Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παίδες πως λέγεται το τραγούδι που παίζει στη διαφήμιση διαφήμιση της μπύρας "Μύθος";;; Εκείνη με εκείνον που βρέχει το παντελόνι του κτλ...

Δημοσ.

Παιδια ..αν και εψαξα δεν βρηκα αυτο που ήθελα.... Στους τιτλους τελους της σειρας 40 κυματα του Αντ1 παιζεται ενα κομματι..για λιγα δευτερολεπτα...οσο διαφημιζουν το Λιτσα.com ξερεις κανεις ποιο είναι? Ειναι κομματι 4 ετων...περιπου

Δημοσ.
Ναι αυτο ειναι ευχαριστω πολυ!

Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε να βρω κ αυτο που παιζει εδω http://www.youtube.com/watch?v=fiblTs9H2eg&feature=related και αρχιζει στα 5:30 λεπτα?

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Αν θες να στο στειλω σε pm γιατι το "βρηκα" αλλου...και αν συνεχισω να μιλαω θα με πεταξουν :-D

Δημοσ.
ξέρει κανείς το τραγούδι από την διαφήμιση του renault megane coupe?

Παίζει αυτές τις μέρες στην tv

Ειναι το "Jerk It Out" απο τους Caesars

Δημοσ.
Αν θες να στο στειλω σε pm γιατι το "βρηκα" αλλου...και αν συνεχισω να μιλαω θα με πεταξουν :-D

ok:-Dαν 8ες στειλε μου κ τον τιτλο του προηγουμενου κομματιου γιατι 8ελω να το κατεβασω κ το διεγραψαν απο youtube.ευχαριστω πλ!

Δημοσ.

Γεια σασ παιδία, πεειδη βλέπω υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση λεω κ εγώ να ρωτήσω αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Είναι το τραγούδι στη διαφήμιση της vodafone οπου ο εινα ενας άνθρωποσ που παιρνει μαζι του διπλώνοντας του, έπιπλα. κορνιίζες, τη γυναίκα του και τα βάζει στην τσέπη του. Την δείχνουν πολύ συχνά. ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
Γεια σασ παιδία, πεειδη βλέπω υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση λεω κ εγώ να ρωτήσω αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Είναι το τραγούδι στη διαφήμιση της vodafone οπου ο εινα ενας άνθρωποσ που παιρνει μαζι του διπλώνοντας του, έπιπλα. κορνιίζες, τη γυναίκα του και τα βάζει στην τσέπη του. Την δείχνουν πολύ συχνά. ευχαριστώ εκ των προτέρων

http://www.youtube.com/watch?v=WUm8JbQDG9E

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...