Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
μηπως ξερει καποιος το δευτερο και το προτελευταιο τραγουδι που ακουγονται εδω? :-)

http://www.compactdisclub.gr/content/000F4240/samples/video/CD0096_Low.wmv

Natalie Imbruglia - Shiver

Rob Thomas - Lonely no more

(Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish)

Δημοσ.
Natalie Imbruglia - Shiver

Rob Thomas - Lonely no more

(Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish)

ααα, ευχαριστω πολυ :-D

ναι το καταλαβα και το αλλαξα, ευχαριστω και παλι ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Που τις είδες τις πληροφορίες; Και πάλι το αποτέλεσμα μηδενικό παραμένει και συνεχίζουμε να ψάχνουμε ποιό είναι το κομμάτι!

Το να γράψεις την διαφήμιση για να βγάλεις ένα τρακ με κόψε-ράψε με κάποιο mp3 editor πρόγραμμα -όπως έκανε το μέλος του youtube- είναι πανεύκολο και το κάνει ο καθένας και το ανεβάζει σαν mp3. :rolleyes:

One more time: Γνωρίζει κανείς ποιό είναι τελικά το κομμάτι που παίζει στο Milko; :whistle:

http://www.youtube.com/watch?v=ruP70a3FLG0

σου περασε ποτε απ το μυαλο να δεις τα more info;;;;;;;

ειναι δεξια και λιγο πανω απ το video.........

Επεξ/σία από kostaspeninha
Δημοσ.

Γεια σας παιδες...!! Μηπως ξερετε το κομματι που ειχε η διαφημιση της νετ για τον τελικο του τσαμπιονς λιγκ;;(εχει περασει λιγος καιρος βεβαια αλλα τωρα σας βρηκα :-D )

Δημοσ.

ειναι απο το σαουντρακ της ταινιας (desperado) και λεγεται (buchos garcias)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 06:20 ----------

καλημερα!

ψαχνω απελπισμενα τη μουσικη απο την σειρα singles κυκλος 1 επεισοδιο 13, στο λεπτο 10κ38 μεχρι το 12ο , παραθετω κ το επεισοδιο!

http://video.google.com/videoplay?docid=-4662519641953734488

ΠΛΙΙΙΙΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ εχω ψαξει παντου αλλα ματαια..

αν το βρειτε στειλτε μου παρακαλω πμ.ευχαριστω.

ειναι απο το σαουντρακ της ταινιας (desperado) με τον αντονιο μπαντερας και λεγεται (buchos garcias)

Δημοσ.
παιδια ξερει κανεις το τραγουδακι που δειχνει τις υποψηφιες των καλλιστειων, και τελειωνει μια με τα κρακερ παπαδοπουλου και μια με το τσαι λιπτον;

Ναι, αν το ξέρει κανείς ας κάνει ένα ψυχικό να μας βοηθήσει! Το ψάχνω κι εγώ το τραγούδι... ;-)

Δημοσ.

διαφήμιση στο ραδιόφωνο του γερμανου λεγοταν ¨σφυρίχτερ¨. (την έπεζε αρκετά το ράδιο αρβίλα πρίν μερικούς μήνες!)

Δημοσ.

Γεια σε ολους!

Παιδια εγω ψαχνω το τελευταιο τραγουδι που παιζει στο "επεισοδιο 15" της σειρας "χαρα αγνοειται" ....

Αμα καταλαβαινω καλα οι αρχικοι στιχοι πρεπει να λενε " no matter where you'll go i'll always be with you in a place i know from my dreams..." αλλα οσο κι αν εψαξα δεν το βρηκα...!!!

Μπορει να βοηθησει καποιος????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...