Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα...Στον αντεννα πριν ξεκινησει καποιο εργο η καποια εκπομπη βαζει ενα σποτ με κατι τελεφερικ που ανεβενουν και παιζει background ενα τραγουδι το οποιο ετυχε να ακουσω και στον red fm ... οποιος εχει καταλαβει για ποιο σποτ μιλαω και ξερει το τραγουδι ας πει :-)

Δημοσ.

Παιδιά, sorry εκ των προτέρων αν έχει απαντηθεί (598 σελίδες είναι αυτές!!!), αλλά ξέρει κανείς ποιό είναι το ψυχεδελικό κομμάτι που ακούγεται στη διαφήμιση της Hyundai;

Αν ξέρει κάποιος, please...

Δημοσ.
Παιδιά, sorry εκ των προτέρων αν έχει απαντηθεί (598 σελίδες είναι αυτές!!!), αλλά ξέρει κανείς ποιό είναι το ψυχεδελικό κομμάτι που ακούγεται στη διαφήμιση της Hyundai;

Αν ξέρει κάποιος, please...

Εννοείται πως δεν θα διαβάσεις τόσες σελίδες. Γι αυτό υπάρχει το search πάνω αριστερά σε κάθε topic.

Btw, έκανα ένα search μόλις και δεν μου εμφάνισε κάποιο πρόσφατο post.

Αν έχεις κάποιο video της διαφήμισης, θα βοηθούσε πολύ.

Δημοσ.

Να σου πω, το έψαξα και στο data base. Στο YouTube δεν τη βρήκα. Είναι μια όμορφη διαφήμιση όπου το αυτοκίνητο κυκλοφορεί σε μια "μαγική" πόλη, με πεταλούδες, περνάει από ένα κοχύλι-τούνελ, κλπ. Η μουσική είναι φωνητική, σε στυλ "ντα-μπα-ντα". Θυμίζει κάτι από δεκαετία '60.

Δημοσ.

Γνωρίζει μήπως κάποιος, ποιό είναι το τραγούδι που ακούγεται στο νέο τρέιλερ της Μάγιας Τσόκλη για την εκπομπή της "Ταξιδεύοντας"? Δείχνει τις σελίδες από το διαβατήριό της με τις σφραγίδες από τις διάφορες χώρες που έχει επισκεφθεί...

Δημοσ.

Γνωριζει κανενας το κομματι που ακουστηκε 11/02/09 στους τιτλους τελους της σειρας

Γ4 στο 36 λεπτο!!!!!αυτο με την χαρακτηριστηκη γυναικεια φωνη ? επαιζε και στο τρειλερ για τον τηλεμαραθωνιο των πυροπληκτων το 2007!!!! please!!!!!!!!!H E L P ME :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

http://www.youtube.com/watch?v=EqoxSm-EyXY

Δημοσ.

Γεια σας! Ειμαι νέο μέλος κ η αλήθεια ειναι οτι δεν καταφερα να κανω αναζήτηση για το τραγουδι που ψαχνω. μου λεει οτι οι παρακάτω λέξεις είναι είτε πολύ κοινές, μεγάλες η πολύ μικρές και δεν έχουν συμπεριληφθεί στην αναζήτηση σας: δυο. :(

Ψαχνω τη μελωδια που βρισκεται στο τελος του παρακατω βιντεο. http://www.youtube.com/watch?v=6RSv1jrcyr4

ειναι ο καυγας του Μαρκορα με την Μαρινα. Εχω την υποψια οτι ειναι το χαμογελο της τζοκοντα του χατζιδακι αλλα ισωσ να λεω και βλακεια. Ευχαριστω πολυ αν μπορειτε ν με βοηθησετε.

Δημοσ.
η ιδια κομματαρα δλδ που παιζει κ στη τελευταια διαφημιση της cosmote.

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά στην διαφήμιση του Γερμανού παίζει και το Always Where I Need To Be από τους The Kooks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...