MariaTs. Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Χρόνια Πολλά και καλά σε όλους. Τώρα τελευταία παίζει ένα σποτάκι της skoda octavia (σε σκηνικό ενός χωριού...που δείχνει τους χωριάτες να περιμένουν....την octavia) αν την έχετε δεί θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοώ...Anyway, παίζει ένα oriental κομμάτι, μια γυναικεία φωνή....Αν το έχετε υπόψην σας... Μήπως είσαι ο πλούσιος γερμανός ο γέρος βιομήχανος ο κουφός που πάει την Μαρία με το skoda στο χωριό; Γιατί εγώ που το ακούω και το ξανακούω το κομματάκι δεν μου κάνει για οριεντάλ... :razz: Πάντως είναι ωραίο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kelly_0001 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Ξέρει κανείς ποιό είναι το κομμάτι που παίζει από την αρχή της σεζόν στο mega με βιολιά? Έπαιξε χτες στο "Κόκκινο Δωμάτιο", σε όλες σχεδόν τις σκηνές της Πέμυ Ζούνη με το παληκάρι. Έχει παίξει και σε τρέιλερ άλλων σειρών (νομίζω και του Παπακαλιάτη), έχει λίγο πιάνο και ένα δραματικο crescento (έτσι γράφεται? έτσι λέγεται? ΤΠ.) με βιολί (μάλλον), και μοιάζει λίγο με tango. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paokkerkir Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Kalispera kai pali. Mipws kserete pws legetai to kommati pou paizei sto trailer tou MEGA me tis epanalipseis kathe vradi twn seirwn? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsomoloko Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Τώρα τελευταία παίζει ένα σποτάκι της skoda octavia (σε σκηνικό ενός χωριού...που δείχνει τους χωριάτες να περιμένουν....την octavia) αν την έχετε δεί θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοώ... Μήπως είσαι ο πλούσιος γερμανός ο γέρος βιομήχανος ο κουφός που πάει την Μαρία με το skoda στο χωριό; Γιατί εγώ που το ακούω και το ξανακούω το κομματάκι δεν μου κάνει για οριεντάλ... :razz: Πάντως είναι ωραίο! thank you Maria Me ekanes kai xamogelasa Αν μπορείς να με βοηθήσεις να βρούμε έναν τίτλο για το εν λόγω κοματάκι θα ήταν great! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Ξέρει κανείς ποιό είναι το κομμάτι που παίζει από την αρχή της σεζόν στο mega με βιολιά? Έπαιξε χτες στο "Κόκκινο Δωμάτιο", σε όλες σχεδόν τις σκηνές της Πέμυ Ζούνη με το παληκάρι. Έχει παίξει και σε τρέιλερ άλλων σειρών (νομίζω και του Παπακαλιάτη), έχει λίγο πιάνο και ένα δραματικο crescento (έτσι γράφεται? έτσι λέγεται? ΤΠ.) με βιολί (μάλλον), και μοιάζει λίγο με tango. «Zbigniew Preisner - Tango» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 To tragoudi pou paizetai stin diafimisi tou neou fame story ston ant-1? Το ψάχνω κι εγώ αυτό. Είναι η διαφήμιση που λέει κατά τη διάρκειά της κάτι αριθμούς του στυλ "85 μαθητές, 897 τραγούδια" κλπ. για να δείξει το "μέγεθος" και καλά του παιχνιδιού (πανάθεμά τους). Νομίζω μάλιστα πως έχω ξανακούσει και αλλού το τραγούδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
castro Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 kalhmera kai xronia polla! dyo tragoudakia 8elw an ta 3erei kaneis 1) apo th nea diafhmish 3bit pou einai 3 paidia s'ena mini cooper. exw akousei to idio tragoudi sto treiler ths tainias to kotopoulaki. einai kati akatalhptoi stixoi. 2) apo th diafhmish ths neasSkoda Oktavia 5, pou paei h nyfh h "Maria" sto xwrio me to neo syzygo kai to neo ama3i. to kommati moiazei me indianiko. tnxxxxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
castro Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 exei kapoios mia lista me osa tragoudia exei valei o Papakaliatis stis seires tou? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikaha Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 exei kapoios mia lista me osa tragoudia exei valei o Papakaliatis stis seires tou? Δες εδώ και εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
introscan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 παιδια δεν ξερω αν εχει ξαναρωτηθει,αλλα μηπως γνωριζετε το τραγουδι απο τους τιτλους της σειρας του μεγκα,"50-50" ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dspdspdsp Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 introscan είναι to : Paul Anka - Adam And Eve Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmarkog Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 telika ths lakta to kainourgio tragoudi pws legetai??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotso69 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Μήπως ξέρει κάποιος ποιο είναι το τραγούδι που ακούγεται στη διαφήμιση της τεκίλας jose cuervo? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webkazer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 telika ths lakta to kainourgio tragoudi pws legetai??? kai egw 8elw to kainourgio tragoudi tis lacta kai kati akoma an exei dei kaneis tin diafimish apo to ouiski chivas regal ena slow kommataki pio einai? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 kai egw 8elw to kainourgio tragoudi tis lacta kai kati akoma an exei dei kaneis tin diafimish apo to ouiski chivas regal ena slow kommataki pio einai? Όπως έκανε και ο αγαπητός dim_b πρίν λίγα post: Αυτό εδώ και γράφεις chivas και θα δείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα