Προς το περιεχόμενο

Μουσική απο διαφημίσεις/εκπομπές (Radio & TV)

mrFrodo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

mariats xtes to eida koitontas 5-6 selides pio prin.den eimai sigouros an einai mia alli version apo lighhning seeds to mono sigouro einai oti vgike 5 xronia meta apo afto!Check it anyway,classic track!

Ναι! Απλά έγραψα κάτι γιατί ο ήχος μου θύμησε ότι ήταν Lightning Seeds και που τελικά δεν είχε καμία σχέση. Το σωστό ήταν αυτό εδώ! :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε συνέχεια αυτού του μηνύματος, να συμπληρώσω πως το κομμάτι που αναζητώ της Vodafone Live! δείχνει όλους τους πρωταγωνιστές των σποτς να ξετρυπώνουν μέσα απ'τα χιονισμένα έλατα και μια κοπελίτσα-μιγάδα να ψιθυρίζει ένα τραγούδι που μεταξύ άλλων λέει: 'I wanna be with you' και συνοδεύεται από χορωδία! Αυτά! :neutral:

Παιδιά το τραγούδι από ένα αντρικό άρωμα της Lacoste με ένα τυπά με πράσινο μπλουζάκι που πηδάει περιχαρής σε κάτι ξύλα στη θάλασσα, έχει αναφαρθεί?

Πάντως εμένα στο "Παρα 5" δεν μου πολυ-φάνηκε η γνωστή εκτέλεση της Jewel.

Ποιο είναι το τραγούδι των Μίκρο για την διαφήμιση των Village Cinemas? Αν δεν το λέω καλά' συγχωρέστε την επαρχιώτισσα-δεν έχουμε εμείς τέτοιο πράγμα στα μέρη μου!

Ποιο είναι το τραγούδι των Μίκρο για την διαφήμιση των Village Cinemas? Αν δεν το λέω καλά' συγχωρέστε την επαρχιώτισσα-δεν έχουμε εμείς τέτοιο πράγμα στα μέρη μου!

«Σε τροχιά» λέγεται. :)

Cristina τώρα αρχίζει στον Alpha το 'Μου λείπεις'. Αν θες άκου τις μουσικές με πιάνο που παίζει, μπας και καταλάβεις τίποτε... :neutral:

Παιδιά το τραγούδι από ένα αντρικό άρωμα της Lacoste με ένα τυπά με πράσινο μπλουζάκι που πηδάει περιχαρής σε κάτι ξύλα στη θάλασσα' date=' έχει αναφαρθεί?

Πάντως εμένα στο "Παρα 5" δεν μου πολυ-φάνηκε η γνωστή εκτέλεση της Jewel.[/quote']

Gia thn seira Para Pente pantws ki egw den ennousa to kommati ths Jewel... ayto pou lew egw einai ka8ara orxhstriko me to piano na kyriarxei kai ypen8imizw pws to sygkekrimeno kommati xrhsimopoiotan panta se analoges skhnes anamnhsewn kai anapolhsewn toy parel8ontos kai sthn seira Dolce Vita

Cristina τώρα αρχίζει στον Alpha το 'Μου λείπεις'. Αν θες άκου τις μουσικές με πιάνο που παίζει, μπας και καταλάβεις τίποτε... :neutral:

Δεν το πέτυχα από την αρχή... :(

Άκουσα μια μελωδία κατά τη διάρκεια. Ήταν η ίδια; Πάντως αυτή δεν μου θύμισε κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι. :(

Δεν το πέτυχα από την αρχή... :(

Άκουσα μια μελωδία κατά τη διάρκεια. Ήταν η ίδια; Πάντως αυτή δεν μου θύμισε κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι. :(

Αυτό εννοούσα! Στους τίτλους αρχής παίζει ένα με την Τσαλιγοπούλου, αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτό, παρά μόνο οι μελωδίες που ακούγονται κατά την διάρκεια της σειράς! Αλλά αφού δεν σου θύμησε κάτι... :?

Πριν από λίγο τελείωσε στο Star το 'Psycho III'! To ερώτημά μου είναι: ποιο είναι το κομμάτι που ακούγεται στους τίτλους τέλους και που δανείστηκαν οι Aim για το 'Cold Water Music';

Nai re paidia, einai 2 diafimiseis pou paizontai twra. H mia me tin petalouda exei to kommati: K-os - The Love Song. Einai omws kai mia alli pou diafimizei to internet tis vodafone kai einai instrumental kommati. To kserei mipws kaneis?? (to exw akousei kai sto radio)

To neo tis Vodafone

Hard Fi - Tied up too tight

Search a bit more ^^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...