peloukos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 χεχε πρέπει να τα λέμε τα καλά!! λοιπόν σας δίνω ένα ωραίο κομμάτι, επειδή είμαι άτομο που εκτιμώ την καλή μουσική και τους στίχους και όχι το ρυθμό κτλ ακούγοντας ένα πορτογαλικό ραδιόφωνο άκουσα ένα τραγούδι που με έκανε να ανατριχιάσω και όταν το αγόρι μου (πορτογάλος) μου μετέφρασε το τραγούδι κόλλησα ακόμη περισότερο αλλά είναι καινούργιο και δεν ξέρω αν έχει βγει σε cd αλλά το τραγούδι λέγεται Estou Vivo και ο τραγουδιστής Boss Ac... σας δίνω το link από youtube... εύχομαι να το απολαύσετε όσο εγώ...http://www.youtube.com/watch?v=8JiIplTgBnw
ekkli Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 στη διαφημιση του nip/tuck τους προηγουμενους μηνες επαιζει ενα τραγουδι οπου εγινε τελικα χιτακι. μια κοπελα με κιθαρα ψιλογρηγορο ρυθμο τραγουδαγε. θυμαται κανεις ποιο λεω ?
alexzzz Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Το έχουμε ξαναπεί Amy Mcdonald- This Is The Life (ο δίσκος είναι αρκετά παλιός... απλά τώρα έγινε hit)
olganitsa1994 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι , αν και δε μπορώ να πώ περισσότερα για να βοηθήσω λίγο, ωστόσο θα προσπαθήσω : είναι ένα τραγουδάκι ring tone στο τηλέφωνο της Χριστίνας, στη σειρά "40 κύματα" του ant1, και το τραγουδάει άνδρας, με αγγλικό στίχο. Μακάρι να το ήξερε κάποιος , ευχαριστώ πολύ παιδιά Το μονο τραγουδι που εχω ακουσει σαν ringtone στο κινητο της Χριστινας ειναι το this is the life που το τραγουδα γυναικα,η amy macdonald.... Δεν ξερω αν βοηθησα καθολου...
kistos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα παιδιά! Έχω μία ερώτηση για ένα τραγούδι που άκουσα στο STAR CHANNEL και παιζόταν σε ένα σποτάκι που διαφήμιζε ποιες ταινίες θα δείξει τις επόμενες μέρες. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος τον ευχαριστώ προκαταβολικά!! Συγγνωμη που επαλαναλαμβανω το post μου αλλα θελω να φαινεται στις νεες σελιδες γιατι το ψαχνω εδω και καιρό το κομματάκι! Ευχαριστώ!
iliast Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 . http://www.greektube.org/content/view/21708/2/το τραγουδι που ακουγεται στο λεπτο 6:14 ψαχνω ρε παιδια΄... Παρακαλώ αμα το ξερει κανεις ας μ πει... Δεν μπορει . Ειναι πολυ γνωστο.. όλο και καποιος θα το ξερει. Vanessa Mae...?
inrainbows Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Το μονο τραγουδι που εχω ακουσει σαν ringtone στο κινητο της Χριστινας ειναι το this is the life που το τραγουδα γυναικα,η amy macdonald....Δεν ξερω αν βοηθησα καθολου... Έχω σκάσει στα γέλια, ! Ναι αυτό είναι Δέ παίζομαι, τελικά, την έκανα άνδρα τη κοπέλα! Αλλά μια φορά, και αυτό σε ζάπινγκ το άκουσα :lol: Σ'ευχαριστώ πολύ φιλενάδα
Jordy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μήπως ξέρει κανείς το τραγούδι που έπαιζε στο Ευτυχισμένοι Μαζί στο επεισόδιο 12 όταν χόρευαν στο μπαρ ο Μήτσος και η Εύα??????????
descarpa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μήπως ξέρει κανείς το τραγούδι που έπαιζε στο Ευτυχισμένοι Μαζί στο επεισόδιο 12 όταν χόρευαν στο μπαρ ο Μήτσος και η Εύα?????????? Sandy Rivera - I Can't Stop
Jordy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ πάρα πολύ αυτό είναι το τραγούδι!!!!!!!
manifest Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 παιδια το κομματι που παιζει στην διαφιμιση του Γερμανου που ειναι ενας τυπας σε ενα αεροπλανο και προσπαθει να ριξει μια γκομενα (που τις λεει κατι για τα ψιψιψονια του laptop και τετοια) μπορει καποιος να μου πει ποιο ειναι?
Cristina Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 παιδια το κομματι που παιζει στην διαφιμιση του Γερμανου που ειναι ενας τυπας σε ενα αεροπλανο και προσπαθει να ριξει μια γκομενα (που τις λεει κατι για τα ψιψιψονια του laptop και τετοια) μπορει καποιος να μου πει ποιο ειναι? «The Kooks - Always Where I Need To Be»
manifest Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 «The Kooks - Always Where I Need To Be» ty +10 χαρακτηρες
sportime Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Παιδια καλησπερα, Ψαχνω ενα τραγουδι που ακουγεται σε ενα σποτακι του Γ4 πολυ μικρης διαρκειας στον Alpha. Ειναι γυναικεια φωνη(νομιζω)...και τραγουδαει "...we 're together..." Το εχω ακουσει το βραδυ 2 φορες.... Σας παρακαλω βρειτε το.... Ευχαριστω... Υ.Γ. Δεν ειναι το Worried about ray....
mpoumpounas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Παιδια μηπως ξερει κανεις πως λεγεται το τραγουδι στην διαφημιση της cosmote στο τελος οταν ριχνει το λογοτυπο?ο μονος στιχος που ακουγεται ειναι ενα "I love to..." edit: ακυρο παιδια το βρηκα... Ten Years After - I'd Love To Change The World.Φοβερο κομματι Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2009 από mpoumpounas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα