SuGaR-K Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 mariats xtes to eida koitontas 5-6 selides pio prin.den eimai sigouros an einai mia alli version apo lighhning seeds to mono sigouro einai oti vgike 5 xronia meta apo afto!Check it anyway,classic track! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mamatecuba Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 kalimera kai apo mena....mipws kserei kaneis to tragoudi apo ti diafimisi tou cutty sark nomizw me tin mpanta,kserete twra... "to the band" merry xmas!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 mariats xtes to eida koitontas 5-6 selides pio prin.den eimai sigouros an einai mia alli version apo lighhning seeds to mono sigouro einai oti vgike 5 xronia meta apo afto!Check it anyway,classic track! Ναι! Απλά έγραψα κάτι γιατί ο ήχος μου θύμησε ότι ήταν Lightning Seeds και που τελικά δεν είχε καμία σχέση. Το σωστό ήταν αυτό εδώ! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Σε συνέχεια αυτού του μηνύματος, να συμπληρώσω πως το κομμάτι που αναζητώ της Vodafone Live! δείχνει όλους τους πρωταγωνιστές των σποτς να ξετρυπώνουν μέσα απ'τα χιονισμένα έλατα και μια κοπελίτσα-μιγάδα να ψιθυρίζει ένα τραγούδι που μεταξύ άλλων λέει: 'I wanna be with you' και συνοδεύεται από χορωδία! Αυτά! :neutral: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kelly_0001 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά το τραγούδι από ένα αντρικό άρωμα της Lacoste με ένα τυπά με πράσινο μπλουζάκι που πηδάει περιχαρής σε κάτι ξύλα στη θάλασσα, έχει αναφαρθεί? Πάντως εμένα στο "Παρα 5" δεν μου πολυ-φάνηκε η γνωστή εκτέλεση της Jewel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Ποιο είναι το τραγούδι των Μίκρο για την διαφήμιση των Village Cinemas? Αν δεν το λέω καλά' συγχωρέστε την επαρχιώτισσα-δεν έχουμε εμείς τέτοιο πράγμα στα μέρη μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Ποιο είναι το τραγούδι των Μίκρο για την διαφήμιση των Village Cinemas? Αν δεν το λέω καλά' συγχωρέστε την επαρχιώτισσα-δεν έχουμε εμείς τέτοιο πράγμα στα μέρη μου! «Σε τροχιά» λέγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Cristina τώρα αρχίζει στον Alpha το 'Μου λείπεις'. Αν θες άκου τις μουσικές με πιάνο που παίζει, μπας και καταλάβεις τίποτε... :neutral: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pireas30 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά το τραγούδι από ένα αντρικό άρωμα της Lacoste με ένα τυπά με πράσινο μπλουζάκι που πηδάει περιχαρής σε κάτι ξύλα στη θάλασσα' date=' έχει αναφαρθεί? Πάντως εμένα στο "Παρα 5" δεν μου πολυ-φάνηκε η γνωστή εκτέλεση της Jewel.[/quote'] Gia thn seira Para Pente pantws ki egw den ennousa to kommati ths Jewel... ayto pou lew egw einai ka8ara orxhstriko me to piano na kyriarxei kai ypen8imizw pws to sygkekrimeno kommati xrhsimopoiotan panta se analoges skhnes anamnhsewn kai anapolhsewn toy parel8ontos kai sthn seira Dolce Vita Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Cristina τώρα αρχίζει στον Alpha το 'Μου λείπεις'. Αν θες άκου τις μουσικές με πιάνο που παίζει, μπας και καταλάβεις τίποτε... :neutral: Δεν το πέτυχα από την αρχή... Άκουσα μια μελωδία κατά τη διάρκεια. Ήταν η ίδια; Πάντως αυτή δεν μου θύμισε κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CirqueDuS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Gia thn seira Para Pente pantws ki egw den ennousa to kommati ths Jewel... Νομίζω ήταν από Pearl Jam - Foolish Game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δεν το πέτυχα από την αρχή... Άκουσα μια μελωδία κατά τη διάρκεια. Ήταν η ίδια; Πάντως αυτή δεν μου θύμισε κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι. Αυτό εννοούσα! Στους τίτλους αρχής παίζει ένα με την Τσαλιγοπούλου, αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτό, παρά μόνο οι μελωδίες που ακούγονται κατά την διάρκεια της σειράς! Αλλά αφού δεν σου θύμησε κάτι... :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Πριν από λίγο τελείωσε στο Star το 'Psycho III'! To ερώτημά μου είναι: ποιο είναι το κομμάτι που ακούγεται στους τίτλους τέλους και που δανείστηκαν οι Aim για το 'Cold Water Music'; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
top-gear Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Nai re paidia, einai 2 diafimiseis pou paizontai twra. H mia me tin petalouda exei to kommati: K-os - The Love Song. Einai omws kai mia alli pou diafimizei to internet tis vodafone kai einai instrumental kommati. To kserei mipws kaneis?? (to exw akousei kai sto radio) To neo tis VodafoneHard Fi - Tied up too tight Search a bit more ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
milki Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 allo!!!psaxnw to tragoudi apo tin diafimisi attica!!!to kserei kanenas?pws legete k poia to tragoudaei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα