Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
http://www.youtube.com/watch?v=ruP70a3FLG0'>http://www.youtube.com/watch?v=ruP70a3FLG0

το κομματι που ψαχνεις ειναι του milko

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:12 ----------

το κομματι που ψαχνεις ειναι της νεας διαφημισης του milko

http://www.youtube.com/watch?v=ruP70a3FLG0

ελπιζω να βοηθησα

εισαι θεος!!:-D

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επειδη βλεπω πως αρκετοι εχετε την απορια αν και δεν εχω δει την διαφημιση θα κανω μια προσπαθεια να σας βοηθησω.. δοκιμαστε να ακουσετε το --> dennis_ferrer--infonia_della_notte_(original_mix)-dh

ισως ετσι οπως ειναι η σε καποιο remix η μονο η μελωδια του λογικα πρεπει να ειναι αυτο καθως ειναι το πιο πρασφατο release που εχει γινει απο καποιον απο αυτους τους 2. παντως θα με βοηθουσε αν καποιος ανεβαζε το βιντεο με την διαφημιση ..ισως μπορω να βοηθησω περισσοτερο.

Δημοσ.

Αν και είναι τελείως άκυρο το βίντεο

σας παρακαλώ ρε παιδιά έχω φάει τον κόσμο να βρώ ποιο είναι αυτό το τραγούδι που παίζει πίσω απο τον ρακιντζή( :P:p) το έχω ακούσει σε άπειρες ταινίες και trailer αλλα απο μια αναζήτηση στο youtube ΑΔΥΝΑΤΟΝ να βρώ ποιός το έχει γράψει.

Ευχαριστώ εκ των προταίρων......

Δημοσ.

πολύ ιδιαιτερα γιαυτος που θέλουν να δουν τις νότες

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:40 ----------

επισης μπορητε να μου πητε ποιο τραγουδι παιζετε στην αρχη των ιατρικών υποθέσεων (house\ ,ευχαριστώ πού)

Δημοσ.

παιδια..σας καλωσορίζω καθώς είμαι καινούρια στο forum απλά θα ήθελα να σας παρακαλέσω...ψάχνω ένα τραγούδι εναγωνιωδώς και δεν μπορώ να το βρω διοτι δεν ξέρω πως λέγεται!είναι από το προσφάτως τελευταίο επεισόδιο απο τους λατρεμένους μου γειτονες στο 25ο λεπτό.στη σκηνή που τσακώνονται ο άρης και η ιφιγένεια.αν κάποιος το ξέρει...ας μου το πει αν εχει την καλωσύνη!!!σας ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!! :-Ρ

Δημοσ.
Αν και είναι τελείως άκυρο το βίντεο

σας παρακαλώ ρε παιδιά έχω φάει τον κόσμο να βρώ ποιο είναι αυτό το τραγούδι που παίζει πίσω απο τον ρακιντζή( :P:p) το έχω ακούσει σε άπειρες ταινίες και trailer αλλα απο μια αναζήτηση στο youtube ΑΔΥΝΑΤΟΝ να βρώ ποιός το έχει γράψει.

Ευχαριστώ εκ των προταίρων......

το κομματι που ψαχνεις ειναι απο την ταινια "the rock" με τον nicolas cage και τον sean connery απο το 1996 . πατα στο utube "the rock soundtrack" και θα το βρεις. ;)

Δημοσ.
επειδη βλεπω πως αρκετοι εχετε την απορια αν και δεν εχω δει την διαφημιση θα κανω μια προσπαθεια να σας βοηθησω.. δοκιμαστε να ακουσετε το --> dennis_ferrer--infonia_della_notte_(original_mix)-dh

ισως ετσι οπως ειναι η σε καποιο remix η μονο η μελωδια του λογικα πρεπει να ειναι αυτο καθως ειναι το πιο πρασφατο release που εχει γινει απο καποιον απο αυτους τους 2. παντως θα με βοηθουσε αν καποιος ανεβαζε το βιντεο με την διαφημιση ..ισως μπορω να βοηθησω περισσοτερο.

δυστυχως δεν ειναι αυτο. :-(

Δημοσ.

Γνωρίζει κανένας το κομμάτι από την διαφήμιση MAD Video Music Awards 2009; Το άκουσα πριν λίγες μέρες στο ραδιόφωνο αλλά δεν είπε ποιανού ήταν. thanks in advance =)

Δημοσ.

Γεια χαρα!Ψαχνω το τραγουδι απο την διαφημιση του παγωτου magic που περπαταει η κοπελα κ ολοι οσοι ειναι ντυμενοι σαν ευγενεις σηκωνονται ορθιοι.

Δημοσ.
Γεια χαρα!Ψαχνω το τραγουδι απο την διαφημιση του παγωτου magic που περπαταει η κοπελα κ ολοι οσοι ειναι ντυμενοι σαν ευγενεις σηκωνονται ορθιοι.

ναι,κι εγω το ψαχνω αυτο!επισης και αυτο απο τη διαφημιση του μιλκο...

Δημοσ.

sweet lady queen little lady queen πρεπει να λεει αλλα το google δεν με διαφωτιζει κ πολυ...

Δημοσ.
sweet lady queen little lady queen πρεπει να λεει αλλα το google δεν με διαφωτιζει κ πολυ...

και για κατι i'll let it go....?

εχω ακουσει 6 διαφορετικα little lady και κανενα δνε ειναι!

πως λεγεται το παγωτο??το ξεχασα τελειως!:mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...