native Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 «16 Horsepower - Burning Bush» Σε ευχαριστώ πάρααααα πολύ
crash21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Γεια χαρα, Ρε παιδια εχει κανεις ιδεα ποιο ειναι το τραγουδι στο σποτακι του Antenna για την Formula 1? Ευχαριστω προκαταβολικα!
manos311 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Γεια χαρα, Ρε παιδια εχει κανεις ιδεα ποιο ειναι το τραγουδι στο σποτακι του Antenna για την Formula 1? Ευχαριστω προκαταβολικα! Britney Spears - Womanizer http://www.youtube.com/watch?v=gZSLIq6YiRY
cooperman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Ψαχνω και εγω τη μουσικη που παιζει στη διαφημηση του ΥΦΑΝΤΗ που λεει διαλεγεις υφαντης διαλεγεις ποιοτητα,διαλεγεις γευση και αλλα τετοια.Οποιος το ξερει του ειμαι ευγνομων.
Cristina Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Ψαχνω και εγω τη μουσικη που παιζει στη διαφημηση του ΥΦΑΝΤΗ που λεει διαλεγεις υφαντης διαλεγεις ποιοτητα,διαλεγεις γευση και αλλα τετοια.Οποιος το ξερει του ειμαι ευγνομων. Αν λες αυτήν που θυμάμαι, ψάχνεις το «Τ' Αθάνατο Νερό» του Σταμάτη Σπανουδάκη.
cooperman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Αυτο ειναι:-D:-D.Σε υπερευχαριστω.(και για την αμμεση βοηθεια).Και παλι ευχαριστω.
pirantonis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 καλησπερα σας ψαχνω απεγνωσμενα το κομματι που παιζει στη δ ιαφημιση της κοκα κολα με τα τραπεζια τα ενωμενα ειναι α πιστευτο αν ξερεις καποιος ας με διαφωτισει ευχαριστω εκ των προταιρων
x-filer Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 παιδια παιδια παιδια,οποιος βλεπει δρυμουση σημερα(εγω οχι,ο πατερας μου ),σε ενα βιντεο που εδειχνε το βρακι μιας που φανηκε,τη μενεγακη να τρεχει και ενα βιντεο απο το δελτιο ειδησεων το μεγκα,ειχε βαλει μια κομματαρα,ροκ στυλακι,που θυμαμαι πως πριν απο κατι χρονια ηταν σε μια διαφημιση για καθαριστικο προσωπου!το ψαχνω χρονια τωρα!!!το ξερει κανεις?κατι για energy νομιζω ελεγε
x3men Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Ξέρει κάποιος το γαλλικό τραγούδι που ακούγεται στην διαφήμιση της AEGEAN? Οπως και αυτή της Coca Cola με το ατελείωτο τραπέζι Ευχαριστώ εκ των προτέρων
elena-80s Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Μηπως ξερει το τραγουδι που ακουγεται στη νεα διαφημιση Γιωτης; Η διαφημιση αφορα γενικα τα προϊόντα της εταιρειας.. Το τραγουδι πρεπει να ειναι παλιο και οι στιχοι ειναι περιπου ετσι: I want to live every single morning.. the sunshine through everyday is dawning.... Μηπως ξερει το τραγουδι που ακουγεται στη νεα διαφημιση Γιωτης; Η διαφημιση αφορα γενικα τα προϊόντα της εταιρειας.. Το τραγουδι πρεπει να ειναι παλιο και οι στιχοι ειναι περιπου ετσι: I want to live every single morning.. the sunshine through everyday is dawning.... Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2009 από elena-80s Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
x-filer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 ναι,οντωs,,αυτο με το τραπεζι κι εγω το ψαχνω α,και σε μια διαφημιση για ενα αυτοκινητο-δεν εχω προσεξει τη μαρκα,θα δω και θα σας πω ομως-παιζει ενα κομματι που λεει love is funny,sun is shinny ή κατι τετοιο...το ξερει κανεις?
Toufas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 ενα τραγουδι που εβαζε ο αντ1 στην διαφημιση με τα προσεχως (νομιζω του lost) θυμιζε aphex twin λιγο, το ξερει κανεις?
tokiohotelfan4e Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 ναι,οντωs,,αυτο με το τραπεζι κι εγω το ψαχνω α,και σε μια διαφημιση για ενα αυτοκινητο-δεν εχω προσεξει τη μαρκα,θα δω και θα σας πω ομως-παιζει ενα κομματι που λεει love is funny,sun is shinny ή κατι τετοιο...το ξερει κανεις? Αν καταλαβα ποιο εννοεις ειναι το: I'd love to change the world-Ten years after
x-filer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 ναι,αυτο ειναιιιιιι!!!ειναι στη διαφημιση της κοσμοτε http://www.cosmote.gr/
pirantonis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 τελικα μπηκα στο επισημα site της διαφημισης ακουγεται το κομματι λεει μεσα τη λεξη κοκα κολα αρα ειναι συνθεση για τη διαφημιση τελικα μπηκα στο επισημα site της διαφημισης ακουγεται το κομματι λεει μεσα τη λεξη κοκα κολα αρα ειναι συνθεση για τη διαφημιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα