Προς το περιεχόμενο

Μουσική απο διαφημίσεις/εκπομπές (Radio & TV)

mrFrodo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλημέρα!!!

στην σημερινή εκπομπή του ράδιο αρβύλα την ώρα που παρουσίαζαν τους κάμεραμαν κλπ έπαιζε από πίσω ένα τραγούδι, του οποίου τον τίτλο τον ψάχνω εδώ κ πολύ καιρό... αν κάποιος είδε την εκπομπή κ γνωρίζει το κομμάτι ας βοηθήσει...

βρες το σημειο του βιντεο που ακριβως ζητάς και ισως σε βοηθησει κάποιος πιο εύκολα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα

Διαφημίζεται αυτό το καιρό το δίδυμο Πρωτοψάλτη-Κορκολή στο gazarte. Ακούγεται ένα πολύ ωραίο τραγούδι από την Πρωτοψάλτη στη διαφήμιση αλλά δεν γνωρίζω ποιο είναι. Μήπως κανείς ξέρει να μου πει?

καμια βοήθεια?

Μιας και βρήκα το video της εκπομπής ας ξαναποστάρω...

Μήπως γνωρίζει κανείς το κομμάτι που ξεκινάει να παίζει στο 3:08 σημείο του βίντεο ???

edit: τελίκα βρέθηκε...

καλησπερα σε ολους!

Μηπως ξερει κανεις ποιο τραγουδι παιζει στην νεα διαφημιση του Γερμανου?

Εννοω τη διαφημιση που λεει για ελευθερη πτωση τιμων στα κινητα και ειναι ψιλο-beat.

Μιας και βρήκα το video της εκπομπής ας ξαναποστάρω...

Μήπως γνωρίζει κανείς το κομμάτι που ξεκινάει να παίζει στο 3:08 σημείο του βίντεο ???

edit: τελίκα βρέθηκε...

να'σαι καλά βρε mourdari!! από τότε που το χε παίξει είχα σπάσει το κεφάλι μου και ταλαιπωρήσει απίστευτα τα ακουστικά μου νεύρα για να βρω ποιο είναι!! Respect ;)

Ρε παιδια μηπος εχει βρει κανεις το τραγουδι που παιζει στη διαφημηση των πτι μπερ παπαδοπουλου??? Please το ψαχνω παρα πολυ καιρο, βοηθειστε!!!!! :-(

Καλησπέρα

Διαφημίζεται αυτό το καιρό το δίδυμο Πρωτοψάλτη-Κορκολή στο gazarte. Ακούγεται ένα πολύ ωραίο τραγούδι από την Πρωτοψάλτη στη διαφήμιση αλλά δεν γνωρίζω ποιο είναι. Μήπως κανείς ξέρει να μου πει?

Κανείς να βοηθήσει??Μήπως είναι κανένα καινούργιο του Κορκολή??

ευχαριστω τα 2 πρωτα ειναι αυτα, το 3 για να σας βοηθησω το oh jenny εχει και κατι ξεκαρφωτα γερμανικα οπως τη λεξη σνελ που σημαινει γρηγορα.το τραγουδι παει καπως ετσι oh jenny could you love me to try understand ειναι μαλλον ροκακι.ευχαριστω

Προφανώς δεν εννοείς το Jeannie του Falco...

Το 3ο που ψάχνεις είναι από Billy Montana (& the Long shots) - Oh, Jenny

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...