Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος ποιό ειναι το τραγούδι που παίζει στο διαφημιστικό του Αντ1 για το next top model??? :-) :-) :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας ειμαι καινουργιος μολις τωρα εκανα εγγραφη...ψαχνω ενα τραγουδι που ειναι στη διαφημηση του αντεννα και δειχνει κατι με 20 χρονια και λεει ας πουμε στις 2:00 κωνσταντινου και ελενης μετα δελιγιανιο παρθεναγωγειο και αλλα.Εκει ακουγετε ενα τραγουδι που λεει κατι με years και προς το τελος λεει twenty years celebration το ψαχνω απο τοτε που βγηκε η διαφημηση καντε κατι σας παρακαλω...

Επεξ/σία από giannis1994
Δημοσ.

hello everybody!!! είμαι καινούργια και με απασχολεί και εμένα, πάρα πολύ το θέμα του τραγουδιού της διαφήμισης του Las Vegas. έχω ψάξει παντού και δεν το βρίσκω. Κάντε κάτι!!! please!!!

Δημοσ.
hello everybody!!! είμαι καινούργια και με απασχολεί και εμένα, πάρα πολύ το θέμα του τραγουδιού της διαφήμισης του Las Vegas. έχω ψάξει παντού και δεν το βρίσκω. Κάντε κάτι!!! please!!!

Αν δεν κάνω λάθος σε μια από τις τελευταίες διαφημίσεις για το Las Vegas που πέτυχα τυχαία πρόσφατα αναγνώρισα το No more Sorrow των Linkin Park.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ξέρει κάποιος ποιό ειναι το τραγούδι που παίζει στο διαφημιστικό του Αντ1 για το next top model??? :-) :-) :-)

Ξέρει κανείς ποιό τραγούδι είναι;;

EDIT:Ο τίτλος είναι-->Ida Corr vs. Fedde Le Grand - Let Me Think About It

Επεξ/σία από Nomikaria
Δημοσ.

καλησπερα παιδια μηπως ξερει κανεις ποιο ειναι το τραγουδι που παιζει στο τρειλερ του θερινου σινεμα της νετ?α!και ακουγεται κατι σαν beautyfull moon καποια στιγμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Mηπως ξερει κανει ποιο ειναι το πρωτο τραγουδι που παιζει στη διαφημιση του compacτ disk club (bar code λεγεται η συλλογη).

PURESSENCE - DON’T KNOW ANY BETTER ετσι λεγεται το τραγουδι...

Επεξ/σία από giorgio26
Δημοσ.

Παιδες Γεια σας....Ειμαι καινουργιος εδω γιαυτο συγχωρεστεμαι αν εκανα κανενα λαθος....Ψαχνω να βρω το τραγουδι απο το καινουργιο τραιλερ του ΣΚΑΙ(Το ΠιΟ Προσφατο)Που δειχνει Ολες τις καινουργιες εκπομπες για τον Σεπτεμβρη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...