xrysoulini69 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 μηπως ξερετε το καινουριο τραγουδι του καπρις caprice παπαδοπουλου που μοιαζει με αραβικο-ινδικο? please!!!!!!
cerial Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 καλημερα,ακουσα ενα τραγουδι κ εχω κολλησει,ελπιζω καποιος να με βοηθησει. το ακουσα καποια στιγμη στην εκπομπη εχουμε κ λεμε στην ερτ με την ρικα βαγενα,την λουιζιδου κ.τ.λ. μπορεσα να συγκρατησω κατι λιγα (αλλα μπερδεμενα) εχω την εντυπωση πως ειναι τραγουδι του moby (oh singing men beggin on you,oh singing men look around you)
fotik Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Γεια σας παιδιά.Πρώτη μου φορά και θέλω να ρωτήσω.Ξέρει κανείς το τραγούδι που παίζει στο Chivas????? Eυχαριστώ
the_valliant Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ψάχνω μια συλλογή που πίστευα ότι είναι του Compact Disc Club με ορχηστρικά κομάτια με χορωδία. Ξένα κομμάτια κυρίως, πολύ γνωστά. Ούτε στο Delta Club το βρίσκω... Αν θυμάμαι καλά ο τίτλος ήταν Angelic Voices ή κάπως έτσι.
youvi Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Παιδιά τώρα τελευταία παίζεται μια διαφήμιση της tellas με έναν άνδρα και μια γυναίκα που πατάνε κάτι τεράστια κουμπιά (κόκκινο,μπλε,κίτρινο) και πέφτουν κάτι ακουστικά τηλεφώνου.Το κομμάτι ξεκινά με βιολί ή βιολεντζέλο.Ευχαριστώ πολύ. το τραγουδι ειναι The Veronicas - Untouched ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:39 ---------- Μηπως ξερει κανεις το τραγουδι που παιζεται στην διαφιμιση για τα καλλιστεια του αντεννα 2009 ??? Αν σας βοηθαω ειναι εκεινη με ενα κοριτσι που κολλαει κατι αφισες και το σποτ λεει:για να εισαι σταρ χρεαζεται κατι παραπανω!! ...???? please το χρεαζομαι!!!!
uvec85 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ειναι το Hard To Explain απο τους Strokes ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:09 ---------- το τραγουδι ειναι The Veronicas - Untouched ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:39 ---------- Μηπως ξερει κανεις το τραγουδι που παιζεται στην διαφιμιση για τα καλλιστεια του αντεννα 2009 ??? Αν σας βοηθαω ειναι εκεινη με ενα κοριτσι που κολλαει κατι αφισες και το σποτ λεει:για να εισαι σταρ χρεαζεται κατι παραπανω!! ...???? please το χρεαζομαι!!!! Ειναι το Hard To Explain απο τους Strokes
GtcTurbo Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 μηπως ξερετε το καινουριο τραγουδι του καπρις caprice παπαδοπουλου που μοιαζει με αραβικο-ινδικο? please!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=nXxiF7HdzV4
youvi Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ειναι το Hard To Explain απο τους Strokes ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:09 ---------- Ειναι το Hard To Explain απο τους Strokes Ευχαριστω πολυ το εψαχνα τοσο καιρο!!!
xrysoulini69 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 παιδια το καινουριο τραγουδακι των caprice παπαδοπουλου το ξερει κανεις? η μουσικη ειναι καπως αραβικο-ινδικο?
cozanostra Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) [/color] Γεια σας παιδιά.Πρώτη μου φορά και θέλω να ρωτήσω.Ξέρει κανείς το τραγούδι που παίζει στο Chivas?????Eυχαριστώ ποια εννοεις;;μπορεις να δωσεις κανα στοιχειο;; Επεξ/σία 7 Απριλίου 2009 από cozanostra
mksstratos Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ειναι το Hard To Explain απο τους Strokes ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:09 ---------- Ειναι το Hard To Explain απο τους Strokes πω πω πω πω δεν παίζεστε ρε παιδιά εύγε keep up the good work προσωπικά σας ευχαριστώ πολύ τα έψαχνα και τα δύο:-)
Nameless Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Παιδιά ξέρει κανείς αυτό ;http://www.youtube.com/watch?v=94SYy7dNghY Οι στίχοι που λέει από κάτω είναι σωστοί απ' ότι φαίνεται je marché seul dans la rue.. en ce moment du joie... je veux passer ma vie avec toi Παιδιά αν μπορεί κανείς καμία να βοηθήσει...έχω κολλήσει
MariaTs. Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Γεια σας παιδιά.Πρώτη μου φορά και θέλω να ρωτήσω.Ξέρει κανείς το τραγούδι που παίζει στο Chivas?????Eυχαριστώ Το κομμάτι που ψάχνεις: To Build A Home - The Cinematic Orchestra
olganitsa1994 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 καλησπερα παιδια θα ηθελα να με βοηθησετε να βρω: 1)απο τα σαραντα κυματα στο επεισοδιο 20 το τραγουδι που παιζει στο τελος 2)παλι απο τα σαραντα κυματα οσα περισσοτερα τραγουδια μπορειτε απο το επεισοδιο 21 thanks!
PyTh0n77 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ειναι το Hard To Explain απο τους Strokes ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:09 ---------- Ειναι το Hard To Explain απο τους Strokes good work bro!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα