Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίζει μια διαφήμιση των καταστημάτων "Germanos" που στέλνει 500 νικητές, που θα αγοράσουν κινητό από εκεί, στο Cavo Paradiso στη Μύκονο.Έχει επένδυση ένα χαλαρό electronic κομμάτι.Πιθανώς να είναι κάποιου από τους dj που αναφέρει στη διαφήμιση.Μπορεί και όχι.Αν το ξέρει κανείς ποιο είναι ας το γράψει.

Thx.

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Παίζει μια διαφήμιση των καταστημάτων "Germanos" που στέλνει 500 νικητές, που θα αγοράσουν κινητό από εκεί, στο Cavo Paradiso στη Μύκονο.Έχει επένδυση ένα χαλαρό electronic κομμάτι.Πιθανώς να είναι κάποιου από τους dj που αναφέρει στη διαφήμιση.Μπορεί και όχι.Αν το ξέρει κανείς ποιο είναι ας το γράψει.

Thx.

Κι εγώ ψάχνω αυτό το κομμάτι. Όποιος γνωρίζει ας μας δώσει τα φώτα του !!!

Δημοσ.

Thx.

Γεια σε όλους.Το ψάχνω και γω αυτό το κομμάτι! Οι dj είναι οι:Dennis Ferrer και Jerome Sydenham αλλά δεν ξέρω αν το κομμάτι είναι ενός από τους 2.Έψαχνα πριν αλλά με τόσα που άκουσα ξέχασα το ρυθμό της διαφήμισης!:)

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς ποιο ειναι το τραγούδι παίζει στο τρέιλερ που διαφημίζει την ταινία I Am Legend στο Star?

Δημοσ.
Γνωριζεις καποιος το τργουδι απο την διαφιμηση της νεας SONY Bravia 200Hz?

εάν εννοείς το διαφημιστικό που πετάγονται παντού χρώματα είναι το "The Thieving Magpie" του Rossini.

http://www.youtube.com/watch?v=Us_6fXZpt-c

κάπου στο 4:25 ξεκινάει το μέρος που παίζει στη διαφήμιση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειναι μια διαφημιση που δε θυμαμαι τι προϊον διαφημιζει,αλλα δειχνει εναν που του αρεσει μια κοπελα και της στελνει γραμμα οταν ηταν μικρα,μετα της κανει κανταδα,στον δρομο της κανει οτοστοπ(κατι τετοιο)και μετα βγαζει ενα βιβλιο που λεει 1000 λαθη για να αποφυγετε μια σχεση.παιζει ενα γαλλικο κομματι που λεει "avec toi,toi".τα γαλλικα μου περιοριζονται σε αυτα που εμαθα στο γυμνασιο :-P το ξερετε?

Επεξ/σία από x-filer
Δημοσ.
Το κομματακι στην διαφημηση του Γερμανου για τα ταξιδια στην Μυκονο το ξερει κανενας????

Ενδιαφέρομαι και εγώ για το συγκεκριμένο. Αν γνωρίζει κάποιος... :-)

Δημοσ.
Ενδιαφέρομαι και εγώ για το συγκεκριμένο. Αν γνωρίζει κάποιος... :-)

Δεν ετυχε να την δω στην τηλεοραση,την ακουσα στο ραδιο,ευχομαι να ειναι το ιδιο

Ferrer & Sydenham-Sandcastles(Martijn Ten Velden & Mark Knight Mix)

Δημοσ.
Δεν ετυχε να την δω στην τηλεοραση,την ακουσα στο ραδιο,ευχομαι να ειναι το ιδιο

Ferrer & Sydenham-Sandcastles(Martijn Ten Velden & Mark Knight Mix)

Όχι δεν είναι το sandcastles στην τηλεόραση

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=ruP70a3FLG0'>http://www.youtube.com/watch?v=ruP70a3FLG0

το κομματι που ψαχνεις ειναι του milko

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:12 ----------

ειναι μια διαφημιση που δε θυμαμαι τι προϊον διαφημιζει,αλλα δειχνει εναν που του αρεσει μια κοπελα και της στελνει γραμμα οταν ηταν μικρα,μετα της κανει κανταδα,στον δρομο της κανει οτοστοπ(κατι τετοιο)και μετα βγαζει ενα βιβλιο που λεει 1000 λαθη για να αποφυγετε μια σχεση.παιζει ενα γαλλικο κομματι που λεει "avec toi,toi".τα γαλλικα μου περιοριζονται σε αυτα που εμαθα στο γυμνασιο :-P το ξερετε?

το κομματι που ψαχνεις ειναι της νεας διαφημισης του milko

http://www.youtube.com/watch?v=ruP70a3FLG0

ελπιζω να βοηθησα

Δημοσ.
Μήπως ξέρει κανείς ποιο ειναι το τραγούδι παίζει στο τρέιλερ που διαφημίζει την ταινία I Am Legend στο Star?

το ψάχνω και εγώ αυτο, οπότε όποιος ξέρει ποιο είναι παρακάλω να βοηθήσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...