default.asp?catid=18070&subid=2&pubid=6375763 που παιζει στην αρχη του βιντεο.ειναι ορχηστρικο ανατολιτικο τραγουδι και δυστηχως δεν εχω καταφερει να το βρω ακομα μιας και δεν ξερω ουτε τιτλο ουτε καλλιτεχνη αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει θα του ημουν περισσοτερο απο υποχρεως γιατι οπως ειπα το ψαχνω 12 χρονια τωρα..!!!αν καποιος το εχει ακομα καλυτερα βεβαια!!!!! κανεις? κανενας που να ακουει λιγο εθνικ-ανατολιτικη μουσικη μπας και το ξερει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voulapo Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 γεια σας!!!μηπως ξερει καποιος ποιο ειναι το τραγουδι που παιζει καθως ξεκιναει η εκπομπη σκαι τωρα με την ποπη τσαπανιδου???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα