Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια παρακαλούμε βοηθήστε μας με το τραγούδι απο την διαφήμιση παπαδοπούλου.... {give me feel me... you wanna go, you wanna know και κάτι τέτοια}

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γνωριζει κανενας το κομματι που ακουστηκε 11/02/09 στους τιτλους τελους της σειρας

Γ4 στο 36 λεπτο!!!!!αυτο με την χαρακτηριστηκη γυναικεια φωνη ? επαιζε και στο τρειλερ για τον τηλεμαραθωνιο των πυροπληκτων το 2007!!!! please!!!!!!!!!H E L P ME :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

βρε Χριστινακι εσυ κανεις θαυματα...τοσα εχεις βρει!!!!!!PLEASEEEE!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=EqoxSm-EyXY

Δημοσ.
Γνωριζει κανενας το κομματι που ακουστηκε 11/02/09 στους τιτλους τελους της σειρας

Γ4 στο 36 λεπτο!!!!!αυτο με την χαρακτηριστηκη γυναικεια φωνη ? επαιζε και στο τρειλερ για τον τηλεμαραθωνιο των πυροπληκτων το 2007!!!! please!!!!!!!!!H E L P ME :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

βρε Χριστινακι εσυ κανεις θαυματα...τοσα εχεις βρει!!!!!!PLEASEEEE!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=EqoxSm-EyXY

Δεν ειμαι η χριστινα αλλα νομιζω μπορω να σου απαντησω :lol:

Ειναι της Jocelyn Pook - "Dionysus" απο το album Untold Things

(Υπαρχει επισης και στο soundtrack της ταινιας Gangs of New York)

*Αφου σου αρεσει το συγκεκριμενο κομματι, θα σου προτεινα το soundtrack της ταινιας Crash (2004) οπου τη μουσικη την εχει συνθεσει ο Mark Isham. (Δες κ την ταινια αν δεν την εχεις δει ;) )

cheerz

p.

γεια σας. ψαχνω τη μουσικη απο το σποτακι τοθ αντ1 2009

Αυτο εννοεις? -> http://www.youtube.com/watch?v=wtTb2DZwR4c

[Robbie Williams - Let me entertain you]

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια μολις ειδα τη διαφημιση:ειναι στον αλφα και διαφημιζει τισ ειδησεις του.δειχνει καποιον να μιλαει σε ενα μικροφωνο-ασπρομαυρη φωτο,δεν προλαβα να δω ποιον-και λεει ειναι η ωρα της αλλαγης ή κατι τετοιο.ειναι φοβερο κομματι,πιο παλια διαφημιζε και αυτοκινητο!λεει κατι σαν "you can start to drive"ή κατι τετοιο,δεν προλαβα να ακουσω αλλο!πλζζζζ βοηθηστε!

Μηπως caesars jerk it out?

ναιιιιιιιιιι!!!!!!!!εισαι θεος,σε θελω!:lol::P

Επεξ/σία από x-filer
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

καλημερα παιδια ειμαι καινουριος γιαυτο προκαταβολικα συγνωμη για τυχον λαθη...λοιπον ψαχνω ενα τραγουδι που παιζεται σε πρωινη ενημεροτικη εκπομπη...το τραγουδι κανονικα εχει λογια αλλα στην εκπομπη παιζεται το τελος τ μονο π ειναι σκετη μελωδια..σιγουρα το εχετε ακουσει κ ειναι σποτακι οταν η εκπομπη παει γ διαφημισεις...πρεπει να ειναι εκπομπη ειτε της ΝΕΤ ειτε του ΜΕΓΚΑ..οποιος μπορει ας βοηθησει..

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά μηπως ξέρετε πως λέγεται το τραγούδι από τη διαφήμιση των blue star ferries που έδειχνε μια παρέα να μπαίνου στο πλοίο και δεν θέλουν να φύγουν. ΓΜΤ κομμάτι pls αν το ξέρετε πείτε μου

Τί γίνετε με αυτό το κομμάτι των πτι μπερ. Πωω δεν μπορώ να το βρω ούτε εγώ και έχω φάει γερό κόλλημα αν το ξέρει κάποιος ας το πει

Δημοσ.

Μην πως ξερη πος λεγεται το τραγουδη που διαφιμιζει τα μπισκοτα παπαδοπουλου?????????/

Δημοσ.
Γειά σας παιδιά μηπως ξέρετε πως λέγεται το τραγούδι από τη διαφήμιση των blue star ferries που έδειχνε μια παρέα να μπαίνου στο πλοίο και δεν θέλουν να φύγουν. ΓΜΤ κομμάτι pls αν το ξέρετε πείτε μου

Με είχε παιδέψει πολύ για να το βρω, παλιά! Πού το θυμήθηκες; Ξαναπαίζεται εκείνη η διαφήμιση;

Δες εδώ στο νούμερο 98

Δημοσ.

φιλε anathema00 κατ'αρχην σε ευχαριστω πολυ!!!αλλα...δικο μου λαθος...νομιζα πως αυτο το τραγουδι εψαχνα αλλα εκανα λαθος!!! βρε παιδια ειναι ενα τραγουδι στο στυλ των evanescense...μια γυναικια φωνη...κατι σαν gothic θα μπορουσα να πω!!!το εχουν βαλει πολλες φορες σε trailer ταινιων!!!!σας παρακαλω!!!!HELP ME:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Δημοσ.

Τί γίνετε με αυτό το κομμάτι των πτι μπερ. Πωω δεν μπορώ να το βρω ούτε εγώ και έχω φάει γερό κόλλημα αν το ξέρει κάποιος ας το πει

άμα λές αυτό, είναι το These are the days - Walther PKK

εγώ ψάχνω ένα που (μου είπανε) ότι ακούγεται σε διαφήμιση του ΑΝΤ1 όταν παρουσιάζει νέους δίσκους, μόνο μουσική, θυμίζει 80s, ακούγεται πολύ στα clubs τελευταία...:fear:

Δημοσ.

μηπως ξερει κανεις πως λεγετε το τραγουδι που παιζει σε μια διαφημηση της cosmote?σημερα το απογευμα την ειδα αλλα δεν μπορεσα να την βρω στο youtube.ξερει κανεισ πως λεγετε??

Δημοσ.

το i'd love to change the world των 10 years after λες?κι εγω το ειχα ρωτησει :D

μπορει να με βοηθησει κανειιιιιις??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...