Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hey ya all ...ψαχνω ενα τραγουδι που τραγουδα μια γυναικα κ οι μονοι στιχοι π θυμαμαι ειναι i love you and you love me...rock τραγουδι

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
hey ya all ...ψαχνω ενα τραγουδι που τραγουδα μια γυναικα κ οι μονοι στιχοι π θυμαμαι ειναι i love you and you love me...rock τραγουδι

εχε... πρωτότυπος στίχος

Δημοσ.
Ένα τραγούδι ακούγεται σε μία διαφήμιση του alpha τελευταία και λέει ..you can start today... Ποιο είναι? Ευχαριστώ :-)

Thom - Principle Of Joy

Δημοσ.
Της νετ δεν το ξερω...του μεγκα ειναι:

Primal Scream feat. Kate Moss - Some velvet morning

http://www.youtube.com/watch?v=REFdA7yS_8M

Επισης για τα μπισκοτα παπαδοπουλου που ψαχνετε μερικοι: Το τραγουδι αυτο ειναι remix απο καποιο παλιο κομματι και δεν θυμαμαι αν το τραγουδαγε συγκροτημα η τραγουδιστρια... κατι παρεμφερες με Sugababes, PCD μπορει και J.Lo ηταν παντως...

δεν ειναι αυτο..παντως το βρηκα μονος μου ειναι το a song for the lovers - richard ashcroft

ευχαριστω οπως παντως...

Δημοσ.
ψάχνω ένα που (μου είπανε) ότι ακούγεται σε διαφήμιση του ΑΝΤ1 όταν παρουσιάζει νέους δίσκους, μόνο μουσική, θυμίζει 80s, ακούγεται πολύ στα clubs τελευταία...:fear:

θυμήθηκα ότι παίζει στο τέλος κάποιας εκπομπής του mega την ώρα που δείχνει τους χορηγούς...:fear:

Δημοσ.
δεν ειναι αυτο..παντως το βρηκα μονος μου ειναι το a song for the lovers - richard ashcroft

ευχαριστω οπως παντως...

this song is for petit buerre παπαδοπουλου?

Δημοσ.

παιδιά να σας βάλω κάτι πιο δύσκολο... Λοιπόν εκεί που έκανα ζάπινγκ μια μέρα έπεσα πάνω σε μια διαφήμιση του star channel για μια σειρά προφανώς.. δεν δειαρκούσε πάνω από λίγα δευτερόλεπτα αλλά άκουσα ένα τραγούδι που δεν έχω ιδέα ποιό ήταν αλλά πρέπει να είναι πολύ καλό... το μόνο που έλεγε η διαφίμηση ήταν 11th Hour ...στα αγγλικά πρέπει να ήταν....... σας διαφώτισα ή μπαα!!??

Δημοσ.
παιδιά να σας βάλω κάτι πιο δύσκολο... Λοιπόν εκεί που έκανα ζάπινγκ μια μέρα έπεσα πάνω σε μια διαφήμιση του star channel για μια σειρά προφανώς.. δεν δειαρκούσε πάνω από λίγα δευτερόλεπτα αλλά άκουσα ένα τραγούδι που δεν έχω ιδέα ποιό ήταν αλλά πρέπει να είναι πολύ καλό... το μόνο που έλεγε η διαφίμηση ήταν 11th Hour ...στα αγγλικά πρέπει να ήταν....... σας διαφώτισα ή μπαα!!??

Χα!!! Και όμως... σε έχω...

Δημοσ.

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πιο είναι το τραγούδι που παιζει σε spotaki στον alpha όταν διαφημίζει τις σειρές που παίζουν τώρα (δείτε στον alpha λέει).

Δημοσ.

Γεια σας!Απ οτι ειδα δεν εχουμε κανενα νεο απο τη διαφημιση petit beurre...ηρθα λοιπον να ρωτησω κατι αλλο!

Σε ενα επεισοδιο Λατρεμενοι μου γειτονες,οπου ο Μπαμπης διηγειται στον Ηλια την διαδικασια του...λουσιματος που του εκανε η κωμμωτρια..Παιζει ενα τραγουδακι...Μπορειτε να μου πειτε ποιο ειναι?Ευχαριστω!

Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι , αν και δε μπορώ να πώ περισσότερα για να βοηθήσω λίγο, ωστόσο θα προσπαθήσω :

είναι ένα τραγουδάκι ring tone στο τηλέφωνο της Χριστίνας, στη σειρά "40 κύματα" του ant1, και το τραγουδάει άνδρας, με αγγλικό στίχο. :-)

Μακάρι να το ήξερε κάποιος , ευχαριστώ πολύ παιδιά

Δημοσ.
άμα λές αυτό, είναι το These are the days - Walther PKK

εγώ ψάχνω ένα που (μου είπανε) ότι ακούγεται σε διαφήμιση του ΑΝΤ1 όταν παρουσιάζει νέους δίσκους, μόνο μουσική, θυμίζει 80s, ακούγεται πολύ στα clubs τελευταία...:fear:

1000tnx auto einai na sai kala

Δημοσ.

alexzzz είσαι θεός και απίστευτα γρήγορος! η πλάκα είναι πως άκουγα kiss FM και έπαιξε και έμαθα από εκέι το τίτλο αλλά 1000 ευχαριστώ όπως και να έχει!

Δημοσ.
alexzzz είσαι θεός και απίστευτα γρήγορος! η πλάκα είναι πως άκουγα kiss FM και έπαιξε και έμαθα από εκέι το τίτλο αλλά 1000 ευχαριστώ όπως και να έχει!

ευχαριστώ, αλλά απλά έτυχε να το ξέρω...

(ψήλωσα 10 πόντους με το πόστ σου... το ομολογώ :-D )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...