Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το τραγούδι αυτό παίζει και στην εκπομπή κατά τη διάρκεια των τίτλων??

εάν ναι βρήκα αυτό το βιντεάκι όπου φαίνονται οι τίτλοι τέλους και αναφέρει ότι στη μουσική των τίτλων είναι το Devon του Dr. Didg από το άλμπουμ Out of the woods.

δείγμα του κομματιού εδώ

όχι δεν είναι αυτό. Το κομμάτι το έχω ακούσει μόνο στη διαφήμιση για την εκπομπή σε άκυρες στιγμές στο Mega.

ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως.

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γεια παιδια.ξερει κανεις ποιο ειναι το τραγουδι που ακουγεται στο τρειλερ του grey's anatomy για το αυριανο επεισοδιο?

Δημοσ.
Γεια σας ... Ξέρει κανείς πώς λέγεται το τραγοθδάκι που ακούγεται στην αρχή του παρακάτω βίντεο?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

http://www.youtube.com/watch?v=1ornLG6As4Y

Plz παιδιά, το ξέρω ότι σας βάζω δύσκολα, αλλά δεν μπορεί... Όλο και κάποιος θα το ξέρει εδω΄μέσα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Ψάχνω το 3ο και τελευταίο κομμάτι άπο την διαφήμιση της Vodafone για την συναυλία των Depeche Mode.Το πρώτο είναι το Personal Jesus,δεύτερο το Wrong,το τρίτο πώς λέγεται; Έχω κάμποσες συλλογές άλλα δέν το έχω σε καμία το συγκεκριμένο.Ευχαριστώ.

Δημοσ.
ψαχνω το τραγουδι που επαιξε στα υπεροχα πλασματα στο επεισοδιο 25 οταν η γραμματεας κανει ερωτικη εξομολογηση στο αφεντικο της.

ειναι στο 7:15

http://video.google.com/videoplay?docid=-8628117323165396930

Vicky ειναι το Hoppipolla απο Sigur Ros. Τελειο τραγουδι και τελειο συγκροτημα!

Δημοσ.
καλησπερα!

ξερει κανεις πως ακριβώς λέγεται το τραγούδι που λέει "thousand colours in the rain" και παίζει σε μια διαφήμιση που μαζεύονται χρωματιστά ανθρωπάκια κτλ.

Ειναι το She's a rainbow-Rolling Stones.

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους.Ψάχνω το 3ο και τελευταίο κομμάτι άπο την διαφήμιση της Vodafone για την συναυλία των Depeche Mode.Το πρώτο είναι το Personal Jesus,δεύτερο το Wrong,το τρίτο πώς λέγεται; Έχω κάμποσες συλλογές άλλα δέν το έχω σε καμία το συγκεκριμένο.Ευχαριστώ.

Αν θυμαμαι καλα τη διαφημιση ειναι το "Everything Counts".

Δημοσ.

Μήπως ξέρετε ποιο τραγούδι είναι αυτό το βραζιλιάνικο που παίζει σε μια διαφήμιση. Διαφημίζει αμάξι.. δε θυμάμαι όμως ούτε πια μάρκα αμαξιού είναι...

ένα ροζ

ξέρω ότι δε δινω πολλά στοιχεία αλλά δεν μπορεί να μην το έχετε προσέξει, είναι ένα πολύ χαρούμενο βραζιλιάνικο τραγούδι..

Δημοσ.

Μηπως ξερει καποιος το τραγουδι που παιζεται στη διαφιμηση της Vodafone και ειναι ενα τυπος που διπλωνει τα παντα τα βαζει στην τσεπη του και φευγει.(βιβλιοθηκες,χαρτες,μεχρι και την κοπελα του).Εψαξα και δεν το βρηκα.

Και αλλο ενα ψαχνω.Τη μουσικη που επαιζε στη μηχανη του χρονου στον Alpha ενδιαμεσα οταν εδειχνε τα βιντεο και διηγουνταν ο Βασιλοπουλος.Ηταν ψιλολυπητερη και νοσταλγικη.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ψαχνω το κομματι που ακουγεται στην εκπομπη 'κατι ψηνεται' κατα την ψηφοφορια.

Γνωριζει κανεις ποιο ειναι???

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:53 ----------

Μηπως ξερει καποιος το τραγουδι που παιζεται στη διαφιμηση της Vodafone και ειναι ενα τυπος που διπλωνει τα παντα τα βαζει στην τσεπη του και φευγει.(βιβλιοθηκες,χαρτες,μεχρι και την κοπελα του).Εψαξα και δεν το βρηκα.

Και αλλο ενα ψαχνω.Τη μουσικη που επαιζε στη μηχανη του χρονου στον Alpha ενδιαμεσα οταν εδειχνε τα βιντεο και διηγουνταν ο Βασιλοπουλος.Ηταν ψιλολυπητερη και νοσταλγικη.

Ευχαριστω.

Weezer - Perfect Situation ->vodafone

Δημοσ.

Tο κομμάτι της διαφήμισης "Η ΝΕΤ στην Ευρώπη" δεν το γνωρίζει κάποιος;

(συγγνώμη για το διπλό μήνυμα αλλά μου αρέσει πολύ :P )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...