Ntzes Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Αν εννοείτε αυτό που ακούγεται μόνο ένα «ΑαΑαΑα» είναι το «Club Foot» των Kasabian. Όχι εγώ δεν λέω αυτό. Ούτε τους AC/DC. Λέω το κομμάτι που ακούγετε στούς τίτλους και οταν πέφτουν διαφημίσεις στο ενδιαμεσο του αγώνα. Metal κομμάτι, style Prodigy με ήχο απο μονοθέσιο...
Cristina Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Όχι εγώ δεν λέω αυτό. Ούτε τους AC/DC.Λέω το κομμάτι που ακούγετε στούς τίτλους και οταν πέφτουν διαφημίσεις στο ενδιαμεσο του αγώνα. Metal κομμάτι, style Prodigy με ήχο απο μονοθέσιο... Και δεν το λες πιο νωρίς; Δοκίμασε το «Invaders Must Die» των Prodigy. Ίσως αυτό να θέλεις.
LinaDL Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 γεια σας !! ψαχνω εδω και πολυ καιρο το τραγουδι που παιζει στην διαφημιση του channel 9 σας ευχαριστω ολους απο τωρα
MiSSLiTTleDeVil Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 παιδια μπορειτε να μου πειτε πιο τραγουδι παιζει στην διαφημιση της "cosmote" δειτε εδω http://www.youtube.com/watch?v=MtnJ6e5Kc_A ευχαριστω πολυ !!!!! Αμμος > Επαφη
φατσούλα Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 μηπως μπορει καποιος να με βοηθήσει, ψαχνω τη μουσικη απο το χτυπημα του τηλεφωνου της Λινας Σακκα απο τα 40 κυματα και δεν ξερω ποιος το τραγουδαει. Ευχαριστω
alexzzz Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 (και μετά βρείτε μου και μένα το τηλέφωνο της Λίνας Σακκά... )
mech5107 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Ψάχνω μέρες να βρώ ένα τραγούδι, στιλ rnb, το χρησιμοποιεί συχνά το mega σε διαφημίσεις για ταινίες, και λέει κάτι τέτοιο "...money making is a wonderful thing..." Αν το ξέρει κανείς, ας μου πει συγκρότημα, τίτλο, γενικά ότι ξέρει...
Cristina Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Ψάχνω μέρες να βρώ ένα τραγούδι, στιλ rnb, το χρησιμοποιεί συχνά το mega σε διαφημίσεις για ταινίες, και λέει κάτι τέτοιο "...money making is a wonderful thing..." Αν το ξέρει κανείς, ας μου πει συγκρότημα, τίτλο, γενικά ότι ξέρει... «Maxim ft. Skin - Carmen Queasy»
Danielle.69 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Βρε παιδιά ξέρει κανείς πως λέγεται το κομμάτι που παίζει στη διαφήμιση για το έργο "Η Μαύρη Ντάλια" Έχω πιάσει κάτι λέξεις τύπου .....crazy....that woman..... Σας παρακαλώ όποιος το ξέρει ας μου απαντήσει .....Ευχαριστώ πάρα πολύ
child_me Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Βρε παιδιά ξέρει κανείς πως λέγεται το κομμάτι που παίζει στη διαφήμιση για το έργο "Η Μαύρη Ντάλια" Έχω πιάσει κάτι λέξεις τύπου .....crazy....that woman.....Σας παρακαλώ όποιος το ξέρει ας μου απαντήσει .....Ευχαριστώ πάρα πολύ ρε συ εάν αναφέρεσαι στη διαφήμιση του σταρ το τραγουδάκι που παίζει είναι τούτο http://www.youtube.com/watch?v=ObUfqLu1kPA wrong lyrics btw
kostetos Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Απο nescafe frappe-nothing to betray ξερετε τι γινετε?εχει ανεβει η τιποτα ακομη?
marw_rhodes Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Παιδιά έχετε βρει όσα κομμάτια σας ζητάνε... Αυτό από την διαφήμιση petite beurre παπαδοπούλου ακόμα τίποτα... Υ.Γ. δεν είναι το Henna που λέτε...
Danielle.69 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 ρε συ εάν αναφέρεσαι στη διαφήμιση του σταρ το τραγουδάκι που παίζει είναι τούτο http://www.youtube.com/watch?v=ObUfqLu1kPA wrong lyrics btw Χιλια ευχαριστω ρε child_me...Δν ξερεις απο ποση γκρινια εσωσες τους δικουσ μου στο σπίτι Οσο για τους στιχους το φανταστηκα οτι θα ηταν λάθος αλλα δεν μπορουσα να τους ακουσω καλα...μιλάγε ενας μ******* πάνω από το Trailer.... Και πάλι 1000 thanks !
grandelion Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 ενα ΤΡΑΓΟΥΔΙ απο το σποτακι του Γ4!!! Γυναικια φωνη...λεει κατι για forever...together κατι τετοιο!!! καντε μια προσπαθεια ρε παιδια!!!! αξιζει τον κοπο!!!!! δεν ειναι το κλασσικο τραγουδι της σειρας worried about... PLEASE HELP ME!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα