Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
καλημερα παιδια ειμαι καινουριος γιαυτο προκαταβολικα συγνωμη για τυχον λαθη...λοιπον ψαχνω ενα τραγουδι που παιζεται σε πρωινη ενημεροτικη εκπομπη...το τραγουδι κανονικα εχει λογια αλλα στην εκπομπη παιζεται το τελος τ μονο π ειναι σκετη μελωδια..σιγουρα το εχετε ακουσει κ ειναι σποτακι οταν η εκπομπη παει γ διαφημισεις...πρεπει να ειναι εκπομπη ειτε της ΝΕΤ ειτε του ΜΕΓΚΑ..οποιος μπορει ας βοηθησει..

Της νετ δεν το ξερω...του μεγκα ειναι:

Primal Scream feat. Kate Moss - Some velvet morning

http://www.youtube.com/watch?v=REFdA7yS_8M

Επισης για τα μπισκοτα παπαδοπουλου που ψαχνετε μερικοι: Το τραγουδι αυτο ειναι remix απο καποιο παλιο κομματι και δεν θυμαμαι αν το τραγουδαγε συγκροτημα η τραγουδιστρια... κατι παρεμφερες με Sugababes, PCD μπορει και J.Lo ηταν παντως...

Επεξ/σία από petran_sailor
  • Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Έχω μία ερώτηση για ένα τραγούδι που άκουσα στο STAR CHANNEL και παιζόταν σε ένα σποτάκι που διαφήμιζε ποιες ταινίες θα δείξει τις επόμενες μέρες. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος τον ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Δημοσ.

παιδια θέλω να απαιτήσω την προσοχή σας για λίγο!!!!!!!!!!

θέλω ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να μου πει όποιος ξέρει το τραγούδι που ακούγεται στην αρχή του έργου Tropic Thunder εκεί που είναι ο Robert Downey Jr. και ο Tobey Maguire και είναι ντυμένοι καλόγεροι.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά! Έχω μία ερώτηση για ένα τραγούδι που άκουσα στο STAR CHANNEL και παιζόταν σε ένα σποτάκι που διαφήμιζε ποιες ταινίες θα δείξει τις επόμενες μέρες. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος τον ευχαριστώ προκαταβολικά!!

ναι το άκουσα και γω,απλά τα σπάει!! παιδιά όποιος το ξέρει ας βοηθήσει plox

Δημοσ.
παιδια μολις ειδα τη διαφημιση:ειναι στον αλφα και διαφημιζει τισ ειδησεις του.δειχνει καποιον να μιλαει σε ενα μικροφωνο-ασπρομαυρη φωτο,δεν προλαβα να δω ποιον-και λεει ειναι η ωρα της αλλαγης ή κατι τετοιο.ειναι φοβερο κομματι,πιο παλια διαφημιζε και αυτοκινητο!λεει κατι σαν "you can start to drive"ή κατι τετοιο,δεν προλαβα να ακουσω αλλο!πλζζζζ βοηθηστε!

?????? κανεις???

Δημοσ.
παιδια θέλω να απαιτήσω την προσοχή σας για λίγο!!!!!!!!!!

θέλω ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να μου πει όποιος ξέρει το τραγούδι που ακούγεται στην αρχή του έργου Tropic Thunder εκεί που είναι ο Robert Downey Jr. και ο Tobey Maguire και είναι ντυμένοι καλόγεροι.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κανεις που να το ξέρει PLEASE????????????

Δημοσ.
Της νετ δεν το ξερω...του μεγκα ειναι:

Primal Scream feat. Kate Moss - Some velvet morning

http://www.youtube.com/watch?v=REFdA7yS_8M

Επισης για τα μπισκοτα παπαδοπουλου που ψαχνετε μερικοι: Το τραγουδι αυτο ειναι remix απο καποιο παλιο κομματι και δεν θυμαμαι αν το τραγουδαγε συγκροτημα η τραγουδιστρια... κατι παρεμφερες με Sugababes, PCD μπορει και J.Lo ηταν παντως...

Petit Buerre παπαδοπουλου i need the song please help me!!

Δημοσ.

Ένα τραγούδι ακούγεται σε μία διαφήμιση του alpha τελευταία και λέει ..you can start today... Ποιο είναι? Ευχαριστώ :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια καλημερα.ενα τραγουδi ξενο το λεει μια κοπελα ακουστηκε χτες και σημερα στην εκπομπη πρωινη μελετη την ωρα που εδειχνε κατι βιντεο ειναι λιγο παλιο αν θυμαμαι καλα παει καπως ετσι στο ρεφρεν ουυυυυυυυυ νανανα ουυυ ετσι παει σας παρακαλω βοηθηστε

Επεξ/σία από kwnmaris
Δημοσ.

Μήπως γνωρίζει κάποιος???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...