marw_rhodes Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Παιδια παρακαλούμε βοηθήστε μας με το τραγούδι απο την διαφήμιση παπαδοπούλου.... {give me feel me... you wanna go, you wanna know και κάτι τέτοια}
Iron_man21 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 marw_rhodes κοίταξα μπας και βρώ τίποτα στο γοογλε αλλά δεν βρίσκω άκρη
petran_sailor Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 γεια σας. ψαχνω τη μουσικη απο το σποτακι τοθ αντ1 2009 ποιο απ'ολα γιατι εχει πολλα
grandelion Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Γνωριζει κανενας το κομματι που ακουστηκε 11/02/09 στους τιτλους τελους της σειρας Γ4 στο 36 λεπτο!!!!!αυτο με την χαρακτηριστηκη γυναικεια φωνη ? επαιζε και στο τρειλερ για τον τηλεμαραθωνιο των πυροπληκτων το 2007!!!! please!!!!!!!!!H E L P ME :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: βρε Χριστινακι εσυ κανεις θαυματα...τοσα εχεις βρει!!!!!!PLEASEEEE!!!! http://www.youtube.com/watch?v=EqoxSm-EyXY
anathema00 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Γνωριζει κανενας το κομματι που ακουστηκε 11/02/09 στους τιτλους τελους της σειραςΓ4 στο 36 λεπτο!!!!!αυτο με την χαρακτηριστηκη γυναικεια φωνη ? επαιζε και στο τρειλερ για τον τηλεμαραθωνιο των πυροπληκτων το 2007!!!! please!!!!!!!!!H E L P ME :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: βρε Χριστινακι εσυ κανεις θαυματα...τοσα εχεις βρει!!!!!!PLEASEEEE!!!! http://www.youtube.com/watch?v=EqoxSm-EyXY Δεν ειμαι η χριστινα αλλα νομιζω μπορω να σου απαντησω Ειναι της Jocelyn Pook - "Dionysus" απο το album Untold Things (Υπαρχει επισης και στο soundtrack της ταινιας Gangs of New York) *Αφου σου αρεσει το συγκεκριμενο κομματι, θα σου προτεινα το soundtrack της ταινιας Crash (2004) οπου τη μουσικη την εχει συνθεσει ο Mark Isham. (Δες κ την ταινια αν δεν την εχεις δει ) cheerz p. γεια σας. ψαχνω τη μουσικη απο το σποτακι τοθ αντ1 2009 Αυτο εννοεις? -> http://www.youtube.com/watch?v=wtTb2DZwR4c [Robbie Williams - Let me entertain you]
x-filer Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) παιδια μολις ειδα τη διαφημιση:ειναι στον αλφα και διαφημιζει τισ ειδησεις του.δειχνει καποιον να μιλαει σε ενα μικροφωνο-ασπρομαυρη φωτο,δεν προλαβα να δω ποιον-και λεει ειναι η ωρα της αλλαγης ή κατι τετοιο.ειναι φοβερο κομματι,πιο παλια διαφημιζε και αυτοκινητο!λεει κατι σαν "you can start to drive"ή κατι τετοιο,δεν προλαβα να ακουσω αλλο!πλζζζζ βοηθηστε! Μηπως caesars jerk it out? ναιιιιιιιιιι!!!!!!!!εισαι θεος,σε θελω! Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2009 από x-filer Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
gooderius Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 καλημερα παιδια ειμαι καινουριος γιαυτο προκαταβολικα συγνωμη για τυχον λαθη...λοιπον ψαχνω ενα τραγουδι που παιζεται σε πρωινη ενημεροτικη εκπομπη...το τραγουδι κανονικα εχει λογια αλλα στην εκπομπη παιζεται το τελος τ μονο π ειναι σκετη μελωδια..σιγουρα το εχετε ακουσει κ ειναι σποτακι οταν η εκπομπη παει γ διαφημισεις...πρεπει να ειναι εκπομπη ειτε της ΝΕΤ ειτε του ΜΕΓΚΑ..οποιος μπορει ας βοηθησει..
Stab 15 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Γειά σας παιδιά μηπως ξέρετε πως λέγεται το τραγούδι από τη διαφήμιση των blue star ferries που έδειχνε μια παρέα να μπαίνου στο πλοίο και δεν θέλουν να φύγουν. ΓΜΤ κομμάτι pls αν το ξέρετε πείτε μου Τί γίνετε με αυτό το κομμάτι των πτι μπερ. Πωω δεν μπορώ να το βρω ούτε εγώ και έχω φάει γερό κόλλημα αν το ξέρει κάποιος ας το πει
3bit Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μην πως ξερη πος λεγεται το τραγουδη που διαφιμιζει τα μπισκοτα παπαδοπουλου?????????/
atairiastos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Γειά σας παιδιά μηπως ξέρετε πως λέγεται το τραγούδι από τη διαφήμιση των blue star ferries που έδειχνε μια παρέα να μπαίνου στο πλοίο και δεν θέλουν να φύγουν. ΓΜΤ κομμάτι pls αν το ξέρετε πείτε μου Με είχε παιδέψει πολύ για να το βρω, παλιά! Πού το θυμήθηκες; Ξαναπαίζεται εκείνη η διαφήμιση; Δες εδώ στο νούμερο 98
grandelion Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 φιλε anathema00 κατ'αρχην σε ευχαριστω πολυ!!!αλλα...δικο μου λαθος...νομιζα πως αυτο το τραγουδι εψαχνα αλλα εκανα λαθος!!! βρε παιδια ειναι ενα τραγουδι στο στυλ των evanescense...μια γυναικια φωνη...κατι σαν gothic θα μπορουσα να πω!!!το εχουν βαλει πολλες φορες σε trailer ταινιων!!!!σας παρακαλω!!!!HELP ME:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
andreapaog328 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Γειά σας παιδιά μηπως ξέρετε πως λέγεται το τραγούδι από τη διαφήμιση των blue star ferries που έδειχνε μια παρέα να μπαίνου στο πλοίο και δεν θέλουν να φύγουν. ΓΜΤ κομμάτι pls αν το ξέρετε πείτε μου Τί γίνετε με αυτό το κομμάτι των πτι μπερ. Πωω δεν μπορώ να το βρω ούτε εγώ και έχω φάει γερό κόλλημα αν το ξέρει κάποιος ας το πει άμα λές αυτό, είναι το These are the days - Walther PKK εγώ ψάχνω ένα που (μου είπανε) ότι ακούγεται σε διαφήμιση του ΑΝΤ1 όταν παρουσιάζει νέους δίσκους, μόνο μουσική, θυμίζει 80s, ακούγεται πολύ στα clubs τελευταία...
vasilis123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 μηπως ξερει κανεις πως λεγετε το τραγουδι που παιζει σε μια διαφημηση της cosmote?σημερα το απογευμα την ειδα αλλα δεν μπορεσα να την βρω στο youtube.ξερει κανεισ πως λεγετε??
x-filer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 το i'd love to change the world των 10 years after λες?κι εγω το ειχα ρωτησει μπορει να με βοηθησει κανειιιιιις??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα