DeareN Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Παιδιά ψάχνω απεγνωσμένα αυτό το τραγούδι, είναι φανταστικό απο τη διαφήμιση του Hyundai Tucson το ξέρει κανεις? Ευχαριστώ >http://www.youtube.com/watch?v=-bc5YGRpZBM
jason_rethymno Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Ashley Hοlmes? Επεξ/σία 10 Απριλίου 2009 από jason_rethymno
cerial Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 καλημερα,ακουσα ενα τραγουδι κ εχω κολλησει,ελπιζω καποιος να με βοηθησει.το ακουσα καποια στιγμη στην εκπομπη εχουμε κ λεμε στην ερτ με την ρικα βαγενα,την λουιζιδου κ.τ.λ. μπορεσα να συγκρατησω κατι λιγα (αλλα μπερδεμενα) εχω την εντυπωση πως ειναι τραγουδι του moby (oh singing men beggin on you,oh singing men look around you) παιδια κανενα νεο????κανεις δε γνωριζει???
descarpa Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Καλησπέρα.... Θέλω να ρωτήσω το τραγούδι τις Wind στην τηλεοραση ξέρει κανείς πως λέγεται ??? Λογικά εννοείς το Hot 'N' Cold από Katy Perry
marw_rhodes Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=p9dmq2r4kO8 ? Μπήκα να δω αν είναι αυτό το τραγούδι αλλά το βίντεο έχει σβηστεί... Τίποτα ακόμα παιδιά για το τραγούδι από την διαφήμιση Petite Beurre Παπαδοπούλου;
rodin002 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Ψάχνω ενα τραγουδι απο το βιντεο της Ναντια Μπουλε στο Super Star που το τραγουδαει ενας αντρας με μια γυναικα..το ξέρει κανεις?
GtcTurbo Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μπήκα να δω αν είναι αυτό το τραγούδι αλλά το βίντεο έχει σβηστεί... Τίποτα ακόμα παιδιά για το τραγούδι από την διαφήμιση Petite Beurre Παπαδοπούλου; http://www.youtube.com/watch?v=yf2iZFwxOxA
ravend Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 καλημερα,δεν ειναι απο διαφημηση ειναι απο τον ατλαντις τον σταθμο.και λεει τα παρακατω λογια.. Εχω φτιαξει το αμαξι και κοντευει να πεταξει. Εχω βαλει μπλε φωτακια να χαζευουν ......... Και το τουρμπο εχω βαλει και τη σκαστρα εχω βγαλει ναι ειμαι ο καααγκουρραααςςς ντοιν ντοιν ντοιν ( και καλα αυτα ειναι καγκουρο) ξερει κανεις πως λεγεται αυτο το κομματι?κ σε ποιον δισκο του ατλαντις μπορω να το βρω? ευχαριστω
danny.solberg Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Καλημέρα παιδιά...επειδή έχω τρελαθεί τελείως μ αυτό το τραγούδι αλλα ακόμα δεν μπορώ να το βρώ σας βάζω ένα λίνκ να το ακούσετε κ εσείς... Σας θυμίζω οτι πρόκειται γ το τραγούδι π ακούγεται στην σειπά τ mtv furtv:http://www.youtube.com/watch?v=dlFDCRIWFfU
descarpa Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς ένα ψιλο-rock τραγουδάκι που παίζει στο σποτάκι του ΑΝΤ1 που διαφημίζει την προβολή του "Αόρατου Εραστή" με την Ντέμι Μουρ και τον Πάτρικ Σουέιζι?
cerial Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 παιδια κανεις το τραγουδι του moby??? απο την εκπομπη της ερτ με ρικα βαγιανη κ λουιζιδου???
frixos_scrat Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 καλημερα σε ολους!μηπως μπορει να με βοηθησει κανεις με το κομματι που ακουγεται στη διαφημιση του ΕΟΤ-υπουργειοu τουριστικης αναπτυξης?ειναι style folk-traditional -νομιζω πως η διαφημιση κλεινει με τη φραση: φετος μενουμε Ελλαδα.Thanks in advance!! !)
descarpa Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 παιδια το καινουριο τραγουδακι των caprice παπαδοπουλου το ξερει κανεις? η μουσικη ειναι καπως αραβικο-ινδικο? http://www.youtube.com/watch?v=nXxiF7HdzV4 μηπως ξερετε το καινουριο τραγουδι του καπρις caprice παπαδοπουλου που μοιαζει με αραβικο-ινδικο? please!!!!!! Επιτέλους βρέθηκε! Dil Se - Chaiyya Chaiyya... Με τις υγειές σας!
Loser Geek Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Γεια σας παιδια! Εδω και καιρο (χρονια) ψαχνω κομματακια απο διαφημισεις. Ειναι χαρακτηριστικες και πιστευω να τα θυμαστε ακομα 1. Παλια διαφημιση περιοδικου Vοyager με ενα απαλο φωνητικο γυναικας. Πρεπει να ηταν Lisa Gerrard αλλα δεν ξερω τιτλο 2. Παλια διαφημιση Σκοντα Οκταβια, οπου σε ενα βουνισιο χωριο (Βαλκανια; ) τα παιδια βλεπουν τη "Μαρια" να ερχεται σε ενα Σκοντα, και οι γριες κουτσομπολευουν οτι παντρευτηκε ενα πλουσιο γερο. Η μουσικη ειναι γυναικειο εθνικ φωνητικο. Ελπιζω καποιος να το θυμαται! Τωρα σε προσφατες φασεις που ελπιζω να εχουμε καποια τυχη 1. Διαφημιση γιαουρτιου-μους ΦΑΓΕ. Με μια γκομενα σε ενα δασος. Η μουσικη ειναι συνθεσαιζερ και καπως φανταζυ 2. Τραγουδι διαφημισης Τριντεντ με κατι σκιες που ζωντανευουν. 3. Μουσικη που δεν ακουγεται σε διαφημιση αλλα την εχω βρει σε εκπομπες και ρεπορταζ. Για παραδειγμα την εχω ακουσει στο Δρυμουση. Ειναι χαρακτηριστικη στο οτι αρχιζει μονο με μια τρομπετα (μαλλον) που επαναλαμβανει ενα μονοτονο ρυθμο μονη της. Εχει ενα εφφε και ακουγεται θολα, σαν απο μακρυα... Η αρχη ειναι λιγο θλιβερη και ψαρωνει οτι προκειται για κλασσικο κομματι. Μετα μπαινει δυνατο beat χωρις να σταματαει ομως ο ρυθμος της τρομπετας. Λογικα πρεπει να ειναι "τωρινο" κοματι και πρεπει να ακουγεται
kistos Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Παιδιά γνωρίζει κάποιος το τραγούδι τίτλων της σειράς του MEGA "Τα μυστικά της Εδέμ" ?? Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα